Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i zonnnka

mamy z męzem dziecko a on podrywa sąsiadke

Polecane posty

Gość mama i zonnnka

witajcie! mam z mezem dziecko 6miesiecy, razem z mezem jestesmy 3lata. on ma 25lat, a ja 22. problemem jest ssąsiadeczka...juz opowiadam: ona ma 19lat, mieszka w tym samym bloku co my drzwi obok! ona jest bardzo wystrojona, wogole w typie męza(znam jego typ) pewnego dnia wracalam z męzem z zakupow i ona powiedziala mu czesc... wiec potem ja go zapytalam:" skad znasz sasiadke?" a on na to:" a bo ostatnio zagadalem do niej w windzie, powiedzialem jej cxzesc i dokąd idzie... innego razu mąż przyszedl i powiedzial że spotkał sąsiadke na przystanku i ze razem jechali autobusem i sie jej wypytywal czym ona sie zajmuje czy stuydiuje czy co.... nawet sie dowiedział ze ona ma chlopaka!!!! ostatnio przyszedl i mi powiedzial" sluchaj a sąsiadka powiedziala mi w windzie że sie wyprowadza i czy bym jej meble pomogl pownosic oczywiscie ze mi da kase) a potem jak sie zaczelam wydzierac i mowic ze mu tego zabraniam to on na to:" haha chcialem zobaczyc co powiesz:..!!!!!!!!!! on widzi zed jestem o nią zazdrosna, ale ta dziewczyna mnie denerwuje bo zawsze jest wystrojona i robi slodkie minki. porazka.... co z nią zrobic????jak sie zachowywac?co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość no i co oooo oo
ja zdecydowanie na twoim mijscu udalabym sie do prychologa, bo siadlo ci na glowe:D

on chyba specjalnie wzbudza w tobie zazdrość? normalnie faceci ukrywają takie znajomości a nie opowiadają żonie o każdej rozmowie z nową koleżanką. ja bym to olała, no bo co niby można zrobić? Znajdź sobie też jakiegoś fajnego kolegę:)

Gość no i co oooo oo
heheheheeheh faceci z regóły jak maja jakas laseczke na oku, opowiadaja o tym swoim partnerka:D

Gość mamadwulatkii
Mój mąż tak opowiadał o fascynacji nowa dziewczyną w pracy, teraz się rozwodzimy od małego flirtu wyszło zdrada, moze tylko sie z toba droczy albo chce wzbudzic twoja zazdrosc ;) skoro wiesz jakie kobiety sa w jego typie to zmien wyglad

Gość 8 dni przed terminem
tak to jest, jak niedojrzałe dzieci bawią się w dom:-0

Gość o boze jakie nudy
wez se nerwosol kup albo te, meliski bomaz z taka choleryczka dlugo nie wytrzyma

Gość dobrze ciiiii
co szkoda ci, że ona wystrojona, umalowana, a ty z rozstępami, obwisłymi cyckami, potargana. Trzeba bylo nie rodzić tak młodo tylko sie malować, uwodzić facetów, a tak, chciałaś dziecko oto teraz nie jęcz tylko zapierdzielaj przy nim

Gość misia1111111111111111111111
olej to i nie pokazuj że jesteś zazdrosna

Podrywa? Bo rozmawia z nią? "Nawet się dowiedział że ma chłopaka"- może po prostu o tym wspomniała a on powtórzył, powinno Cię to raczej uspokoić, przecież nie twierdzi że sąsiadka samotna... Jakbym potrzebowała pomocy w przeprowadzce też pewnie (przy braku faceta w domu) poszłabym do sąsiada i poprosiła o pomoc za kasę... Mąż utrzymuje normalne stosunki sąsiedzkie z młodą dziewczyną, co w tym dziwnego? Ty warczysz na sąsiadów? Udajesz że nie widzisz? Sama byś zagadała do dziewczyny, a nie robiła problem... nic się nie stanie jak będziecie z młodymi ludźmi utrzymywać kontakt. A ona i tak się wyprowadza... Kontakty są powierzchowne, mąż mówi Ci o wszystkim, z czym masz problem? Co według Ciebie zalicza się do "podrywania"? Jest w jego typie- a Ty nie jesteś? Zdaje się że to z Tobą się ożenił? A co mnie najbardziej ciekawi- co ma do tego dziecko? "Mamy dziecko a on podrywa"- a jakbyście nie mieli zmieniałoby to cokolwiek?

oj ależ zazdrosnica :) Tez badź wystrojona. Wiadomo , że na spacer nie będziesz szpilek ubierała , ale jezeli wychodzicie razem to się ogarnij , załóż obcas, coś fajnego , pomaluj oko . Jak sie jeden z drugim obejrzy a sexi mamusią , to odrazu odechce mu sie głupich gierek urządzać . Twój facet , znasz go lepiej - jeżeli uważasz że fascynuje go sąsiadka to może i tak jest . Skąd wiesz, czy w pracy nie ma równie atrakcyjnych kobiet ? Przestań sie zamartwiać ., bo zwariujesz. Ja tez często rozmawiam z sąsiadem z piętra , jak jesteśmy w sklepie to razem wracamy itp. Mój mąż rozmawia z jego żoną , ale ona nie jest w jego "typie" :)