Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcopolooowy

Patrzecie i zazdrośccie kobiety !!!!!!!!

Polecane posty

Gość marcopolooowy

jaka ona jest sliczna, marzenie kazdego mezczyzny ! http://girlstalkinsmack.com/wp-content/uploads/2010/04/kim_kardashian_birthday.jpg http://2.bp.blogspot.com/_zhtvIgSZktA/SacvTOuwZ2I/AAAAAAAAAN8/nGYMUE7yXOs/s400/kim-kourtney-kardashian-10.jpg piekny typ urody , jest cudowna i doskonala w kazdym calu !! idealne Kształty!!! jest za co złapac i piersi i tyłek , ładne uda, nogi a nie to co wieszaki po 45 kilo fuj :O

Gość coś jeszcze?
tak tylko ty nigdy nawet z nią nie porozmawiasz :D

Gość marcopolooowy
no i co z tego ??? a wy nigdy nie bedziecie choc w polowie tak piekne jak ona :D

Gość kronung instant czy mielona
ma doopsko za duże i za grube uda

Gość i taka i tamta
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Jeśli w świecie rzeczywistym żadna na Ciebie nawet nie spojrzy to wtedy walisz konia do tej z obrazka.

Gość Czarny Łabędź
Hahahahahahahahhahahahahahahhahahahaha. Ciekawe czego jej można zazdrościć? Braku mózgu,udziału w sex orgietce,która była nakręcana i wrzucana do sieci,a może tego,że ma cycki wypchane silikonem i botox wstrzykiwany??? Sztuczność jebie mnie po oczach. :( http://demotywatory.pl/536009/Uderz-w-twarz

Gość marcopolooowy
tak sie składa ze mam zonę i jakos nigdy nie mialem problemow z tym by ktoras na mnie spojrzała ;) co do jej ud to są idealne a pupe fakt-ma dużą ale 99% facetow jakby mialo wybierac jej pupe a plaska jak decha lub małą to wybrało by taka jak ma ona.

Gość i taka i tamta
No cóż teraz się na sztuczność przecież leci. To takie modne

Gość i taka i tamta
Teraz się tłumaczy. Niespełnione fantazje, to chyba w wieku dojrzewania

Gość 12344323
zajebisty tylek ?! Przeciez to wieloryb :O

Gość misia-a
śliczna jest :( gdybym była tak piękna jak ona to nawet duży tyłek by mi nie przeszkadzał.. ale jest niestety głupia, albo taką udaje w tym swoim programie

Gość marcopolooowy
własnie nie to nie wieloryb :O to normalna budowa prawdziwej kobiety a nie patyczaka :O sprawdzone i potwierdzone przez niejedengo mojego kumpla/kuzyna/kolege/znajomego kobiete MUSI miec tyłek i piersi oraz mięsiste uda to są strefy erogenne kobiet i im ladniej wyeksponowane i powodujące chęć załapania lub dotkniecia ich tym lepiej :) bardzo pociagajace !!!

ma te ksztalty niesamowite z tym sie zgodze, jest extra, ale czy jest marzeniem kazdego mezczyzny?? ostatnio pokazalam jej zdjecie mojemu facetowi i pokrecil tylko glowa...argumentujac ze jest zlepkiem sztucznosci ogolnie odrzuca go wszystko co sztuczne u kobiety. potrafi w jednej minucie stracic zainteresowanie kobieta jesli zauwazy ze ma np tipsy czy sztuczne piersi czy za duzo makijazu a sam jest megaprzystojnym facetem i skupia na sobie uwage, jestem szczesciara:)

Gość branja171
a czego tu zazdrościć?

Gość i taka i tamta
branja171 też się zastanawiam.

Gość marcopolooowy
ale ona ma piersi i tylek naturalne jedynie co to makijazu ma moze troche wiecej niz przecietna kobita