Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwoneusta

Mętlik w głowie..

Polecane posty

Byłam wczoraj na imprezie u znajomej, był tak mój kolega z gimnazjum ( który swoją drogą, bardzo mnie pociąga). Był pijany, ja zresztą też. Całowaliśmy się, przytulaliśmy.. dziś pewnie o tym zapomni i nawet się nie odezwie.. co mam robić? Zostawić to?

Gość Karolyne...
pogadaj znim o tym :) i zapytaj jak on to rozumie i ajk ty masz to rozumieć, domyślam się, ze nie chcesz mu deklarowac dozgonnej miłości :) dlatego powiedz mu np ze dla cb bylo miło, i co on na to :)

Otóż drogi Juliuszu, zapoznaj się ze słowami Stephana Kinga : "O najważniejszych sprawach najtrudniej opowiedzieć. Są to sprawy, których się wstydzisz, ponieważ słowa pomniejszają je- słowa powodują, iż rzeczy, które wydawały się nieskończenie wielkie, kiedy były w Twojej głowie, po wypowiedzeniu kurczą się i stają zupełnie zwyczajne. Jednak nie tylko o to chodzi, prawda? Najważniejsze sprawy leżą zbyt blisko najskrytszego miejsca twej duszy, jak drogowskazy do skarbu, który wrogowie chcieliby Ci skraść. Zdobywasz się na odwagę i wyjawiasz je, a ludzie dziwnie na Ciebie patrzą, w ogóle nie rozumiejąc, co powiedziałeś, albo dlaczego uważałeś to za tak ważne, że prawie płakałeś mówiąc. Myślę, że to jest najgorsze, kiedy tajemnica pozostaje nie wyjawiona, nie z braku słuchacza, lecz z braku zrozumienia." Dla mnie to bardzo ważna sprawa, jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia, milcz. ;]

przekleiłaś t słowa ze swojego profilu na foci ? :D teraz sprawiasz wrażenie inteligentnej :classic_cool: ale to tylko wrażenie

Nie mam profilu na fotka.pl ;] mam jedynie FB, czego nie uważam, za zbrodnie. A tak w ogóle to dlaczego uważasz, że muszę udawać inteligencję? Znasz powiedzenie, że małe pieski najgłośniej szczekają?

Gość Karolyne...
HA! jest mi niezmiernie miło, ze zawsze komentarze chamskie dostają odpowiedź a takie które biorą na poważnie sa celowo omijane! POmóż ludziom a oni sobie cb oleja!

Abstrahując ode mnie, nie potrafisz przeczytać notki na Wikipedii i zmienić ją chociaż o cal? Inteligenty człowiek nie zrzyna wszystkiego z Wiki :)

Droga koleżanka odpowiedź dla Ciebie nie była tak jasna i oczywistą :) chodzi o to, że on może źle odebrać to ja do niego odezwę się pierwsza.. może uznać, że się narzucam!

Gość Karolyne...
Narzucać się... może on mysli tak samo... nie łątwiej zadzwonić zapytac sie czy pamieta co sie stało i co on na to?...

chyba nie jestem w stanie zdobyć się na odezwania się pierwszą.. nieśmiałość w stosunku do mężczyzn i brak poczucia własnej wartości.

Gość zapytaj go o stopnie
może potrzebuje pomocy w nauce

Gość marta smart
"chyba nie jestem w stanie zdobyć się na odezwania się pierwszą.. nieśmiałość w stosunku do mężczyzn i brak poczucia własnej wartości." w stosunku do dzieci też?

Gość o ja cie pie...
czerwoneusta...Elokwencje niby masz a w tak banalnej sprawie zachowujesz sie jak dziecko.Bylo jak bylo i luz.Zapytac mozna w zartach i wtedy sie dowiesz nie podkladajac sie w temacie.Dociera czy specjalista ci potrzebny?:P

Gość misia-a
jak jest zainteresowany to sie odezwie jak nie to musisz sie pogodzic z tym ze byliscie dla siebie jednorazowa przygoda :d