Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quq

Kwadratowy tyłek u dziewczyny.

Polecane posty

Gość quq

Mam pytanie do was dziewczyny jestem facetem. Moja dziewczyna ma hmm jakiś taki kwadratowy tylek. nie smiejcie się, Nie jest wcale chuda w pasie ma 70 a w biodrach 100 czyli proporcje mozna powiedziec idealne,, ta "kwadratowośc" pupy uwidacznia się jak jest ona mocno wypięta i naga:) np podczas seksu " na pieska" Pozatym wygląda ok. Czy to jest spowodowane szerokimi biodrami? czy kazda dziewczyna z szerokimi biodrami czy miednicą ma taką pupę? Czy moja dziewczyna jest jakaś,, dziwna?:)

Gość fsdafadfag
Jesli ma przy tym bardzo szczupłe uda to ma po prostu taką budowę ciała i nic nie poradzisz ;) Ona za to może coś z tym zrobić - niech ćwiczy pośladki i mięśnie ud :) Ciało się lekko zaokrągli od mięśni i przy okazji odkryjecie nowe doznania podczas seksu jeśli wzmocni mięśnie ud i pośladków :D I często masuj jej pupę i podszczypuj, fakt mało pomoże, ale możliwe, że może ukrwić skórę i będzie wydawała się bardziej krągła ;)

Gość sedes17
i spuszczaj sie na tyłek smerma załagodzi ostre krawędzie :classic_cool:

Gość współczucia widać to
ja mam dość szerokie biorda, a pupę w kształcie jabłuszka. Takie ma geny, nic nie poradzi. A nie podoba ci się to ? Też na pewno nie jesteś idealny i tego się trzymajmy :P

Gość gkhjfldhbocvlbkf
Do sedes17: Najwidoczniej ktoś zastosował Twoją metodę na Tobie, bo widać straciłeś ostrość myślenia i stępił Ci się rozum :D