Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szumi morze i wieje wiatr

Co ten dziwny sen oznacza?

Polecane posty

Jestem licealistką (w rzeczywistosci mam 20 kilka lat), mnóstwo ludzi (cos w rodzaju szkoły) chcę wyjsc ale wiem, ze jestem obserwowana przez rówieśników z zamiarem zaatakowania mojej osoby, boję sie, czekam aż wszyscy sobie pojdą, kiedy próbuje wyjsc wychodzą ukryte osoby i tylko czekają by mnie złapac więc sie cofam, za któryms razem zaczynają we mnie rzucac kamieniami, jestem zaskoczona ich zachowaniem, myśle sobie wtedy, ze nie zasluguje na takie traktowanie i zastanawiam sie dlaczego jestem tak bardzo nielubiana...W koncu udaje mi sie wyjsc z tej szkoly, jestem na przystanku, widze autobus w ktorym siedzą niektorzy z moich przesladowcow, jeden z nich to, kolega z pracy z ogromnym kapeluszem na glowie (na codzien nie chodzi w kapeluszu) - nagle zauwazam, ze w autubusie, w miejscu na ktorym pojawia sie informacja, jaka jest trasa jazdy autobusu, wyświetla sie moje imie, nazwisko, wiek, wzrost, waga...wstydze sie, mam wrazenie, ze teraz wszyscy ludzie beda mnie obgadywac. Podczas snu nikt nie zrobil mi krzywdy a ja czulam tylko strach, w głębi duszy chcialam żeby mnie skrzywdzono, wtedy moglabym podac te osoby do sądu.

Gość Gal Anonimus
Wg. sen był zwierciadłem podświadomych lęków i niczym więcej. Musisz popracować nad tzw. Świadomym snem. Jak śni ci się coś tak nieprzyjemnego, to spróbuj zmanipulować swój sen. To jest dość łatwe. Po chwili sen znika, a Ty odzyskujesz świadomość. Poza tym, ja miałem kiedyś taki sen, że to był dopiero strach. Byłem na jakieś arenie między piekłem a niebem. W pewnej chwili poczułem niepokój i zacząłem się unosić ku światłości ( góry ). Poczułem się bezpiecznie. Aż w pewnym momencie spojrzałem na ludzi siedzących na trybunach koloseum. Jeden z nich, zakapturzony, tajemniczy wydawał się nie być zainteresowany widowiskiem. Popatrzał się na mnie, to była czarna postać, poczułem przenikający strach i zacząłem spadać ku ciemności. Pierwszy raz krzyknąłem po przebudzeniu. ;p

Gość bkhlkjljlj;
to wina LSD

nawet nie wiem, co oznacz ten skrót

A mi raz się przyśniło że byłem partyzantem, a potem generałem WP.