Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyśiaczekk

Czy to zle że nie nosze pierścionków?

Polecane posty

Gość tyśiaczekk

Od dawna nie nosze żadnych pierścionków bo poprostu nie lubie, kiedyś nosiłam ale jak miałam może od 3-5 lat :D bo mnie babcia do tego zmuszała :p obecnie nosze tylko dużo kolczyków na uszach i w wardze a pierścionków żadnych. Moja mama mówi że ''panienki powinny nosić'' czy to zle że nie lubie? :( aha i zapomniałam, mam 18 lat.

Gość tyśiaczekk
up

Gość HrabiaMurgrabia24
Jeśli jesteś niezamężną panną z dobrego domu to nie godzi Ci się pojawiać wśród chłopstwa bez pierścieni i sygnetów. Ciekaw jestem czym pieczętujesz swoją korespondencyję!

Gość mloda dziewczyna
też nie lubię za dużo złomu :D

Gość tyśiaczekk
levviatan- dlaczego niby brzydko? nie prawda :p mi akurat pasują

tyśiaczekk -> nie widziałem jeszcze żadnej dziewczyny z kolczykami w wargach której by to pasowało. to oszpeca zamiast upiększać

Gość HrabiaMurgrabia24
Kiedyś zabiegałem o łąski pewnej zacnej panny, albowiem ojciec jej miał dużą manufakturę i wyrabiał worki ze lnu. Miał też las i kilka połaci ziemi pod lasem, gdzie chłopi robili snopki ze zboża. Ofiarowałem ja tej pannie pierścień złocony z rubinem i tylem go widział...

Hrabia jest the best :D Ja nie nosze żadnej bizuterii, tylko jeden pierścionek od mojego chłopaka... Nosze go, bo ma dla mnie pewne znaczenie :) I moim zdaniem, to jest indywidualna sprawa każdej dziewczyny :)

Gość HrabiaMurgrabi24
Szlachetna Edyto wiem, że ojciec Twój jest baronem w księstwie ościennym i że zmagacie się z najazdami tatarów. Doszły do mnie wieści, że wilcy zjedli wasze stada owiec i dwoje pastuszków co spało w szałasie. Owiec co prawda bardziej szkoda i dotkliwsza to strata, ale ze względu na Twego ojca posyłam Wam dwójkę urodziwych parobków. Potrafią nosić wodę ze strumienia i jeden ma głos ładny, więc może nawoływać gęsi.