Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobiacZALAMANA

Mój mąż mnie zdradził!!!wiem to napewno!

Polecane posty

Nie chce mi się żyć!ciągle płacze! Odkryłam to przypadkowo jak niedawno mąż sie kąpał-przyszedł sms. treśc taka Było bosko kochany!!!! bede o ciebie walczyć i zobaczysz bedziesz mój! Nogi zrobiły mi sie jak z waty! Poczułam że przez moje ciało przechodzi ogień! a zaraz dopadla mnie zgaga i suchość w ustach! ON mnie zdradził!!! no co to za sms!!! chyba nie żart/1jestesmy dopiero 3 lata po slubie!!!!mamy jedno dziecko!nigdy bym nie podjrzewala....i nigdy nie czytalam jego wiadomości...ale akurat przyszlo jak sie kąpał!!!! Narazie nic mu nie mowilam,tylko skasowalam i zapisalam numer,jutro mam zamiar tam zadzwonic!!!!

Gość extreme011
nie czułaś, że jest coś nie tak?

Nie!!!! mąz sie chcial ze mna kochać często mowil jak jak go podniecam... zawsze byl kochany.... aż mi sie nie chce wierzyć!!!! on juz dawno spi,niewiem czy mu powiedziec czy go skontrolowac...

dzwonilam pod ten numer- nikt nie odpowiada!!!!

Gość ZamyslonaZyciem
prawidlowo zadzown ja tez zostalam zdradzona bylam wciazy teraz ma m dziecko jestesmy nadal razem ale to juz nei to samo

Ja bym ją załatwiła. Zemsta najlepiej smakuje na chłodno- zapamiętaj to i załatw szmatę/

Dlaczego chcecie JĄ załatwić? A facet co, biedny, niepełnosprytny jakiś i nie wie co to zdrada? Walizy za drzwi i kop w dupe na szczęście.

Jak możesz być z nim wiedząc ze cie zdradził???? No i jak mam sie zemścić??? W ogole jakaś dziwna sprawa... nie chce mi sie w to wierzyć,czuje jak by to był jakiś żart! dzwonie dalej, on śpi aż chrapie to naet nie bedzie slyszal!!!!!

A chcieliśmy mieć drugie dziecko.... to niemożliwe!!!! głowa mnie już boli!!!!

Gość extreme011
zadzwon jutro jeszcze raz jest już późno może już śpi... Nie wyobrażam sobie gdyby mnie coś takiego spotkało.. może dzisiaj zdradził cię pierwszy raz zobacz czy teraz zauważysz zmiane w jego zachowaniu

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zadzwon z komórki męża , byc moze że zna Twój numer i wie ze to Ty dzwonisz

dalej nikt nie odbiera, moze jutro sprobuje. ale niewiem co z mężem....

nie moge z jego tel, wzioł go pod poduszke! choć jutro niedziela zawsze bierze telefon!!! co za uczucie okropne!!!!! ja chyba w to nie wierze!!!!

Jak wziął go pod poduszkę? nie masz do jego telefonu wolnego dostepu? nie kładzie ją odłozonej na bok jak idzie spać? przeciez to już czerwona lampka by mi się zapaliła, a pewnie tobie tłumaczy, że ma włączony budzik i jak będzie daleko nie usłyszy heh...zaufanie jest najwazniejsze w związku

Gość tikit
hej współczuje ci ;(i tak krótko jesteście po ślubie;/my tez dopiero 5 lat i tez mąż zachwycony mna;/i tak myśle czy aby to prawda ..tak jak w twoim zwiążku?jestem z toba chodz mysle ze mój mąż mi tego nigdy niezrobi...boze jakie to przykre to całe życie wspólne;/trzymaj sie jakos napisz jak cos sie wyjasni

naprawde włożył tel pod poduszke,zawsz tak robi!!!! kiedy on by mogl mnie zdradzić?zawwze wraca po pracy do domu....

Gość martusqabdg
Witam ! Przepraszam, że akurat tutaj pisze, lecz zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.. Mam pytanie, we wtorek o 20:00 miałam wziąc pierwszą tabletkę po 7-dniowej przerwie, niestety zapomniałam o niej, wzięłam w środę ok 17:00 w czwartek kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ( do samego końca był we mnie- byl to przedostatni dzien miesiaczki ), a dziś dopiero coś mnie tknęło i wzięłam do ręki ulotkę, w której wyczytałam ze przez 7 dni powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie . Jakie są szanse na dzidziusia ? Dodam ze biore tabletki novunette od kwietnia zeszlego roku a moj cykl trwa 28 dni. PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

i tak dziwie sie, że możesz tak spokojnie, spóbowałabym wyciągnąć kom spod poduszki skoro spi, jesli się obudzi, zapytałabym z pewnikiem w głosie dlaczego zdadził i patrzyła jak się zachowuje, jaka jest jego reakcja, bo i tak jutro ona mu pewnie powie, że ktoś dzwonił do niej z innego numeru a on już będzie wiedział że Twój numer i wymyśli jakąć wymówke, nie będziesz już niestety widziała pierwszej reakcji, Kobieta stawka toczy sie teraz o to czy chcesz być okłamywana, chcesz?czy podkulisz uszy i pójdziesz spać jakby nic sie nie stało, dziwne, że on może spac skoro Cię zdradza z drugim kochaniem, myslisz, że to pomyłka?, że ktoś przez pomyłkę wysłał sms, przeciez wiesz, że to wątpliwe, spójrz na to z boku, jakby to Twoja najbluższa przyjaciółka dostała taki sms, co bys jej radziła, zapomnij, że widziałaś? i zyj dalej jakby nic sie nie stało?to tak to naprawdę naiwne

Gość tikit
popieram daj mu wycisk i sprawe jasno postwaw...a najbardziej winny jst tu on a nie tamta szmata;/naprawde bo to on wiedział co ma do stracenia .....

małe są szanse na dzidziusia, bo bierzesz regularnie, 2 dni to już byłoby wątpliwe i kolejny tydzień z zabezpieczeniem, a nie minęło 48 h więc spokojnie

ja proponuje ci zadzwonic i grzecznie ale to bardzo grzecznie porozmawiac z ta kobieta umowic sie i porozmawiac to on jest winny a nie ona to on jest z toba w zwiazku z toba ma dziecko urodzilas czasteczke jego i to tylko on jest tego winien ja jemu bym numer odjebala a nie jej bo to facet zabiego o kobiete sama mu na chuje nie siadla

Gość martusqabdg
ale minelo ponad 12 godzin a w ulotce jest wyraznie napisane ze do 12 godzin nei trzeba stosowac dodatkowego zabezpieczenia ale powyzej 12 juz tak ...

Gość niunia maniunia
Autorko jestes? Jak potoczylo sie dalej?

Gość LALALALA MARRI
martusqabdg W Y P I E R D A L A J Z T E G O T O P I KU!!!!!!!!!

ja pierdole....naprawde mi Ciebie szkoda, mam nadzieje, ze mi sie to nigdy nie przytrafi nie bylam w takiej sytuacji, ale wydaje mi sie, ze bym czegos takiego nie wybaczyla

Gość prowo gówniary
nie łykajcie tej ściemy :P