Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1990Gloria

LUŹNO PODCZAS SEKSU- szeroka pochwa, mały penis

Polecane posty

Gość joko__
Są urządzenia do treningu pochwy. W Niemczech kobiety dostają to w ramach ichniego NFZ-tu po porodzie (za free). Oczywiście u nas nie ma o tym mowy. Ale i w Polsce można coś takiego nabyć. Wsuwa się do pochwy i lekko kopie prądem (minimalnym) powodując skurcze więc i trening mięśni. Systematyczne używanie daje wytrenowaną i ciaśniejszą pochwę.

Gość Erni
Zmien chłopaka. Moje zdanie. Ale jeżeli go kochasz i nie daje rady z tym,żeby cię za spokoic. Spróbuj z innym na lewo. Moje zdanie.... Inaczej nie sprawdzisz swojej picz. Lepiej daj szansę innemu chłopakowi żeby sprawdził twoja picz . Do piero wtedy oceniaj chłopaka.

Gość duch cafe
Stanął mi chce mi si siku

Gość Monia78214
Hej , mam bardzo duży problem , mi to bardzo przeszkadza. Z moim pierwszym partnerem było super, cudownie, nie było żadnego problemu z moją pochwą. Jednak aktualny partner mimo chyba nawet większego penisa nie odczuwa takiej przyjemności. Ja też, bo czuje to, że jest luźniej, nie wiem dlaczego. Jestem wstydliwa, nie rozmawiam z nim o tym a i on nigdy nic na ten temat nie mówi, jedynie to że zależy mu tylko na tym żeby mi było dobrze. Często do pochwy dostaje mi się również powietrze i mimo zaciskania się w środku, uwalnia się ono np. dopiero jak wstaję. Pomóżcie! Nie jestem po żadnej ciąży. To jest mój drugi partner w życiu, ;(

Gość gość
witaj prawdopodobnie twój partner jest dopasowany i wypełnia cię i to jest problem bo jego penis działa jak tłoczysko pompki zwróć uwagę na technikę czy twój partner wysuwa całego penisa i wtłacza ci powietrze które się nie mieści i czujesz dyskomfort i takie tam przedmuchy .popracuj nad tym z partnerem zaproponuj zeby sprubować bardzo delikatny stosunek pełen delikatności i zrubcie to bardzo powoli bez wysuwania penisa napewno się polepszy i po kilku takich sesjach się dopasujecie pozdrawiam napisz czy pomogło

Gość iza669
Nie jedyna spotykasz się z takim 'niedopasowaniem'. Nie każdy facet może poszczycić się penisem ogromnych rozmiarów, co nie oznacza, że przez to oboje nie możecie czerpać przyjemności z seksu. Czasem po prostu wystarczy zmienić pozycję, tu masz trochę propozycji: http://wdobrychstosunkach.pl/seks-z-malym-penisem.html a jest ich trochę, więc taki seks nie musi być nudny ;)

Gość gość
Az sie nie chce wiezyc ze to pierwszy partner. Chyba sciemniasz. Ja nie mam pokaznego bo tylko 14cm ale kobiety orgazmy osiagaly nieraz wielokrotne. Problem moze byc taki ze walil gruche za duzo i po prostu musi sie na pochwe przerzucic. Pozniej bedzie 6 razy dziennie walczyl i tryskal. Chyba ze moze chlopak pierwszy ale raczka sie rozgrzebalas?

Gość gość
A ja bardzo lubie luźne pochwy:)

Gość sandraaaa
Hej, ostatnio szukałam różnych konkursów i natrafiłam na jeden bardzo fajny konkurs. Myślałam, że to ściema, ale spróbowałam i się okazało, że po 2 tygodniach wygrałam i telefon dostarczył mi kurier . Wiem, że teraz telefony nie są tanie, i chcę wam polecić tą stronkę o to ona: http://zgarnij.ekstrapromocja.pl/wygrajiphona 6

Gość gość
Do autorki, zapisz sie na pilates. Pomoze z zaciskiem miesni.

Gość gość
Może być pilates lub po prostu zwyczajne ćwiczenia mięśni kegla. Jak mięśnie pochwy się wzmocnią to pochwa stanie się automatycznie ciaśniejsza, dodatkowym plusem z ćwiczeń jest wyraźne wzmocnienie się orgazmów, po prostu orgazm to szybkie skurcze tych właśnie mięśni. Taki trening to jednak kwestia co najmniej kilku tygodni nim poczuje się jakieś większe efekty dlatego na ten czas można skorzystać ze sprayów obkurczających pochwę np libisprayu: http://dyskretno.pl/luzna-pochwa-spray-obkurczajacy-libispray/

Gość gość
trzeba podczas stosunku starać się zaciskać mięśnie, polecam jakieś pozycje, gdy kobieta ma złączone nogi lub jakiś krem ścieśniający

Gość gość
do 15 cm obwodu tez moze byc za luzno? :)

Gość gość
co wy tu pieprzycie za glupoty kobieta pisze ze czuje ze jest luzno wiec to nie wymysl faceta ze jest luzno bo ona sama czuje ze jest luzno wiec po co to cale biadolenie o trzepaniu gruchy czy trzepie czy nie trzepie to dziewczyna ma studnie, na pocatku jak sucha to ciasno , ruszy 10 razy i wszystko az chlapie to akurat jest prawdziwe w 90% kobiet po porodzie naturalnym , cipka juz nie ta sama ale spalem z wieloma kobietami i wiem ze mlode przed ciaza te maja czasem jak studnia, az bylem po prostu zdziwiony , wale a tu studnia a dziewczyna ma 20 lat i gdzie ona znajdzie faceta z tak wielka pala bo nie mowimy o ciut wiekszym , wg mnie w tamtym przypadku to potrzeba minimum 18 jak nie 20cm zeby jako tako sie tarlo przecietny penis to 14 czy 15cm wiec zeby znalezc 18 trzeba sie rozejrzec