Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusqabdg

zapomnialam wziac pierwsza tabletke po 7dniowej przerwie pomocy !

Polecane posty

Gość martusqabdg

itam ! Mam pytanie, we wtorek o 20:00 miałam wziąc pierwszą tabletkę po 7-dniowej przerwie, niestety zapomniałam o niej, wzięłam w środę ok 17:00 w czwartek kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia ( do samego końca był we mnie- byl to przedostatni dzien miesiaczki ), a dziś dopiero coś mnie tknęło i wzięłam do ręki ulotkę, w której wyczytałam ze przez 7 dni powinnam stosowac dodatkowe zabezpieczenie . Jakie są szanse na dzidziusia ? Dodam ze biore tabletki novunette od kwietnia zeszlego roku a moj cykl trwa 28 dni. PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

no wiadomo, że cykl trwa 28 dni skoro bierzesz tabletki... boże, jak u każdej kobiety która je zażywa jest szansa na ciążę bo wydłużylaś przerwę i nie zabezpieczyłaś sie dodatkowo (ulotkę powinno sie przeczytać dokładnie przed rozpoczęciem brania czegokolwiek, a jjuz na pewno tabletek anty), ale widze, że niezbyt ogarniasz o co chodzi skoro myślisz, że przy brani tabletek dzień cyklu ma jakiekolwiek znaczenie zrób test za 2-3 tygodnie, nic więcej nie poradzisz i tyle. czy szansa była duża czy mała to Ci nikt nie powie, BYŁA