Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z ochotą na sex z żoną

Mam dziś wielką ochotę przelecieć żoną jak wrócę z pracy - ale jak ją znam

Polecane posty

Gość darek_32
sprki - nie wim czemu 2 razy to poszło ;-) wiecie co - trochę chyba odbiegłem od tematu - ale jakoś żal mi się mnie samego zrobilo po tym jak cinne kobiety doceniły moje potzreby - ból mnie ogarnął jak myślę ile mrazy musiałem jak żebrak prosić się czułości :-(

Gość darek_32
nie do prostytucja mnie nie interesuj, potrzebuję nie tylko sexu ale i człułości.

Gość hihihihihihihihihahaha
''na ile partnerka ma dobre relacje z ojcem - na tyle odwzajemniać będzie potrafiła uczucja swoijego partnera". Zgadzam się z teorią że co przed ślubem to i po ślubie, ale z tym przytoczonym powyżej stwierdzeniem się nie zgadzam! Ja miałam i mam (i będę miała) fatalne stosunki z ojcem, właściwie nigdy ich nie miałam choć mieszkaliśmy kiedyś razem jak to bywa w pełnej rodzinie. Natomiast mój partner zupełnie na mnie nie narzeka. Jestem uczuciowa, ciepła, ale też zdecydowana i silna, sex w naszym związku to podstawa, mamy oboje wysokie libido i swoje zboczenia :P które z przyjemnością realizujemy :D

Gość Do Neli3
sama jesteś tępa dzida,kretynko. z ochotą na sex z żoną- a co Ty robisz dla żony by ona miała ochotę na seks?Pewnie nic-wraca Pan i Władca do domu a żona ma czekac z rozłożonymi nogami.To tak nie działa.Ja też siedzę w domu,jest czwórka dzieci w wieku szkolnym więc obowiązków trochę mam.Mój mąż o tym wie i dlatego by nasz seks był często i super też się stara.I to nie wieczorem gdy jest już w domu ale przez cały dzien.Jest poranna kawka wypita razem gdy dzieci jeszcze spią a on za 10min.wychodzi do pracy i wtedy szepta mi co mi zrobi jak wróci do domu,Przez cały dzien podkręca mnie dzwoniąc czy wysyłając sms.Wieczorem przygotuje kąpiel,położy dzieci spac,bym ja odpoczeła i się zrelaksowała.I wtedy pomimo zmęczenia ja mam ochotę na niego bo wiem,że się stara i docenia moją pracę w domu.

Gość darek_32
hihihihihihihihihahaha przepraszam - pewnie przesadziłem - u mojej żony matka jest despotką a ojciec ciapkiem

Gość darek_32
Do Neli3 Wies co już mi sie nie chce tłumaczyć, bo robie to z 6 lat, ale najlepjej byłoby gdybyś Ty trafiła na takiego partnera - wszystko będxie jasne. Ja gdyby nie to że riodzice wychowali mnie po katolicku - już dawno bym odszedł - z resztą nie wiem czy wogóle w tym przypadku kierowanie się wiarą wyjdzie na dobre - oby, bo póki co, wariuję

z resztą nie wiem czy wogóle w tym przypadku kierowanie się wiarą wyjdzie na dobre - oby, bo póki co, wariuję" już nie wyszło na dobre

Gość darek_32
Mystery_ a ty jesteś ateistą - hm??

Gość darek_32
takim ludziom łatwiej jest podjać decyzję co do rozwodu - w mojej sytuacji zazdroszczę

jestem ochrzczony w wierze katolickiej ale nie miałem wyboru skoro byłem niemowlakiem :) wierzę, że Bóg istnieje, ale jest to niezależne od jakiejkolwiek religii najbliżej mi do buddyzmu

Gość Do Neli3
to może z innej beczki-czy jesteście pewni,że doprowadzacie swoje żony do orgazmu?Nie wierzę by kobieta,która ma z partnerem orgazm rezygnowała z seksu,bo jest zmęczona i to notorycznie.

Gość darek_32
Do Neli3 - wiesz to że ludzie się dla siebie wzajemnie starają jest dal mnie oczywiste, ale to że mam ochotę na niego dlatego że się stara - to juz nie - i wkurwia mnie - to jak z prostytucją. Jak sie ma ochotę na sex - to dlatego, że nam sprawia przyjemnośc, a nie bo jemu i on bez tego nie potrafi się obejść. Cholernie, ale to cholernie boli mnie takie podejście kobiet!

Gość Do Neli3
Mystery:-D:-D:-D no to pojechałeś po bandzie:-D:-D

Gość kkk1188900977
Darek 32 pisales o relacjach corka -ojciec. a czego sie spodziewac po kobiecie ktora wychowala sie bez ojca ?

Gość darek_32
Do Neli3 - no włąśnie ja też w to nie mogę uwierzyć, że mojej żonie orgazm jest obiojętny ale tak jest. - ten typ tak ma - z resztą sama mówi ze jej orgazmy nie są potzrebne - i co jej mam zrobić, nie mówiąć juz o zwykłym codzienny,m przytuleniu się itp.

jestem ciekawy czy jak dziewczyna ma non stop zimne dłonie to nie będzie osiagała ograzmu? czy to są niepowiązane ze sobą rzeczy :)

Gość Do Neli3
Darek_32-nie zrozumiałeś mnie.Ja nie robię mu łaski,że się z Nim kocham.Robię to bo lubię.Ważne jest jednak dla mnie całe podejście do tematu.Nie zdzierżyła bym gdyby mój mąż zachowywał się jak typowy samiec co to tylko TV i piwko w ręce i żona gotowa na każde skinienie palca.Raz on mnie uwodzi przez cały dzień a innym razem ja go uwodzę i prowokuję.

Gość darek_32
uhauha - masz rację wina tej sytuacji jest tak naprawdę moja, nie powinienen się z nią wiązać, ale jak to móią miłość ślepa jest, a ja byłem młody i głupi - miałem 20 lat

Gość darek_32
nie jestm głupi mam dobrą kasę sporo zarabiam a i w domu tez sporo się udzielam - żona moja to wogóle fenomen

Gość Do Neli3
Mystery ale Ty piszesz o kobietach,które z jakiś tam powodów przestały odczuwac orgazm ale kiedys go miały. Darek a może twoja żona sama sobie robi dobrze i dlatego twierdzi,że nie potrzebuje orgazmu z Tobą.No ale do tego to mało kto się przyznaje:-)

Gość żona1592
Darek32 doskonale Cię rozumiem bo ja też muszę prosić się o czułość a sex od ok pół roku jest raz na m-c. Nie wiem dlaczego cos się zmieniło pytam mojego męża ale niestety nie dostaję konkretnej odpowiedzi. Cóż chyba to zaakceptuję bo dłużej już żebrać nie będę jest to dla mnie upokarzające:-( Ja również mam dwoje małych dzieci. jedno z nich ma niespełna rok i wciąż karmię je piersią ale oprócz roli matki chciałabym też poczuć sie atrakcyjną kobietą. Nie wiem może jestem dla niego za chuda...... odnośnie tematu dyskusji to Do nelli3 ma rację. Dobrze jest zbudować atmosferę przez cały dzień. Wyślij żonie miłego smsa, jak wrócisz pomóż jej przy dziecku a może kup mały drobiazg choćby kwiatka. Takie rzeczy działają na kobiety oczywiście o ile są szczere. No ale skoro jestescie małżeństwem to chyba jesteś szczery?...

Gość aniluap
Ja wam powiem,ze zona autora strasznie glupia jest. Chodzi mi dokladnie o to,ze ma wiernego meza, ktory chce z nia uprawiac seks, wiec niech sie cieszy ze tak jest, ze ma ochote na seks z zona z nie z jakas inna cizia. Wiele kobiet w podobnej sytuacji nie docenia takiego czgeos i wykreca sie od seksu a pozniej maz je zdradza. Ja na jej miejscu bylabym zadowolona,ze moj maz ma na mnie ochote ;)

Gość zaje26bista
darku wspolczuje, z tego co piszesz wynika jedno twojej zonie przestalo na tobie zalezec ale to tylko moje skromne zdanie moge sie mylic u mnie wyglada to tak... jestesmy tak zapracowani ze poprostu nie mamy czasu na sex :( jak juz uda nam sie zastac druga polowke przytomna wieczorem to jakos sobie radzimy 😍 ale jak nie to nie budzimy sie bo rano znowu mamy zapierdziel do poznego wieczora :( wyscig szczurow 😠

Gość dfksd kkfskd
mystery :D ja mam zimne rece i stopy i orgazm codziennie :P

dfksd kkfskd mystery ja mam zimne rece i stopy i orgazm codziennie" aha, czyli nie ma to związku ze sobą :D

mój kiedyś taj zrobił dostałam eskę: Jesteś MOJA więc bądź gotowa dziś o 20!! Lepiej się zdrzemnij bo to będzie całonocny seksualny maraton---kupiłem zabawkę!!:) wiem skarbie ze masz dużo pracy ale to ci się przyda-zobaczysz!! dostałam esa o 13 i juz miałam po pisaniu pracy bo się szykowałam latałam, zrezygnowałam z umówionej wizyty i byłam tak podniecona żer koniec-i fakt jak wpadł do domu to z kurtki go rozbierałam-świetne to było-polecam!!