Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czukkamita

Czy Wasze niemowlaki miały wysypki?

Polecane posty

Gość czukkamita

Moja córcia ma 4,5 miesiąca. Kilka dni temu dostała wysypki. Byłam u pediatry, przepisała maści, przesunęła szczepienie. Wszystko minęło, szczepienie ma być w środę a dzisiaj mała dostała potwornej wysypki na brzuchu i plecach. Co to może być? Jutro jedziemy na badania. Czy Wasze dzieciaczki też zmagały się z wysypkami? Moją małą to swędzi. Co to za cholerstwo? Wspomnę tylko, że karmię piersią i wczoraj napiłam się jabłkowego soku. Czy tak objawia się alergia pokarmowa?

albo coś zjadłaś co małą uczula lub zmieniłaś proszek albo płyn do płukania może ten sok musisz zwracać uwagę na to co jesz i pijesz najlepiej zapisuj i szybko załapiesz co może ją uczulać

Gość hanhahga
to nie od soku jabłkowego czemu w polsce kobiety karmiace nie moga nic jeść, i normalnie napić sie soku? wszedzie indziej nie musza zmieniac diety ( pomijajac jakieś ekstremalne dania i alkohol oczywiście) może kapiesz ja za czesto? dzieciom z wrazliwą skórą to nie służy....w sumie to może byc duzo powodów.

Gość czukkamita
Z zalecenia pediatry kąpię w Oilum a ciuszki piorę w płatkach mydlanych. Martwi mnie ta wysypka bo już o 2 tygodnie ma przesunięte szczepienie. Najpierw trzydniówka a teraz jakieś alergie.

Gość anna......baska
moze by alergia pokarmowa. u mojego synka tak sie objawiala, mieszkamy za granica testy mial robione juz dwa razy, a ma rok. alergia taka, jaka podjerzewalam.

Gość anna......baska
trzydniowka? ona chyba dopiero po 6 miesiacu sie moze pojawic???

Gość czukkamita
U nas pojawiła się 2 tygodnie temu. Najpierw 2 dni gorączki a później wysypka. Od tamtej pory jakieś krosty, plamy czerwone się czepiły.