Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona...

zawroty głowy, omdlenia, juz niewiem co mam robic

Polecane posty

Gość zaniepokojona...

Witam, od kilku miesięcy męczą mnie niesamowicie zawroty głowy. Mam tez cos takiego średnio ze 2 razy w tygodniu ze jak siedze w pracy przy komputerze to nagle robi mi sie strasznie słabo i mam takie uczucie jakbym miała zemdlec. Bardzo sie boje Byłam u dwóch neurologów, miałam robione chyba wszystkie mozliwe badania krwi i wszytsko jest w normie. Miałam tez rezonans magnetyczny mózgu i wszystko jest ok. Przez dwa tygodnie byłam na zwolnieniu lekarskim bo nie byłam w stanie nigdzie wyjsc z domu. Dostałam jakies leki na dotlenienie mózgu i uspakajające i jest juz lepiej. Pracuje normalnie tylko czasem mnie dopadają te zawroty albo uczucie ze za chwile strace przytomnosc. Bardzo sie denerwuje. Miałam tez badania u okulisty i wszystko wporządku. Neurolog stwierdził ze pewnie mam nerwice depresyjną ( czy cos takiego) i kazał isc do psychiatry:O Lekarze rozkładają ręce do wszystkie badania wychodzą dobrze, a czasem mam wrazenie ze nie do konca wierzą w to co im mówie. Jestem juz tym wszystkim załamana i niewiem co dalej robic

Gość zaniepokojona...
Tylko ze ja nie czuje sie jakbym miała nerwice.

Gość D-dwa
A te zawroty "zawracają" Cię tylko w jedna stronę, np. że ciągle masz wrażenie, że upadniesz na prawo?

Gość zaniepokojona...
Nie. Jest Różnie

Gość knlkhblibiub il
hhhhhhhhhhhhhhh

Gość klaha
ja mam tak jak drastycznie spdada mi cisnieie....moze to to?

Gość zaniepokojona...
Cisnienie ma w normie

moja corka tak miała kreciło jej si w głowie leciała na jedna strone mdla la az zeby 3 przednie wybiła.dali ja do szpitala.robili jej wszystkie badania.rozpoznanie padaczka ktora wykryje sie tylko przez eeg głowy tomografia i rezonans tego nie wykryje.bierze leki i wszystkie objawy mineły.czuje sie dobrze.sa rozne objawy i ataki padaczki moja nie ma atakow takich drgawek jej atakami byly zawroty omdlenia i czasami jaj sie wydawało ze leci na jedna strone.u mnie nikt zrodziny nie ma i nie miał padaczki a ona ma.nie mowie ze ty mozesz miec ale eeg głowy se zrób.jest rodzaj padaczki ktory nasila sie przy ogladaniu telewizji lub siedzenie przy komputerze.jakos tosie nazywa fotoswiatłowa czy jakos tak.

Gość gość
moze od kregoslupa szyjnego