Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arystokratyczna Kutwa

Nudzi mi się odpowiem na każe wasze pytanie

Polecane posty

najpierw włączam radio potem podnoszę rolety w oknie i dopiero idę siku :D mam tylko gg. w tygodni biorę prysznic ale wolę wannę bo mogę sobie poleżeć i posłuchać muzyki :)

1.serio chodzimy często sikać ? może masz racje ale tego nie zauważyłam 2.jeśli potem nie narzekają na swoją figurę to dlaczego miałyby się opanować ? po drugie my tez lubimy colę czipsy i czekoladę :D 3. ja się nie boję pijanych ludzi są tacy bezbronni i śmieszni... 4. mam dość spory rozrzut właśnie skończyłam czytać książkę "Rzeźnik drzew" ,a teraz mam ochotę wrócić do mojej ulubionej "sto lat samotności"

1. Dla mnie jakoś fajnie spędzony czas może gdyby ktoś coś dla mnie ugotował :) 2.Myślę ,ze nie. 3. wolałabym mieć jedno ale jak na ironię co jakiś czas mam innego. 4. ja lubię gdy facet motywuje mnie do działania, gdy jest trochę dziwny i pokręcony no i musi mieć fajne włosy :) 5.To chyba zależy od charakteru ja się często nie obrażam zazwyczaj mówię wprost co mi nie psuję zamiast na pytanie "o co ci chodzi" odpowiadać "nic" albo "domyśl się" 6. Z kimś młodszym nigdy nie byłam więc nie wiem 7. Szczerze to dla mnie liczy się tylko moje zdanie no chyba ,ze z kimś jestem wtedy jestem skłonna iść na kompromis.

1. chyba ani jedno ani drugie lubię wiedzieć ,ze komuś się podobam ale facet który byłby "jebnięty na moim punkcie" i zrobiłby dla mnie wszytko mnie odrzuca bo lubię gdy facet ma swoje zdanie i nie jest taką straszną cipą :D 2. Nie lubię przesadnych mięśni bo mnie obrzydzają wiec pozostaje mi ktoś wykształcony. 3.lubię stare mercedesy wiec to chyba limuzyna :) 4.Nie jem wieprzowiny. 5.Na zakupy zawsze chodzę sama bo nie lubię męczyć innych ludzi :P 6. o kurde czasami tak :D

1. Bo mam suchą skórę i muszę poza tym balsamu używam tylko wieczorem wiec wchłania go pidżama :) 2. Duże nie lubię mieć tyle ile potrzebuję. 3. Chyba nie ale to zależy od człowieka 4. kino ale nie multipleksy 5. srebro złoto jest tandetne 6. bursztyny 7. Tak baardzo często.