Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwe07

Powiedział mi...

Polecane posty

Gość elwe07

...że zakochał się po uszy..ale nie użył słów "kocham cie"...czy ja się czepiam,czy to faktycznie jest różnica?

Gość laLALAAAAAAAAAAAAAA
a tam .. czepiasz się szczerze powiedziawszy .. zakochać nie oznacza jeszcze kochać.. może facet potrzebuje czasu ? Jeśli czujesz, że jest warto, to nie niszcz tego. Bedzie gotowy to powie ;-) A zresztą, czy słowa są tak ważne ? Wydaje mi się, że o tym, że ktoś kocha świadczą czyny a nie (czasami) puste słowa...

Gość elwe07
No właśnie zakochać się to nie znaczy kochać...a ja co powiedziałam Mu,że też Go kocham...chyba się pospieszyłam trochę...

Gość blablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zawsze możesz to sprostować, porozmawiaj szczerze, że czujesz ze się zakochujesz .. bla bla.. Najważniejsza w związku jest szczera rozmowa. Nie przejmuj się niczym .. bo nie masz czym ;-) Ciesz się z nowego uczucia. Po prostu...

Gość petralena
zakochac sie a kochac to dwie zupelnie inne rzeczy zakochac sie to zauroczyc, miec bzika na czyims punkcie, myslec o nim itd - w poczatkowej fazie znajomosci kochac - to trwale uczucie, dojrzale, mniej wyniosle, spokojniejsze, nie jakis szal, w pozniejszym etapie nie kazde zakochanie zmienia sie w kochanie

Gość Ups..........
Powiedział że zakochał się po uszy ale nie powiedział w kim może to wcale nie chodzi o Ciebie.

Gość laLALAAAAAAAAAAAAAA
ups.. dowalilas-dowaliles hahahahahha :-D

Gość elwe07
Tylko wiecie co ja jestem niepełnosprawna a On zdrowy...więc chyba nie chodzi Mu o seks...

Gość jajkssssssssssssssss...
eeee a może przesadzasz? masz powód co by twierdzić, że chodzi mu o seks?

Gość jajkssssssssssssssss...
sorki źle przeczyt. skoro nie chodzi mu o seks to chyba w porzadku, a na miłość trzeba czsu... ile jesteście razem?

Gość elwe07
4 miesiące :P wiem,że to krótko i dlatego się zdziwiłam że tak szybko to powiedział...

powinniście zaplanować moment wyznania miłości na odpowiednią datę i godzinę...było by łatwiej...:P

Gość zakochac sie 4 miesiace
to normalne, to Ty mu powiedzialas ze kochasz wiec to jest.. szok ze tak szybko

Kurde On mi powiedział,że zakochał się po uszy to co Mu miałam powiedzieć,że mam Go gdzieś?Cholera czuję do Niego dużo,ale nie wiem czy to miłość.Dla Was wszystko jest białe albo czarne?