Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ox

Nie moge sie wysikac ! pomocy ;(

Polecane posty

Gość ox

Nie moge sie wysikac, jak juz usiade na muszle to leci kilka kropelek. Caly czas czuje cisnienie ! Mam tez pytanie, czy jezeli zrobia mi badania moczu moze wyjsc ze pale?

to pewnie zapalenie pęcherza, współczuje. Idź jak najszybciej do lekarza, niech Ci przepisze Furaginum, a do tego pij bardzo dużo kwaśnych soków oraz wspomagająco urosept.

Gość rtrtrtrtrtr
żadne palenie w moczu nie wyjdzie :) Jak możesz to idźdo lekarza , a jak nie to do apteki , tam tez ci pomoga . Inaczej bedzie bolało , to zapalenie pęcherza .

Gość cbadef
jedź na pogotowie natychmiast

Idź do lekarza koniecznie. Często tak masz? Radziłabym zrobić posiew moczu, bo w badaniu ogólnym nie zawsze wychodzą bakterie. Lekarz wtedy będzie mógł stwierdzić jakim lekiem leczyć, bo nie zawsze dana bakteria jest wrażliwa na dany lek :) Pozdrawiam

Gość niby tak ale on ma
fitolizyna i urospet zawsze pomogą do kupienia bez recepty

Założycielko topika idź do lekarza, ja właśnie jestem juz po, dzięki Furaginum dziś juz jest wszystko ok. To napewno zapalenie pęcherza, dojdzie to tego okropny ból wiec lepiej jedź na jakiś dyżur gdzie bedą mogli wypisać Ci recepte.

- dużo wody z cytryną - jak najczęściej sikać - łykać żurawinę - łykać lacibios femina - przemywać cewkę roztworem tantum rosa - nosić miękką, bawełnianą bieliznę pomaga na pierwszy rzut, ale i tak trzeba do lekarza iść (internista lub urolog)