Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieZARADNAchybaMatka

Jestem niezaradna i nie powinnam miec dzieci!!!!!

Polecane posty

Gość nieZARADNAchybaMatka

Ileż bym dała żeby moje dzieci były zdrowe! ciągle chorują,jak nie jeden to drugi! potem my rodzice i tak w kólko! straszy chyba przynosi z przedszkola,ciągle antybiotyki.Mam tego serdecznie dość! I jak tak dalej bedzie to chyba zwariuje! Nie jestem mocna nerwowo,zaraz sie rozklejam, nie chce mi sie nosić na rękach, najlepiej to bym cofneła czas i wcale bym dzieci nie miała.To nie dla mnie!!!! nie dość że mam oszpecone ciało, dwoje dzieci rodziłam ponad 12 godzin, to jeszcze ciągle chorują! kiedy mi los odpłaci???? tylko patrze jak mamy spacerują nawet zimą a ja ciągle siedze z chorymi dziećmi w domu, nawet nie mam przyjaciól, bo kiedy?czekam tylko jak mąz wroci z parci i heja na zakupy, i nic... co to za życie!!!!!

Gość nvfjbndfjbjd
Nie martw się, czasem jest ciężko, ale czy uśmiech Twoich dzieci, słowa "kocham Cię" nie wynagradzają Ci tych zmartwień? Ja też jestem zmęczona. Mam córkę prawie dwa latka- żywe srebro, gada odkąd skończyła rok i trzy miesiące, uparta jak osioł, silny charakterek, mądra, sprytna jakże wymagająca uwagi by nie zrobiła sobie krzywdy. Do tego pracuję, studiuję, zajmuję się domem. Normalka i też jest ciężko, do tego ciężko z kasą, ale jakoś dajemy z Mężem radę, a gdy córcia śpi uwielbiam na nią patrzeć, to daje mi siłę na następny dzień. Pozdrawiam i wszystkiego naj dla Was!

Gość dobrze ciiiiii
dobrze ci, dorób sobie jeszcze kolejna dwójkę jak pusta jesteś. Kto ci naopowiadał bajek, że dzieci to sama przyjemność. Ja mam jedno i żadnego więcej nie chcę, bo wystarczy jak przy jednym sie namęczyłam