Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

problem

Polecane posty

Mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Nie wiem, w czym tkwi powód takiego stanu rzeczy. Jestem wykształcony, staram się fajnie ubierać. Inne osoby w moim wieku mają na koncie już kilka związków, a ja nic. Dziewczyny w moim wieku to już w ogóle wydają mi się takie odległe.

Gość Misza xo
Na kazdego przychodzi czas.....nie ma sie czym stresowac:)))Nic na sile...

wiesz, no z jednej strony tak, a z drugiej to nie mam przecież 15 czy 16 lat.

właśnie raczej jestem odbierany jako całkiem dowcipny. Zresztą i nudziarze znajdują sobie partnerów, więc to żaden argument.

bo teraz mam 22 lata i ten sam problem więc za trzy będę w dokładnie takiej samej sytuacji jak ty :P

bazienka: już chyba czekam stanowczo za długo, za parę lat to już będę zupełnym dziwadłem. Boję się tego.

Leviatan: napisz coś więcej o sobie. Co robiłeś do tej pory, kim jesteś. Tylko tak w paru zdaniach.

bazienka: no widzisz- 22 lat. A ja mam 3 lata więcej i nawet nigdy nie pocałowałem dziewczyny, o czymś więcej nie wspominając.

Gość joaśka23
Levvi wiesz ile może się przez te 3 lata zmienić? :D

Gość joaśka23
bazienka zgadzam się... ale myślę, że są jeszcze dziewczyny, którym nie zależy tylko na sexie... tylko się ukrywają i nie przyznają do tego bo widzą, że dużo ludzi to piętnuje...

dobra, a możecie mi dać jakieś rady, żeby coś się w moim życiu zmieniło.

Gość joaśka23
Levvi... Ty głupol jesteś... :P 3lata to kupa czasu... nie masz pojęcia jak nagle wszystko może się zmienić... jak będziesz pesymistą to tak będzie...

Gość joaśka23
Chłopaki, podstawą jest chociaż odrobina wiary w siebie.... później wychodzenie do ludzi... później nie skupianie się na tym, że jesteście prawiczkami... a wszystko się ułoży... Za bardzo wam zależy, żeby się prawictwa pozbyć...

w moim wieku to chyba normalne. Dziwki mnie jednak nie interesują.

Gość tamarkakakaka
Myśle, że wiem na czym polega Twoj problem. Jesteś troche za mądry i zbyt "moralny" zeby po pijaku zaciągnąć kogoś do łużka. Pewnie masz też troche malo wiary w siebie by zająć się poprostu podrywaniem (czynność głupia ale niestety by kogoś poznać potrzebna). Myśle, ze za jakis czas spodobasz sie jakiejs dziewczynie i to ona zrobi pierwszy krok. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to glupia malolata bo tego co piszesz, wnioskuje, ze zasługujesz raczej na inteligentną kobiete.

tamarkaka: dzięki za Twoją wypowiedź. Jestem za mądry i moralny... ciekawe. Z piciem rzeczywiście trafiłaś: nie upijam się i nie lubię upijających się dziewczyn. To odpada. Ale można chyba poznać jakąś atrakcyjną dziewczynę bez tego.

weź też pod uwagę, że zero doświadczenia w moim wieku jest frustrujące.

Gość Do 25latek
Szymon,to Ty?

Gość Do 25latek
Mam kolegę i jak opisywałeś swoje "problemy",to pomyślałam o nim... Jest zabawny, miły, pachnący, czarujący, modnie się ubiera...ale mam faceta, więc nic więcej nie mogę mu ofiarować, a powiem szczerze, że mogłabym,ale w innych okolicznościach... Szukasz nie w tym miejscu-otoczeniu.