Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałam i.....

Dostałam pracę ale ... odeszłam z niej po dwóch dniach...

Polecane posty

Gość dostałam i.....

Praca miała być w Erze , na infolinii - to mi pasowało , łatwy dojazd autobusem , praca na zmiany albo wczęsnie rano do południa albo po połudnu do wieczora. Było szkolenie - darmowe - trwało 5 dni. Już wtedy coś mi nie pasowało ,ale ok - żeby nie było ,że się zniechęcam , fajna atmosfera pozatym była. Po tym szkoleniu okazało się ,że będziemy zwykłymi telemarketerami :( Dzwonić do abonentów i wciskać im nowy abonament ,którego oni nie chcą :O Wytrzymałam 1,5 dnia... Na infolinii można było siedzieć ,ale to coś w rodziaju awansu... sprawdzisz sie tu to idziesz tam.. wkurwiła mnie jedna rzecz a raczej osoba , dziewczyna która prowadziła te szkolenia to 21 latka ,kierowniczka od czegoś tam ,chyba działu HR? Cholera wie. Taka gówniara a juz jest tak wysoko , potem dowiedziałam się ,że ktoś ją znał - przyjechała z majej miejscowości gdzie pracowała w pizzeri , była nieśmiała , niemiła, gburowata -taka wiejska dziewucha. A teraz? Rozgadana ,uśmiechnięta zupełnie inna osoba... Mogę tylko podejrzewać jak dostała się na to stanowisko :O

Gość krol begal pierwszy
chyba nie myslisz ze awansowala smukajac penisa swojego szefa.Moze miala farta poprostu.

Gość ewella2
Nie moja droga , w call center istnieje zasada zatrudniania młodego personelu kierującego czyli bardzo młodych koordynatorów aby pracujący tam przeważnie studenci czuli się tam "swojsko". Stanowisko kierowniczki w CC na serio nie ma wiele wspólnego z kierowaniem ;) , zarabia się na nim niewiele więcej jak nie tyle samo co zwykły konsultant telefoniczni. Sama nazwa tylko tworzy taką otoczkę a dane stanowisko dostają osoby z największym stażem pracy w owym call center-czyli z regulu nawet po pół roku można awansować kiedy jest wolny etat ;)

wkurwiaja mnie takie zawistne szmaty jak ty, co ty myslisz,ze kazda (ladna)osoba na dobrym stanowisku musiala ja dostac przez lozko? Za duzo filmow sie naogladalas dziecinko.

Gość dostałam i.....
Tak jestem zazdrosna... Uświadomiłam sobie ,że nic nie osiągnęłam. Skończyłam jedne studia. Mam 24 lata teraz jestem na drugim kierunku. A ona ? 😠 I nie rozumiem dlaczego w ogłoszeniach wypisują takie bzdury : osoby na infolinie ...a infolinia to zwykła telesprzedaż ... Pracowałam już w takim miejscu ,samo centrum Warszawy , super ludzie , mogłam przychodzić i wychodzić kiedy tylko mi się podobało ,ale.... projekty były raz na jakiś czas , po prostu ankiety telefoniczne - bielizna,supermarkety ,było ok... no i zarobki marne ,wtedy mi to wystarczało ,ale teraz mam taką sytuację ,ze to za mało ...

Gość dostałam i.....
Przyznaję ,że jestem zazdrosna . A Ty każdą osobę z góry nazywasz szmatą ? Gratuluję :O

Gość NAWET NIE LIZLAM
I JA DOSTALAM AWANS PO PIECIU LATACH PRACY.JESTEM KIEROWNICZKA =McD=

do autorki-nie nie kazda osobe nazywam szmata, a ty z gory zakladasz ze kazda osoba na stanowisku lepszym niz ty musiala przejsc przez lozko szefa?

Gość brrrrkkkkke
w telemarketingu i call center tymi menadżerami kierownikami itepe są osoby ktore długo tam pracują albo mają dar do wciskania ludziom kitu , są po prostu dobrzy w telemarketingu i awansują... to wszystko

Gość brrrrkkkkke
Ja też pracowalam w takiej firmie z telefonami i tak było zatrudnili nowe 8 osob w tym mnie i po 2 miesiacach zaproponowali jednej dziewczynie awans i umowe o prace bo była dobra w tym co robi :) i nie chodzi tu o seks czy robienie loda szefowi :D

Gość NAWET NIE LIZLAM
PRAWDA:)

Gość dostałam i...
Taka prawda takie zycie. Tez bym poszla za noc z szefem, jesli by mi zaproponowali awans

Gość ewella2
to idź nikt ci nie broni ale pamiętaj, że awansu i tak możesz nie dostać. Przeleci cię a później powie , że nic ci nie obiecywał i sobie coś wymyśliłaś :P

Gość brrrrkkkkke
u mnie było podobnie , ona była swiezo po maturze zaraz pojawiły sie plotki ,ze pewnie bzyka się z szefem albo ma znajomosci :O A sama widzialam ,ze dziewczyna pracowala - siedziala czasami do wieczora ,dzwoniła non stop ,szła na przerwe zjadla i do pracy . A inni co pol godziny papierosek , smsy , chodzenie po biurowcu heh

Gość dostałam i...
jestem zazdrosną leniwą pipą :) chcę zarobic ale sie nie narobić :)

Gość 4545
w takiej pracy nie sposób się rozwijać. co najwyżej można dorabiać będąc studentem, no chyba że ktoś lubi się wygadać i jeszcze za to dostanie kasę, choć marną

Gość NAWET NIE LIZLAM
PRACA USZLACHETNIA

Gość dostałam i...
wyżej sram niz dupe mam :)

Gość kasienkaabc..
teraz trudno o prace, w ktorej sie czlowiek bedzie rozwijac. Ja znowu znalazlam, chca mnie w 2miejscach

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
to sraj i trawy sie trzymaj

Gość nie martw sie jak ja
szukalam pracy bylo haslo praca biurowa wypisane obowiakzi a na rozmowie okazalo sie ze trzeba wciskac ludziom jakies produkty przez tel inna praca jako ze studiuje prawo : firma finansowo prawna zatrudni do biura pporad itd i co okazalo sie ze to byla praca agenta ktory mial lazic po miescie i wciskac oferty ale prace juz mam i lubie ja i w zawodzie :)

Gość erteeerte
ja miałam podobnie :O praca miala byc w ing banku w dziale ubezpieczen... poszlam i ... musialam przez telefon wciskać ludziom te ubezpieczenia :D tragedia