Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o opinie ...

Wozek PEG PEREGO O-ZONE ! Prosze o opinie bo nigdzie nie ma

Polecane posty

Gość Prosze o opinie ...

jak sie nim jedzi ? czy siedzisko faktycznie jest obszerne i wygodne ? czy da sie nim jezdzic po nieroznym terenie ?

Gość Prosze o opinie ...
Niezbyt znam ang zeby sobie tak przeczytac dokladnie :)

Gość tutaj sa opinie w jez.ang.
no coz...kobiety pisza: jednej odpadlo kolo, wozek bardzo ciezko sie prowadzi i skreca tam gdzie akurat my nie chcemy, kolka grzezna w trawie, zatrzaski odpadaja, hamulce sie psuja, budka opada, chyba tylko jedna zadowolona uzytkowniczka na 17 osob :D Ja nie wiem, nie mialam takiego wozka, mamy Bugaboo,ale z ciekawosci chcialam popatrzec i pomoc :)

Gość Prosze o opinie ...
Aha dziekuje ci bardzo a jak ci sie jezdzi tym bugaboo?? Jak spradza sie jak spacerowka ?

ale ta jedna zadowolona uzytkowniczka jezdzila nim 2 lata i mowi ze jest wygodny i obszerny. Hmmm.... wszystko zalezy pewnie od tego gdzie nim bedziesz jezdzic. Na gladkie chodniki i galerie handlowe na pewno sie sprawdzi.

Gość Prosze o opinie ...
Wlasnie patrzylam na allegro ale ten twoj wozeczek to juz taki z wyzszej ppolki:) A moze masz jakas znajoma co ma spacerowke i sobie chwali tylko nie moze miec tych najmniejszych kolek bo potrzeba mi na wies.

bugaboo - prowadzi sie swietnie,, jedna reka praktycznie, ma 2 pompowane kola z tylu, 2 skretne twarde z przodu. Zalezy co kto lubi, bugaboo ma tzw. kubelkowa spacerowke. Ja przelozylam dziecko kiedy maly mial 7.5 miesiaca,ale sa mamy ktore przekladaja znacznie wczesniej i tutaj bym nie polecala. Chociaz bugaboo ma maly kosz na zakupy to dla mnie jest bardzo poreczny i te 4 kg w zupelnosci wystarczaja, plus 4 kg na raczce - na codzienne zakupy w sam raz, dodatkowo wszedzie sie zmieszcze. Natomiast na jazdy po trudnym terenie to raczej albo dokupienie dodatkowych pompowanych kol do przodu albo wozek na pompowanych kolach - akurat my mamy jeszcze stary model Bebecar Urban z "odzysku",ale jedze nim na jakies lokalne trasy - w las, blota, itd. Tylko raz wkladalismy go do bagaznika, i to byl pierwszy i ostatni raz :D Ale po trudnym terenie jest swietny, w sklepie juz gorzej bo nie ma skretnych kol i wtedy ciezej. Minusem Bugaboo jest to ze sklada sie z 2 czesci: stelaza i "wkladu" spacerowki czy tez gondoli na poczatku. O ile z gondola w aucie nie ma problemu bo wozek jest kompatybilny z maxi-cosi, ktory mozna wlozyc w stelaz to spacerowka zajmuje sporo miejsca w bagazniku. Jak widzisz cos za cos :) Moja kolezanka ma Pliko Pramette z Mamas&Papas (peg perego) i bardzo sobie chwali, dodatkowo jest tam taka poprzeczka juz wmontowana na stale ze starsze dziecko moze stac.

na wies to ja bym Ci polecila ten moj Bebecar z 4 pompowanymi :) Stary,ale jary, naprawde :)

i jak teraz patrze na ebay to te nowsze modele bebecara maja skretne pompowane kola z mozliwoscia blokady, moj ma nieskretne. zerknelam na allegro,ale widze ze tutaj dosc drogo, nawet za uzywane podobne wozki

Gość Prosze o opinie ...
Mi wlansie tez zalezy na tym by przednie kolka byly skretne bo o wiele lepiej sie jezdzi takim wozkiem niz na 4 nie skretnych :)