Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wpisana w zyciorys

help!co z nimi zrobic?

Polecane posty

no dobra w skrocie.mam faceta 3 miesiace.od miesiaca mnie olewa.nie widzimy sie,kontakt telefoniczny tylko sluzbowo.zlapalam go kilka razy na klamstwie.z pewnych wzgledow jestem z nim zwiazana :O (nie bede wnikac o co chodzi) mam przyjaciela.przez ostatni miesiac poswiecil mi wiecej czasu jak moj facet.duzo rozmawiamy.oboje mamy przeszlosc.on nie robi sobie zadnych nadzieji.ot zwykla relacja kolezanka-kolega.na moja sytuacje i ze jestem w zwiazku takim a nie innym. i co teraz?z jeden strony mam dosyc takiego zycia z facetem,ale jestem jakby z nim zwiazana.na przyjaciela zawsze moge liczyc ale nie chce go wpedzic w klopoty :O i wez badz czlowieku madry i zrob tak zeby bylo dobrze 😠

Jestem w podobnej sytuacji tylko u mnie trwa to już rok, jak spotykam się tylko z nim to nie poświęca mi zbyt dużo uwagi, sytuacja się zmienia gdy ktoś zaczyna się wokół mnie kręcić, wtedy robi wszystko abym nie zwróciła uwagi na adoratora. Moim zdaniem powinnaś z nim porozmawiać i postawić sprawę jasno. Ja tak zrobiłam i przynajmniej poznałam prawdę. Co do kolegi, to on jest sam? czy ma rodzinę? wiesz moim zdaniem przyjaźń bez podtekstów seksualnych między kobieta a mężczyzna nie istnieje ;)

Myślę, że właśnie najważniejsze w tej sprawie jest to, co pominęłaś. Co powoduje, że jesteś tak związana z tym swoim facetem, że nie możesz się z nim rozstać i pomyśleć o budowaniu związku z kimś, kto Cię szanuje i ma dla Ciebie czas.