Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Annairu

Podoba nam się ten sam chłopak

Polecane posty

Witam (będę używać inicjałów moich koleżanek) Ech... sprawa dość płytka i żenująca. Otóż, mojej koleżance, no prawie przyjaciółce S chyba podoba się pewien chłopak, kuzyn M. Mówię chyba bo nie wiem na pewno, a ona nie chce nic powiedzieć, stwierdziła że sie tylko wygłupia. O jego istnieniu wiemy już jakiś rok czasu, wtedy Sara oczywiście dla żartu udawała że jest nim zainteresowana, widziałyśmy go jedynie na zdjęciach i nigdy nie wydał mi się interesujący, aż do wczoraj. M miała urodziny i również on tam był. Potańczył ze mną kilka razy, i to on mnie zapraszał. S do tańca nie prosił, zachęcałam ją żeby się tam obok niego zakręciła, złapała za ręke i sama poprosiła do tańca, ale wykręcała się że nie umie tanczyc. No ale przecież taniec o niczym nie świadczy. No i niestety muszę powiedzieć że zainteresował mnie, jest fajny, rok starszy, można się z nim powygłupiać, pożartować. Z wyglądu też nie najgorszy. Oczywiście gdyby nie S to bym do niego startowała, ale nie chcę wyjść na skończoną sucz bo zabieram jej faceta. A może być tak że ona tylko sobie mówi że sie wygłupia a tak na prawde podoba się jej tylko sie nie przyznaje. Tutaj w grę wchodzi również M która chce ich ze sobą wyswatać. Nie mam zielonego pojęcia jak to rozegrać, nie chce wyjść na skonczoną sucz, bo... no cóż... z perspektywy osoby 3 ( miedzy innymi M, i innych) to wygląda to tak że S była pierwsza, nagle ja sie wpycham i próbuje go wychaczyć. Nie wiem co robić.. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować