Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

olejek rycynowy

Polecane posty

Czy ktoras mama urodzila po olejku rycynowym?Jak to wygladalo tzn.czas od wypicia do pierwszych skurczy i porodu?

Gość noo tak
nie rodzi sie przez odbyt idiotko, tylko przez drogi rodne(macicę). Z jakiej ty wioski pochodzisz hah

A po czym wywnioskowalas ze ja mysle ze sie rodzi przez odbyt?..Swoja droga bardzo ladnie sie przedstawilas,haha,zal mi takich ludzi jak ty ktorzy swoje frustracje wyladowuja anonimowo w internecie a w zyciu sa nikim.Pozdrawiam cie serdecznie srodkowym palcem :)

Gość taa ta taa
a ty autorko palnieta w swój gopi łep to niby nie jesteś wcale anonimowa tylko się przedstawiłaś z imienia nazwiska, jeszcze adres podaj kretynko :D

Gość RYCYNA DO PORODU
WLEJ SOBIE TEN OLEJEK DO MÓZGU PRZEZ PRAWE UCHO ;) ...MIERNOTO ŻAŁOSNA.

Gość ja tez jestem w 36 tc
Kashi olejek rycynowy moze spowodowac biegunkę i zacznie ci się poród tzn dostaniesz skurczy a rozwarcie nie będzie postępowalo. Dziecko może wydalić smółkę i skończy się to cesarką i powiklaniami u dziecka. Na prawdę nie warto tego ryzykowac- sex , chodzenie po schodach, mycie podłogi, spacery, ciepłe kąpiele itd ale nie olejek.

Oj ile tu dzisiaj frustratek haha.Ciekawe gdzie widzicie moje imie i nazwisko,no ale niewazne.Pytanie zadalam do mam ktore urodzily po olejku rycynowym,jak ktos nie ma nic do powiedzenia to niech nie zajmuje miejsca.Do ja tez jestem w 36 tc :Ja teoretycznie wiem jakie skutki moze wywolac olejek rycynowy,chodzilo mi o to zeby porozmawiac z kobietami ktore go uzyly w praktyce.Jesli sie tu znajda jakies to bardzo prosze o odpowiedz.

Gość malunia3336
no chyba ci juz odpowiedziały. Ile razy można pytac o to samo, trzeba chyba byc serio niedorozwiniętą umysłowo:) ODPOWIEDŹ NA TWOJE PYTANIE: OD RYCYNY DOSTANIESZ BIEGUNKI I NIE ZROBI CI SIE ROZWARCIE.

A ja chyba nie pytam czy zrobi mi sie rozwarcie.Umiesz czytac?Prosilam o wypowiedzi kobiety ktore urodzily po wypiciu tego olejku.Mam wrazenie ze dzisiaj na forum siedza same niedorozwiniete malolatki ktore sie w sobote wieczor dorwaly do kompa bo rodzice wyszli z domu.Dajcie sobie wreszcie spokoj.

Gość Mariano mariano
Od rycyny dostaniesz biegunki, a nie bóli porodowych. Ale z ciebie stuknieta kretynka, nawet nie warto odpowiadac na twój temat. Pytasz kobieto sto razy o to samo, pomimo ze dostałas juz 2 odpowiedzi. Nie wiem czy takie kretynki same sie rodza, czy je sadzą na jakichś skażonych głupotą plantacjach.

Gość no prosze a jakie
tu inteligentki sie wypowiedzialy.Zadna nie ma nic do powiedzenia a jakie madre zgrywaja.Autorka chyba nie pytala czy dostanie bolow porodowych tylko o doswiadczenia kobiet ktore zazyly ten olej.Swoja droga jakby jedna z druga umialy skorzystac z przegladarki to pelno jest na necie wypowiedzi kobiet ktorym wypicie w/w olejku przyspieszylo porod i nie spowodowalo zadnych komplikacji.No ale lepiej kogos zwyzywac nie majac pojecia w temacie.Do garow tepe sztuki,bo pewnie tylko tyle potraficie hehe.