Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyz koloru fioletowego

czy facet bez nogi mialby u was szanse kobiety?

Polecane posty

Gość maxwel
Narcyz jak Cie widza tak Cie pisza, czyli facet ktory sie uzala nad soba to baby nie znajdzie! mi naprawde facet bez nogi nie wadzi, a kiedys w liceum bylam w takim zakochana po uszy i co? noga nie ma nic do tego

Gość piernik_1
moze spotykasz kobiety ktore nie potrafia docenic to co masz, to jaki jestes. a patrza na Ciebie własnie pod wzgledem "wygladu" ale jak widzisz gdzies sa kobiety ktore nie miałyby problemu zaakceptować Cie takim jakim jestes.

Gość narcyz koloru fioletowego
Mnie widza bez nogi. Chyba nie maja przyjemnego widoku. Mnie widza kustykajacego podczas gdy z innym facetem moglyby normalnie spacerowac. Ja sie nie uzalam. Ja patrze trzezwo. Wy tez to robice tylko jestescie zaklamane. Jasne. Na forum mozna pogadac, w zyciu juz nie bardzo.

Gość maxwel
piernik_1 wlasnie o to chodzi! wiadomo ludzie sa rozni, jedni takie wady akceptuja, drudzy nie! ale glowa do gory, mi to nie przeszkadza czy facet ma noge czy nie, wiec Narcyz jak widzisz nie wszystkie baby sa takie same, a Ty widocznie jeszcze nie spotkales odpowiedniej... poczekaj, cierpliwosci:)

Gość maxwel
Narcyz bardzo mi przykro,ze uwazasz, ze jestesm zaklamana..... sam sobie dola robisz takim mysleniem, a ja mowie powaznie, forum, nie forum, wyazam swoja prawdziwa opinie

Gość mialby dokladnie takie same
Mialby dokladnie takie same szanse, jak ten z dwoma nogami i nie chce mi sie sluchac uzalania sie nad swoim losem; jeden nie ma nogi, inny ma problem ze wzwodem, to co ze jedno widac a ine nie? obaj aja trudnosci tylko na roznych etapach znajomosci... Ktos kto sie nad soba uzala jest u mnie skleslony nie dlatego ze nie ma nogi (czy ze ma obie i iny problem). Nie cierpie szukania usprawiedliwienia dla swojej niezaradnosci. Ot. kalectwo w moim mniemaniu jest jedno: umyslowe. I dotyczy zarowno mezczyn, ktorym sie wydaje ze zajebisty wyglad jest kluczem do sukcesu; jak i kobiet, ktorzy sie ze wsponianymi zgadzaja ;)

Gość maxwel
Narcyz lepszy widok faceta bez nogi, niz nachlanego prostaka stojacego pod plotem i zygajacego co najgorsze...

Gość piernik_1
eh nie oceniaj tak ostro... jak bedziesz chcial pogadac napisz... ja uciekam, dobrej nocy! piernik_1@o2.pl

*jak i kobiet, KTORE (a nie - ktorzy -jak napisalam)

Gość piernik_1
A powiedz jesze ---> JESTEŚ ŻAŁOSNY/a!!!!!!!!!!

A co to ma wspolnego z sercem kanapko z maslem? To logika. Jak facet bez nogi woli zrzucac swoje problemy na kalectwo fizyczne, to ma problem ze soba i kalectwo nie ma tu nic do rzeczy; najprostszym przykladem jest moj znajomy, w ktorym podkochiwalam sie za czasow liceum; nie mial nogi od kolana w dol, mial drewniana proteze, widocznie utykal... na moje neiszcescie zawsze prowadzal sie z pannami a ja bylam zbyt niesmiala by do niego kiedykolwiek wystartowac. Oczywiscie narcyzie mozesz dalej tu siedziec i uzalac sie nad tym jak bardzo masz prze... przez ten brak nogi. Mozesz tez zaczac pracowac nad swoim mysleniem. Oczywiscie, ze latwiej jest Ci sie uzaac, bo prosciutko jest upatrzyc sobie wine w wygodnym punkcie i sie tego trzymac, prawda? :/

Gość maxwel
do kanapka z maslem tu nie chodzi o dobre serce. Facet bez nogi tez musi miec w sobie to COS, podobac mi sie sie twarzy na przyklad! no niech ma poukladane w glowie! my tu mowimy o konczynach, a nie jak wyglada jego twarz i czy ma urok oosbisty bo urok mozna miec i bez nogi, facet poprostu musi mnie zaintrygowac

Gość gość
tak!

Gość hrabiniaBrunświcka
Nie, nie miałby :(

Gość czajnikwkropkibordo
jezeli byloby o czym pogadac mialby jakies hobby inteligentny to jak najbardziej zaden problem w innym wypadku nawet jakby mial dwie i wyglad jak model bez szans nie lubie pustakow

Gość gość
o ile pan nagle wzielo by pana bez nogi!!!taa ciekaee ktory facet by wzial kobiete bez nogi?chyba 1 na miliard i to przy szczesciu,dla nich sie liczy seksowna duupa i j***nko a wy sie kierujecie empatia:O

Gość gość
na zasadzie przyciągania się ludzi o podobnych cechcach i doświadczeniach życiowych ma szanse na kobiete bez nogi.

Gość gość
Teraz pytanie: Czy dla Ciebie autorze związek z kobietą byłby podyktowany miłością czy desperacką próbą zminimalizowania tragedi jaka Cie dotknęła i potwierdzeniem swojej normalności. ­ Dopóki nie zaakceptujesz siebie bez nogi nie jesteś w stanie dać nikomu miłosci nawet gdybyś był najbardziej czarującym męzczyzna świata

Gość wiktoria741
A masz protezy? Jeśli nie to możesz zamówić je w http://www.ortopedyka.pl/oferta/protezy-nogi/ Z tego co widziałam mają świetnej jakości protezy i specjalistów którzy mogą ci pomóc. Brak nóg to nie koniec świata i na pewno kogoś znajdziesz. Zaakceptuj najpierw to co się stało.