Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko kopiuje ...

Ludzie w wolnych związkach / single wyglądają młodziej :)

Polecane posty

Gość moim zdaniem too
haha nie martw się nie posram się :) Pozdrawiam tych, którym geny nie dały młodego wyglądu... mają pecha hihi Do widzenia! 🖐️:)

Gość na ulicach tego nie widać XD
Już widzę te wpisy, a to "jestem krzepkim zajebiście przystojnym siedemdziesięciopięciolatkiem i nawet po trzech butelkach tekili mogę", "mam 22 lata i gdzie tam starej trzydziestce do mojego jędrnego ciałka" i tak dalej... Moje drogie, skoro mężczyźni mogą w wieku lat trzydziestu pięciu szukać osiemnastolatek... No same pomyślcie. Mężczyźni są logiczni. Skoro tak robią, jest powód ;) Zwykle bardzo przyjemny, miły, seksowny powód :D

Gość Wierrrree
Kobiety po 30-ce nie trzymają se lepiej ani nie wyglądają świetnie -to mit plotkarski z pism kobiecych zmyjcie makijaże zobaczymy jak się trzymacie. Zmyjcie 1kg tuszu do rzęs. Trzymają się kiedy są uzbrojone w maskujące ciuchy, kiedy pofarbują włosy na blond i kiedy oblepia twarze kosmetykami. Faceci jak wiadomo tych rzeczy nie mogą zrobić. Ładna kobieta po zmyciu makijażu i zdjęciu szpilek to krzywonoga, krótkonoga wiedźma, od której jej rówieśnk 30-latek chce uciekać :)

Gość abf
Chyba,ze korzysta z uslug sztabu kosmetyczek i chirurga plastycznego :D:D

Gość Wierrrree
ja tylko kopiuje ... Gadajcie co chcecie Ja nie widziałam 30letniego faceta ktory by wyglądal młodo to sobie idx na pierwszą lepsza dyskotekę, i zobacz 30letnich "modeli" obstawionych pzrez opalone 20-ki

"to sobie idx na pierwszą lepsza dyskotekę, i zobacz 30letnich "modeli" obstawionych pzrez opalone 20-ki" Też tak robiłam, jak miałam dwudziestkę, bo ci idioci stawiali, sądząc, że mnie pukną w toalecie :D Niestety na darmowym drinku się kończyło :D Trzydziestolatek po dwóch drinkach i papierosie (ach, jaki on lansiarski i na bieżąco!) już twista, quicka, swinga nie zatańczy... Nie ten wiek :D

Egoist No i zabawa jest :) Niedługo idę się zakopać w odmładzającym błocie w mojej norze, bo w przeciwieństwie do niektórych mam pracę, więc powojować muszę teraz ;)

Egoist - A szkoda bo on śliczny jest :D Faceci po30 w polskich dyskotekach.... zaraz padne :)

Gość fannnka///
Ciało ma świetne jak nastolatek ;) Twarz równiez ;)

No coś w tym chyba jest, bo ja mam 22 lata, a wygląd 16-17 letniego chłopaka :D

Gość mom zdaniem
ludzie filigranowi i szczupl poprostu wyglądają młodziej a czy ktoś jest singlem czy nie to już ma mniejsze znaczenie, pod warunkiem że nie zmieni nagle nawyków żywienowych - oczywiście jak żoneczka dokarmia mężusia czy mężuś żoneczke... to wtedy bardzo szybko nawet osoba chuda może stać się tłuściutka i o 5-10 lat starsza :P mi ludzie często mówią że wyglądam na 20 latka a mam już 30 tak singiel - ale mam taką przemiane materii że zawsze byłem szczupły i raczej to zbytnio się nie zmien w najbliższym czasie ;)

Gość sdadsdsass
single wcale nie wygladają młodziej. jeśli chodzi o kobiety to po prostu mocniej się malują. w dodatku single gorzej się odżywiają i częściej mają nałogi.

Gość abf
a męzatki tyją i dziadzieją :D zaklocają zabawe w klubach ,ani jej poderwac ani poflirtowac , przychodzi i tylko zanieczyszcza powietrze swoja obecnoscia

Gość kobieta jak sie zakocha
z wzajemnoscia facet fajny nie toksyczny to tez obydwoje pięknieją mlodnieją i co najwazniejsze super sie czują :)

to nie Egoist :) on nigdy tutaj zdjecia nie wstawial

Gość a ja mam po 30 i
wcale nie dodaje sobie urody ani mlodosci-i wygladam 10 lat mlodziej! ;P

Gość a ja mam po 30 i
no i mam 13 letnia core:)

Gość ___Verde
+++Też tak robiłam, jak miałam dwudziestkę, bo ci idioci stawiali, sądząc, że mnie pukną w toalecie+++ bardzo źle że leciałaś na driniki. - to jak ty się szanowałaś, jak postrzegałaś siebie?. Bycie z kosztownym drinkiem w ręku cię nobilitowało?. Czy pochodziłaś aż z tak biednej rodziny, by nie stać cię było na zakup dobrego alkoholu ?. Może im żal było Ciebie - biedna dziewczynina, źle ubrana, średnio-ładna, trzeba ja pocieszyć dobrym alkoholem, jaki widzi tylko na filmach. Njapierw nobilitowały cie drinki a teraz ktos kto jest z innego pokolenia niz ty? Jak się jeszcze chcesz dowartościować ?. Jak mogłaś dopuścić do tego, by faceci mogli postrzegać Cie jako "laskę za jednego drinka", która odpłaci im w 5min. później?. Są takie cymbały, ale jak mogłaś się z nimi zadać?. stawianie za barem? - Nie wiem, nie znam takiej sytuacji. nie stawiam nigdy dziewczynom od pierwszej rozmowy. Jak się spotkamy 3 raz na imprezie, i mamy świetny kontakt w rozmowie, to owszem. Nie szukam takich które tego oczekują. Jeżeli takie sa to znaczy ze zniżają się do poziomu prostytutek czyli ich szacunek do siebie jest zerowy. A takim dziewczynom mówię: "dziękuję za znajomość". Rozmawiam tylko z takimi 27-19, które chcą mnie w swoim życiu, mojej biologii, a nie drinków ?. Najczęściej są na tyle zamożne, i dumne że raz: nie muszą oczekiwać stawiania od faceta, dwa: wyniosłość im na to nie pozwala. Chodzi o sytuację w której faceci 30-letni bardzo podobają się dziewczynom 27-19. I to instynkt doboru genów pcha je w ich kierunku. Dlaczego się podobają? bo mają gęstszą skórę, grubsze kości grubsze mięśnie, i mocniejszy zarost, sa silniejsi fizycznie. Tak ciężko zrozumieć? Ale faceci 30-letni szukają najpierw: pięknych, potem z przedziału 27-34, potem 24-34, a 19-34 to ostateczność.

Jeśli robisz ''podszywa'' postaraj się bardziej , cos takiego nie robi na mnie wrażenia :)

Kolejne podszywy, postarajcie się bardziej :) PS: user ''opierdziane gacie'' jest mistrzem podszywaczy , prosze się zgłosić do niego na kurs

Gość Egoist ile ma cm w koncu w
klatce , bo tyle co ktos sie podszyl to porazka

a ja mam po 30 i no i mam 13 letnia core ________________________ Jezus Maria, ja mam 31 i kompletnie nie widzę siebie w roli Ojca. Utraciłbym z 70% siebie. Podszywy - zaczepiacze:. mam w klatce 111cm, wzrost 185/6, 80kg wagi. Nie przyznaję się do wieku. Zawsze mówię: "w końcu mam aż 28 lat", a 18-letnie barmanki: " Nie wygląda Pan na tyle, Max 25, jak nie 24" - czyli wychodzi że 7 lat mniej. Ale takich facetów jest wielu. Dlatego dziewczyny mające 20lat, patrzą na 31-latków jak na 24-latków, i chcą mieć takich za chłopaków. Brad Piit urodzony: w 1963r, gra w filmie "Troja"z 2004r, mając 41 lat: http://www.trainbodyandmind.com/wp-content/uploads/2011/01/Brad-Pitt-Troy-05.jpg http://www.trainbodyandmind.com/wp-content/uploads/2011/01/Brad-Pitt-Troy-02.jpg http://www.trainbodyandmind.com/wp-content/uploads/2011/01/Brad-Pitt-Troy-07.jpg a dzis każdy singiel dba o siebie jak on.

Gość ja tylko kopiuje = smutnabasia
:O

smutnaBasia... ___Verde to Egoist ////////////////////////// jak zwykle w 100% potrafisz mnie wytropić. Bravo - widzę ze styl wypowiedzi ma swoje "linie papilarne".

Gość hehjkdkjdmml,lma
+++Też tak robiłam, jak miałam dwudziestkę, bo ci idioci stawiali, sądząc, że mnie pukną w toalecie+++ teraz przyszło mi do głowy że oni nie mieli po 30 lat tylko po 44, a wglądali 30 czyli na 14 lat mniej :). czyli Oni 44 a Ty z kolezankami po 20? 24 lata róznicy? -dobrze się trzymają ci faceci bez makijażu :)

Gość 99-100cm w klatce maja chlopcy
od 18 do 24 roku zycia 🖐️