Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manam

jak dalej żyć...??

Polecane posty

Gość manam

Chciałabym się poprostu wyżalić...jestem w 7 mc ciaży,niedawno zostawił mnie facet twierdząc że jednak nie jest gotowy na dziecko i na stały związek,więc musiałam się wyprowadzić od niego.zostałam bez kasy co prawda dostanę kuronia ale dopiero w kwietniu a nie mam za co zrobić wyprawki dla dzidziusia.poród tuz tuż a ja nic nie mam:(dlaczego życie musi być takie podłe?

Gość pociesze cię
ja mam dziecko, siedzę z nim w domu pracuje mąż zarabia 1300 z czego 600 to opłaty, brakuje mi na wszystko a jakoś z dnia na dzień żyję. ubranka kupuję w lumpeksie zakupy w biedronce i tak dzień koło dnia....życie jest strasznie podłe

Gość zimna cola
Autorko podaj maila, jak chcesz to ci pomogę.

Gość zimna cola
Tylko musisz mi udowodnić że to co piszesz jest prawdą. Mogę Ci wysłać ciuchy tak od rozmiaru 68, bo te małe dałam koleżance. oraz rzeczy potrzebne dla dziecka, zaraz po urodzeniu.

Gość manam
co ja bym dała żeby miec chociaż parę zł na pieluchy i niezbędne rzeczy dla dzidziusia,najgorsze jest to że mieszkam katem u babci która ma 89 lat i sama potrzebuje opieki,sama ma marną rente którą przeznacza na leki i opłaty narazie pomaga mi choc troszkę ale jak jej zabraknie to muszę się wyprowadzic bo mieszkanie przepisane jest na kogos innego.naprawdę dziekuję za wsparcie ...

Wspolczuję Ci, ale z drugiej strony osoba, która nie jest samowystarczalna nie powinna decydować się na dziecko.

Gość iewruefjer
Jak piszesz prawde to podaj maila moge dowieźć Ci łóżeczko i wózek

Gość manam
dziękuję ale musze odmówicponieważ parę ciuszek dostałam od kuzynki mojego byłego,chciałam sie poprostu wyplakać.może zdązę kupic jeszcze wyprawkę jak jak dostanę kuronia tylko modlę się żeby poród nie był przedwczesny... czemu faceci to takie łajzy które niszczą zycie kobietom...???

Gość Kloe1982
autorko nie rozumiem cię dziewczyny piszą że mogą ci dac ciuszki, łózeczko, wózek a ty odmawiasz mimo swojej ciężkiej sytuacji?? prowo jak nic, nudzi ci się dziecko kochane czy co?

Gość gdybys byla
w potrzebie to kazda pomoc byś przyjela. Provo jak nic. Za ciuszki dziekuje, za wozek lozeczko tez, a a poczatku pisala ze wogole nie ma srodkow do zycia

Gość Kloe1982
bo najlepiej dla autorki by było jakbyśmy jej kase wysłały, co nie?

Najpierw piszesz , że nie masz z czego zrobić wyprawki, później , że na wyprawkę czekasz . Jak chcesz robić Prowokację to pamiętaj co wcześniej piszesz

napisała że chce tylko sie wypłakać. na tym forum to na prawdę jak ktoś prosi o pomoc to zostanie zwyzywany, nie prosi o pomoc to też zmieszać go z błotem

Gość castooorama
Autorko podaj numer konta mogę Cię wesprzeć nie przejmuj się zaczynałam podobnie . Na wyprawkę Ci starczy

Gość manam
nigdzie nie pisałam że przyjme tylko pieniądze,wogóle nie prosiiłam o pomoc jednak DZIĘKUJĘ wszystkim za dobre serce i chec pomocy.może to wydać sie dziwne ale zrozumiałam że należy liczyc tylko na siebie nie potrzebuje jałmużny ja sobie poradze chciałam poprostu się wypłakac bo nie mam komu i tyle...a ci co piszą że to prowokacja to pewnie takie co od życia maja wszystko i nawet nie musiały sie za wiele starać,kto nie był w takiej sytuacji nie zrozumie najlepiej zjechac druga osobe.