Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Midkei44

Ale miałem anala hahaha (true historia)

Polecane posty

Gość Midkei44

Z góry mówię że to nie prowokacja ale przypadek jaki mi się wczoraj przytrafił i teraz będę bardziej uważał :D Otóż na imprezie poznałem fajną dziewczynę, piękna i zadbana , po prostu ideał.Od razu widziałem że ma na mnie ochotę bo do cnotek raczej nie należała.Przetańczyliśmy całą imprezę i wspólna zabawa do samego rano.Około 5 rano wyszliśmy i wylądowaliśmy w samochodzie, zaczęło się od pocałunków namiętnych.Postanowiliśmy pojechać do motelu .Po prysznicu poszliśmy do łóżka i kochaliśmy się, było tak cudownie że zabieraliśmy się do seksu analnego.Całując jej pupę zauważyłem że..UWAGA ! ma czarne grube włoski dookoła odbytu !!! myślałem że się zrzygam ;/ to było obrzydliwe , od razu zmieniłem tok kochania się żeby do analu nie doszło.Czemu Wy się dziewczyny nie golicie w tamtych miejscach !!!!!!!!!!!!

Gość a ty golisz swoj
odbyt?

Gość Mialem cos podobnego :(
No niestety czasami sie tak zdarza. Mnie tez sie zdarzylo cos podobnego. Piekna dziewczyna ladnei ubrana pachnaca a jak przyszlo co do czego to z cipy smierdzialo i wogole jakas brudna byla jakby sie nie myla od kilku dni no i byla zle wygolona bleeee A moglo byc tak pieknie.

Gość wgfnfndjndnnhnd
wloski to wloski, ale pomysl sobie ze bys penisa w jej kupe byc moze wkladal

Gość dokladnie brzydza gowlosy przy
odbycie a chce sie walic w dupsko ludzie co sie dzieje z tymi mezczyznami :o

Gość owłosiona,,,,
ja wcale się nie golę, a zawsze chętnego znajdę do ruchania

Gość Midkei44
Levvatyw prawiczku mój kochany, dalej trzepiesz do jpgów ?

Gość mam na to sposob hehe
Ja zawsze najpierw wsadzam palca w dupe i jak czuje ze jest cos twardego to kutasa nie wsadze. Cala filozofia kurwa. Potem sprawdzam czy palec nie jest brudny jak jest wszystko czyste to laduje kutasa po same jajca.

Gość ta ladujesz po jajca chyba
w swojej wyobrazni lub ewentualnie jak zaplacisz

Gość do mam sposob
ale wiesz...palec jest krotki a penis? nie wiem jak twoj ale tutaj wszystkich facetow z kafeterii powyzej 25cm

No ja mam mniejszego niz 25 cm. Ale jeszcze nie zdarzylo mi sie ubrudzic. Wiec ten spoosb z palcami jest dobry. A ty wczesniejszy gosciu widze ze zazdroscisz ze ja mam swietny sex z laskami a ty trzepiesz pod jpgi co hahahah I ja za sex nie place. Płaca to frajerzy. Ty pewnie nawet kasy nie masz zeby zaplacic , mam racje ??

Gość mniejszy niż 25 cm toz
to malenstwo jest...chyba laski nie mysla o tobie poważnie ja bym z takim mikroskopijnym fiutkiem nie wytrzymała :D

A Ty za to płacisz za motel....i jesteś tam z laskami nieogolonymi :D

Gość do mam sposob
a jesli tep palec okazuje sie nie byc czysty to z takim obsranym palcem seks uprawiasz?

ABC to bylo do mnie czy do kogos innego. Bo jesli do mnie to mam wlasne mieskzanie i za zaden motel nie place. Co do penisa to fakt mnijeszy niz nawet 20 cm wiec wg was to malenstwo. ja sie tym nie przejmuje bo umiem zaspokoic kobiete i to jest najwazniejsze. Czytajac komentarze tutaj wiem ze rozmiar jest najwazneijszy a reszta sie nei liczy bo jak facet ma duzego to juz moze wszystko. jest supermenem hehe. no coz . Kazdy ma swoje zdanie.

Gość do mam sposob
a tym rozmiarem penisa powyzej 25cm to byl zart-chyba nie zrozumiales. Chodzilo o to ze na forum wszyscy klamia i zawyzaja swoje rozmiary. Nie przejmuj sie biedaku! kilkanasicie centrymetrw jest ok:)

Gość no właśnie ale co z tym
obsranym palcem:)?

No ja tam sie nie przejmuje. Wiem ze tu kazdy ma ponad 20 cm. Fakt. A jak mam obsrany palec to ide do lazienki a potem do domu. hehe No chyba ze rezygnuje z anala i uprawiam sex klasyczny i/lub oral

jak palec jest obsrany to go biore do buzi i po problemie czasem jak jest obsrany to spacjalnie wkladam jak juz go wylize jeszcze raz bo lubie lizac obsrane palce lubie tez do nosa wlozyc i wylizac

halina o_chujska - daj linka do tego topiku ;p Ja tez odbytu nie golę... Sam sobie dupe ogól.. Wiesz, jaka to potem katorga... spróbowałam kilka razy. więcej nie będę..

Gość Bez pseudonimu jestem...
A co jest nieprzyjemnego w goleniu dupci. Wystarczy przy kazdym prysznicu przejechac kilka razy maszynka i po sprawie. Jak sie nie umie to potem sie pisze ze o jejku jakie to niedobre i wogole koszmar. Golenie dupy to obowiazek.

Nie w goleniu, a po goleniu kilka dni.....Dla mnie to koszmar... Nigdzie indziej nie mam żadnego włoska, zreszta mój facet nie wymaga, żebym sie tam goliła...... więc mnie ten problem nie dotyczy.

No fakt wloski odrastaja i moga kłuc a wtedy swedzi i trzeba sie drapac. Ale jak sie to robi umiejetnie i czesto to nie ma mowy o swedzeniu. Ja lubie jak dziewczyna ma wygolona dupcie bo uwielbiam ja lizac w tamtych miejscach. No ale co kto lubi prawda

Gość niemialesanala
A czy ty autorze topiku golisz jaja i tyłek? Ciekawe...? Wymagasz od kogoś to wymagaj też od siebie! Tobie nie jest miło patrzeć na nieogolony tyłek u kobiety to pomyśl, ze kobiecie tez chce sie rzygac na widok owłosionej dupy!

No ja np gole jajka okolice penisa i tyleczek caly. Nienawidze tam owlosienia bleee. Moim zdaniem to nieestetyczne tak samo jak dlugie kłaki pod pachami. Dlatego z jednych miejsc gole do zera a z innych przycinam na odpowiednia dlugosc. Jestem zadbany i pachnacy, nawet dupa mi pachnie bo jak sie dba o siebie to az sie czlowiek lepiej czuje. Wyobrazcie sobie goscia ktory ma bardzo owlosiona dupe przeciez jak robi kupe to nawet jak sie dorbze podetrze to na tych wlosach zostaja slady kupy. I np taki gosc kapie sie raz w tygodniu, wyobrazacie sobie jaki on musi miec syf przez cay tydzien bleeee. A takich ludzie jest duzo. Dlatego ja jestem za goleniem sie w tamtych miejscach