Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek_k_1985

Kobiety dlaczego lubicie koksów?

Polecane posty

Gość ja lubie koksów
bo czuje się z nim bezpiecznie i widze spojrzenia zadrosnych lasek ;) dlatego szukam tylko koksów

Nie boisz się że taki może nie dać Ci satysfakcji w łóżku? Podobno są bardzo skromnie obdarzeni. W wyniku brania sterydów i tych ciężkich ćwiczeń na siłowni. Nie boisz się ze twój facet będzie za kilka lat wyglądał jak woskowa figura wyjęta z piekarnika jeśli odpuści sobie ćwiczenia albo zdrowie mu nie pozwoli?

Gość ja lubie koksów
wiesz co bylam 4 lata z takim gościem,w seksie nie miał równych 28 cm ;) podobał mi się,ale rozeszliśmy sie dlatego ze worek treningowy mu nie wystarczał i podnosił i na mnie łapy,teraz juz nie popełnie tego błędu nie wybacze facetowi takiego czegoś jak wybaczałam jemu,bo myslałam że bedzie lepiej ale stało się odwrotnie,lubię taka budowe u facetów

Gość lala66768
to są karki, mutanty a nie faceci

Gość shazz
nie chodzi o koksów, ale o budowę ciała. tak jak mężczyźni na ogół preferują kobiety szczupłe, długonogie, zgrabne, z jędrnymi piersiami i pupą, tak samo kobiety lubią, jak facet ma ładne, wyrzeźbione ciało :) ale i jednych i drugich jest za mało na świecie i dla wszystkich wystarczyć nie może :D

ja kocham mojego karka dlatego jestem jego zona :D

"Podobno są bardzo skromnie obdarzeni. W wyniku brania sterydów i tych ciężkich ćwiczeń na siłowni." A to jest tekst roku :-)

Gość ja lubie koksów
no własnie nie mówie o totalnym monstrum...;) Takie typy odpadaja,poprostu lubie gdy facet ma troche miesni,ale tez rozum

Jednak to prawda że sterydy przewracają im w głowach? Moim zdaniem to im bliżej do świni niż faceta.

Gość ja lubie koksów
"Podobno są bardzo skromnie obdarzeni. W wyniku brania sterydów i tych ciężkich ćwiczeń na siłowni." To tyczy się raczej zawodowych kulturystów,ludzi którzy cwiczą kilkanaście lat,stosuja rożnego rodzaju specyfiki np Ronnie Coleman..;) Ale naturalne ćwiczenie na siłowni,odrzywki typu białko,węglowodany nie zmniejsza ptaszka

Tak mówią tylko lenie którym nie chce się dupy ruszyć na siłownię. Sam stawiasz pewnie wymagania, żeby kobieta wyglądała jak Kleopatra, ale ze swoją biedną sylwetką nic nie robisz, co?

To może powiesz że od koksów fujary rosną? prosze Cie przyjacielu. może Twoje koksy są inne

Gość do autorki...
nie lubię koksów już wolę wychudzone chuchra.

Gość ja lubie koksów
tomek_k_1985 z tym masz racje Parabolan,testosteron sa wstrzykiwane w za dużych ilosciach co ma wpływ na zachowanie..jakby nie było są to hormony...a w połączeniu z alkoholem wynik jest taki ze ludzie sa nerwowi,zaburzenia emocjonalne,z tym masz całkowita rację

jest duzo facetow ktorzy maja genetyczne predyspozycje i nie musza brac sterydow zeby miec w wicie 45 cm :P

Gość paradyz
Dalej utwierdzeni w stereotypie malego patszka u osob wstrzykujacych sobie testo. Na dluga mete to prowadzi do zaburzen.Ale jak ktos chce wysikac po pewnym czasie wszystko co mu przyszlo to jego sprawa.

Człowieku spoko. Nie znam sie bardzo na sterydach. moze ty bierzesz takie ktore nie powoduja tego efektu. moze i takie sa

Gość ja lubie koksów
nie najeżdzajcie na autora bo ma racje,jak facet wtrzykuje metke i ome to jest poprostu strzepkiem nerwów,zaburzenia sa straszne i nie mówcie mi ze jest inaczej bo znam to z autopsji,po drugie seks tez jest nijaki bo z tym te są problemy,jak nie kłotnia to np..nie moze dojśc

To wymień mi nazwę specyfiku po którym zmniejsza się fiut :-) A jeśli się nie znasz jak sam powiedziałeś, to po co wrzucasz taki tekst?

mopj po omie to wariat byl musialam go izolowac od otoczenia :D na szczescie juz po tym

Może oni sa początkujacy w tym temacie, jeszcze im sie to nie daje we znaki. Ludzi bez wspomagaczy tez można coś osiagnąć w zwiazku ze swoim wygladem

Gość paradyz
Najlepsze jest to jak taki wariat dostanie wpierdol od goscia polowe mniejszego.

Byłem świadkiem :) W prawdzie gość nie był koksem ale dobrze zbudowanym typem kolo 40. Dostał jednego strzała od chudzielca. Fakt trenował on w młodosci boks co sprawiło że po tym ciosie gosc wygladał jakby mu ktos butelke na twarzy otworzył i było po walce

Gość hgdvfgdtdsft
tomek_k_1985 "Jednak to prawda że sterydy przewracają im w głowach? Moim zdaniem to im bliżej do świni niż faceta." A moim zdaniem to : 1) jesteś zazdrosny, bo jakiś koksu odbił ci panienkę, ewentualnie ubzdurałeś sobie, że dziewczyny tylko na takich lecą i chcesz się pocieszyć zaprzeczającymi postami na kafe ; 2) mierzi cię strasznie, że na widok wytrenowanego kolesia srasz po nogach

Gość ffwrv
tzreba miec troche pojecia o traningach. przyklad z gosciem co dostalam jednego strzala- a co on robil na tej silowni- rzezbe? czy mase i sile? zreszta- ja lubie jak moj facet chodzi na silownie (n ejest koksem, ni ebedzie sterydow itd- tylko normlane, legalne odzywki bialko itp) bo wtedy poziom testosterunu sie podwyzsza i sek sjest lepszy :P ale co ty laik mozes zo tym wiedziec...

Zabawne są te historie w których mniejszy wpierdolił większemu :-) Wygląd nie ma znaczenia i różne inne kłamliwe teorie... No ale zawsze to jakieś pocieszenie dla chudzielców albo grubasów którym nie chce się dbać o ciało. I nie każdy duży koleś to koksiarz, tak mówią tylko ludzie bez pojęcia.

Gość paradyz
Akurat ciwcze na silowni bez wspomagaczy.I historie typu pompera ktory dostaje piekny oklep od mniejszego nie sa obce. Nie jest tak oczywiscie ze wszystkimi ale sezonowi napinacze sa najlepsi.