Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko kopiuje ...

Ludzie w wolnych związkach / single wyglądają młodziej :)

Polecane posty

Gość hehjkdkjdmml,lma
ja tylko kopiuje ... "Ja nie widziałam 30letniego faceta ktory by wyglądal młodo Wystarczy popatrzec obiektywnie na uroczystosciach rodzinnych , tatusiowaci panowie ,zniszczone twarze , czesto figura beee , Z takim wygladam" to może poproś ich 30-letnie partnerki, by do zdjęć rodzinnych, czy innych, stawiły się bez makijażu. Niech odsłonią swoją prawdziwą 30-letnia cerę.Ok? na ulicach tego nie widać XD "A smarkacz a seks może uprawiać całą noc."" To jesteś jakimś poligonem ćwiczebnym dla tych smarkaczy?. Niech się opinia rozniesie, a zaczną cię unikać, tez mają swoją dumę i honor. "Może" pod warunkiem ze ma piękną pociągającą partnerkę. Smarkacz podlega tym samym prawom przyzwyczajenia, przywyknięcia, i wypalenia co każdy inny. smarkacz ma 22 lata i 22-letnią dziewczynę. Chodzą ze soba az zaczynają się zbliżać fizycznie. Przez jakiś czas może to robić powiedzmy cała noc, ale z czasem od częstych zbliżeń dochodzi do wypalenia, i obojętności na dziewczynę - tyle. Smarkacz (dla 38-tki) czyli 30-letni koleś ma to samo, tez będzie to robił całą np: sobotę tzn 18 razy, pod warunkiem że trafi na bardzo atrakcyjną dziewczynę. Na widok pięknej kobiety poziom hormonów u mężczyzny 30-letniego rośnie daleko ponad dopuszczalną skalę. Dlatego 47-letni Rocco Siffredi ciągle gra w filmach "dla dorosłych". na ulicach tego nie widać XD "To podejdź do jakiejś 22latki i się zapytaj ile ma lat. Tylko się nie zdziw, jak odpowie, że 30" Przy dzisiejszej kosmetyce która tuszuje wszystko, fluidach brązujących nic dziwnego. Po zmyciu makijażu wychodzi prawdziwe oblicze twarzy, która się na to odważy ? http://www.youtube.com/watch?v=f4BRRJIxwN8

Gość jasdhjdsahj
, ze to jak się wygląda to bardziej sprawa środowiska:D, pracuję z ludźmi młodszymi o ładne parę lat, niektórzy naście, różnice ciężko zauważyć niektórym, w zasadzie dzięki nim czuję się dużo młodziej. Sport też robi swoje i tryb życia.

Gość mnie facet zamęczał seksem
Do tego stopnia,że musiałam z nim zerwać.Poznaliśmy się jak miał 25 i do 31 roku życia mu nie przechodziło. W końcu miałam dosyć,myślałam że się uspokoi jak będzie strarszy,niestety nic takiego się nie stało. Teraz on ma 32 i wygląda na 26,góra.

Gość mnie facet zamęczał seksem
To było do też do wpisu -- na ulicach tego nie widać XD

Gość do oferma
po czym go demaskujecie :D:D

Jak się podszywa to mógłby zapamiętać chociaż najważniejsze informacje:)

Gość moje obserwacje sa takie
dopoki singlowi zalezy,zeby kogos podłapac, po prostu bardzo sie staraja. Natomiast jesli odpuscicli i nie sa zainteresowani zwiazkiem, wygladaja kiepsko ( np stare panny, ktorym wszytko zwisa, oprócz kotów)

Kochani, mam 41 lat, 20 letniego syna i 15 miesieczna coreczke. I nie chwalac sie obcy mysla, ze moj syn to jest moj brat :-) Wiem, ze to nie jest komplement, bo tak naprawde jest. jestem mala i drobna, moze tez dlatego. z pielegnacja skory nie przesadzam, bo nawet nie mam czasu, troszke kremu jak mi sie przypomni, a tak to mydlo i woda. Dzieci to rzecz cudowna, ile mozna byc singlem, az sie kompletnie zdziwaczeje ? Kobiety ktore rodza dzieci sa dowartosciowane, ze spelnily swoja role w zyciu, dom w ktorym nie slychac smiechu dziecka jest smutny, tu nie pomoze mlody wyglad, ktory i tak kiedys sie skonczyc musi :-)

Gość kot13
jak roumiem single pozostają wiecznie młodzi? hmm - ciekawa alternatywa

Gość o ludzie
ale tu zlosliwi ludzie u was... uwaga, zlosc jest bardziej szkodliwa na wyglad niz stado dzieciarow :-)

Gość Har
Ludzie w związkach wyglądają stabilniej. Regularny seks z ukochaną osobą bardzo dobrze wpływa na wygląd.

Gość o ludzie
Dla niektorych to wystarczy, inni musza pol sklepu chemicznego wykupic :-)

Gość o ludzie widac zes biedaczka
;D

Gość do oferma
Ty to co innego ale nie kobieta 🖐️

Gość do offerma
Kamecha tez mieszka z kotem i wyglada mlodo. :D

Gość o ludzie
nie biedaczka, moze po prostu nie musze sie pacykowac :-) to sie nazywa miec szczescie :-)

Gość brzydkie to i wredne
:Dpotem wyladowuja swoje frustracje na facetach z kafe:D

Gość nklhnjbbjhbvhjj
meg 41 Kochani, mam 41 lat, 20 letniego syna i 15 miesieczna coreczke. I nie chwalac sie obcy mysla, ze moj syn to jest moj brat dobrze gratulujemy ci ułożenia życia, tylko nie przymuszaj innych do tej koncepcji i nie wynoś się ponad innych z tego powodu ze masz dzieci. nie wszystkie kobiety które mają 41 lat wyglądają na 30. masz to szczęście podziękuj Bogu. nie wszyscy chca miec dzieci i nie wszyscy którzy chca je mieć, mają odpowiednich partnerów Amigos Ciaos pachos

Gość w czarnej dupie jestem
Niestety skłonna jestem przyznać rację. W pewnej części tylko, bo i singli zaniedbanych cała masa. Zauważyłam, że większość ludzi zaniedbuje się po ślubie lub po pojawieniu dzieci. Jednak u większości tejże większości to akurat wina własnego lenistwa. Niektórzy chcą i nie są leniwymi flejami, ale dziecko to też nakład pieniędzy i czasu. Można wyglądać schludnie i czysto, ale na wiele rzeczy nie można sobie pozwolić finansowo lub czasowo. Kosmetyczka czy aerobik kosztują. Po pracy biegniesz do dziecka, zajmujesz się domem, jesteś bardziej zmęczona i odbija się to w wyglądzie. Plusują ci, którzy mają pieniądze. Jednak mimo wszystko wyglądanie kapkę młodziej (nie ma się co oszukiwać, że dużo młodziej) a posiadanie szczęśliwej rodziny to chyba różnica (btw. ciekawe ile jest szczęśliwych rodzin). Nikt nie będzie wiecznie młody, a pięknym można być stosownie do wieku. Wystarczy chcieć i o siebie dbać. Zmęczenie, stres, przeżycia, przykre doświadczenia - to wszystko postarza. Ale od tego jest życie, by żyć, a nie wklepywać kremy i balsamy obserwując bacznie efekty i porównywać do innych.

Nie wspominajac juz o takim Egoiscie, ktoremu juz zreszta to ktos nie raz napisal. //////////////////////////////// ale jak chcesz mnie zaczepić i powojować, to pisz pod czarnym, ok? Bo tak to nie wiem komu mam dowalić za jakiś czas - boisz się ?.

Zmęczenie, stres, przeżycia, przykre doświadczenia - to wszystko postarza. Ale od tego jest życie, by żyć, a nie wklepywać kremy i balsamy obserwując bacznie efekty i porównywać do innych. ///////////////////////////////////////// nie - życie nie jest po to by załamywać ręce i wyglądać na 18lat więcej niż się ma. Ale po to, by wyglądać maxymalnie tak dobrze, jak to tylko możliwe. Jeżeli się z tym nie zgadzasz, to twój pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej ci udowodni że twój wyglad jest tak samo wazny, jak twoje kwalifikacje. Nikt nie che otyłych czy brzydkich - i żadnego pracodawcy nie obchodzą cudze problemy czy przeżycia.

Kamecha jest ok Przeczytaj jeszcze raz co tam jest napisane bo niedowidzisz. ////////////////////// Ok - Przepraszam za agresję - zrozumiałem. Podejrzliwość wzięła górę w pewnym momencie.

inny temat: Po ilu latach znajoma gęba na poduszce nie robi na was wrażenia? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4759128 //// 01:19 ewelinnnnaaaa ja tak mam od barrrdzo dawna.małzeństwem jestesmy od 10 lat.rzygac mi sie chce patrzac na jego morde i jeszcze ten udawany sex.///// czemu meg41 wciska nam bajki?. Chyba że zohydzenie mężem, niweluje uwielbieniem dla dzieci.

Gość jajjaa22222
Ja jestem piekna i będe taka na starość ;) intensywnie korzystam z dobrodziejstw kosmetologii i pomocy chirurga plastycznego ;)

Gość w czarnej dupie jestem
Egisto Aktualną pracę zawdzięczam niestety wyglądowi, o czym mój szanowny pracodawca poinformował mnie później, komentując wygląd innych pań. Mimo, że mam lepsze wykształcenie od niego. Prezencję zresztą też. Nie widzę tutaj powodów do radości. Mimo wszystko jakoś nie podniecam się nieustannie swoim wyglądem. Źle się czuję niezadbana, lubię wyglądać dobrze. Nie interesuje mnie jednak życie laleczki-marionetki, która niczego nie zrobi bo jej się paznokieć złamie, skóra zniszczy albo włos rozdwoi. Jeśli dorobię się paru zmarszczek za szybko - cóż, życie. Nie pobiegnę ani do chirurga, ani do salonu kosmetycznego,by je wypełnić. Nigdzie nie wysunęłam tezy, że życie jest po to, by załamywać ręce. Nie zawsze jest łatwo i jest wiele rzeczy ważniejszych niż wygląd. Trzeba znaleźć złoty środek i ani nie być fleją ani niewolnikiem wyglądania. Jeśli mam chorego męża, chore dziecko - nie biegnę do fryzjera, kiedy mnie potrzebują, wolę być przy nich. Zamiast oglądania seriali i bezwartościowych programów w tv wolę pobiegać albo nałożyć maseczkę i poczytać książkę. Proste. Zależy jaką kto ma hierarchię wartości. Nie wiem, skąd twierdzenie, że nie da się pogodzić jednego i drugiego. Jest trudniej. Żeby było łatwo należałoby nie pracować, nie mieć dzieci, męża ani kota, mieć za to kupę pieniędzy, leżeć i zajmować się sobą. Maksymalnie dobrze wyglądają puste i próżne osoby, których wygląd jest celem życiowym.

Gość gkgkgjlhlkhl
Maksymalnie dobrze wyglądają puste i próżne osoby, których wygląd jest celem życiowym. rozumiem co chcesz powiedzieć, ale te osoby zazwyczaj wyglądają tak że całe ulice sie zatrzymują by na nie spojrzeć

Gość do ja tylko kopiuje ...
ja tylko kopiuje ... Co ty pieprzysz :O skąd to skopiowane..niegdzie nie ma tego tekstu łajzo :O🖐️

Gość patologiczny prawiczek
ona skopiowała to od Egoista*31 debilko :D

Gość zapomnialas o
"Im więcej dzieci, im dłuższy staż małżeński, tym większe wypalenie przybicie nuda i zgorzknienie" lysienie otylosc postarzenie zmeczenie pocenie niezadowolenie sflaczaly zadek LoL

Gość dstgdgdstd
:D