Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z ochotą na sex z żoną

Mam dziś wielką ochotę przelecieć żoną jak wrócę z pracy - ale jak ją znam

Polecane posty

pewnie próbowała będzie się wykręcic, bo nie pora, bo to bo tamto. Doradźcie mi jak ją podejść, aby na pewno nie odmówiła, bo juz z 2 tygonie się nie kochaliśmy, najpierw coś tam, a póżniej okres! Normalnie aż mnie to wkurza.

Gość żona EDKA z Pomorskiej
ja tez nie lubie w ciągu dnia:P

ale jak nie bedzie w ciągu dnia - to nie bedxzie w cale

żona wieczorem zawsze usypia dziecko - a znim sdama zasypia i nici z sexu, a rana ja wstaję sporo wcześniej

Gość kurdebele
mam taki sm problem teraz stosuje strategie na twardego billa debilla i próbuje przetrzymać przeciwnika teraz to ona ma mnie zaczepić a jak mnie zaczepi że coś chce to jej powiem że mnie głowa boli albo teraz nie pora bo muszę kubek umyć 😠

Gość kurdebele
to jest jednak irytujące właśnie były walentynki to jest wymagane by było romantycznie, żeby się postarać mam być uroczy i romantyczny a po wejściu do łóżka mam się zamienić w kawał lodowej bryły i spać no niestety tak to to nie działa

a jak wyglada 'lot żoną'? :D no i jaki naped? hybryda?

Gość fajny_ktos
moija żonka jest taka sam - mam francy dość

Gość leszczyna bluszcz
ciesz sie ze wogole jaka kolwiek zywa kobieta dała ci sie kiedykolwiek dotknac

Gość sztookateria
Przyjdź do mnie, mój mąż ostatnio zmęczony :P

Gość felicija
Powiedz o swoich potrzebach żonie. Przez brak seksu wiele małżeństw ma kryzys.

Gość wyślij jej tera eska z pracy
kochanie jak wrócę to zjem wykąpię się i się walimy do 19 tej :D możesz zanieść dziecko do dziadków lub sąsiadów jeśli nie to idę na dziwki :D P.S. Bardzo Cię kocham cokolwiek nie postanowisz Twój Misio ❤️ :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sztookateria
Mój mąż na przykład wykonuje wolny zawód i ma czas w ciągu dnia, żeby przyjechać do chaty, ale teraz na przykład pytam, czy przyjedzie na zupę, bo zrobiłam :P, to napisał, że będzie Kowalczyk oglądał, bo biegnie. Też już mam tego dosyć.

wyślij jej tera eska z pracy - ciekawa propozycja

sztookateria - a ile masz lat

Gość sztookateria
właśnie, może ja już za stara jestem? :O 35

Gość neli_3
o zeby moj maz tak chcial,jak autor...hmmm

Gość ha ha ha ha hi hi
wejdź do wanny zrób se kapiel zawołaj ja żeby Ci plecy umyła ja będzie myła to trach ją do wody i już ja masz

Gość bo to.....
też bym takiego napalonego męża chciała...

Gość neli_3
taki napalony maz to skarb,szkoda ze takie tepe dzidy jak zona autora nie potrafia tego docenić

Gość darek_32
sztookateria - jaka stara ?? - nie żartuj ? Jak nas tak zaniedbują partnerzy - to mioże sami oboje zadbajmuy o siebie mój mail darekrx@gmail.com - napisz do mnie - może się tylko wyżalimy a może kto wie ;-)

darek_32 sztookateria - jaka stara ?? - nie żartuj ? Jak nas tak zaniedbują partnerzy - to mioże sami oboje zadbajmuy o siebie mój mail darekrx@gmail.com - napisz do mnie - może się tylko wyżalimy a może kto wie" i nie wychodzić za mąż

Gość darek_32
powiem Wam szczerze - że owszem cenię sobie bardzo wiernośc, ale wiecej z chłodną i powściagliwą w obdarowywaniu swoim ciepłem kobiety nigdy nie chciałbym miec doczynienia

Gość uhauha
a chłodna to ona się zrobiła, czy taka już była?

Gość darek_32
Mystery_ - masz rację - nie wiem jak gdzie indziej - ale u mnie to przynajmniej na tkle sexualnym katastrofa - kochamuy sioę z czętotliwością raz na 1-2 miesiace, choć tego powodę nie jest małżeńsgtwo a raczej moja głupta, że mimo wielu symptonów oziębłości żony zdecydowałem się na małżeństwo.- - min. wmawiała mi jak to małżeństwo pozwoli się jej wyluzować i nabrać ochoty na sex i wogóle cieplejsze traktowanie.

a była piękna czy też nie bardzo? bo ja poznałem taką zimną (zagorzała katoliczka) ale naprawdę piękną dziewczynę i to mnie zaćmiło przez jakiś czas :) ale to była luźna znajomość

Gość darek_32
dlaczego jest tak du zo ozjębł7ych kobiet; zastanawiam się czasmi czy to barsdziej wina oziębłych ich matek czy ojców W kazdym bądź razie przestrzegam innych, Na ile ciepła atmosfera panuje w domu twojego partnera (mam namyśli rodziców), na ile partnerka ma dobre relacje z ojcem - na tyle odwzajemniać będzie potrafiła uczucja swoijego partnera. Nie dajcie się jak ja dać przekonać, że np. po slubie się zmieni - co najwyżej na gorsze.

Gość darek_32
dlaczego jest tak du zo ozjębł7ych kobiet; zastanawiam się czasmi czy to barsdziej wina oziębłych ich matek czy ojców W kazdym bądź razie przestrzegam innych, Na ile ciepła atmosfera panuje w domu twojego partnera (mam namyśli rodziców), na ile partnerka ma dobre relacje z ojcem - na tyle odwzajemniać będzie potrafiła uczucja swoijego partnera. Nie dajcie się jak ja dać przekonać, że np. po slubie się zmieni - co najwyżej na gorsze.

czy nie jest po prostu bardziej opłacalne wydać te 140 zeta na prostytutkę, są teraz takie młode 20-22 lata i niebrzydkie co tydzień inna dupa :)