Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala1225

Martwię się

Polecane posty

Gość Lala1225

Witam! Kochałam się z chłopakiem 2 dni przed miesiączką- w prezerwatywie jak się później okazało była dziurka- miesiączki dostałam normalnie. Po miesiącu tj. 26.01.2011 dostałam miesiączki- okres spóźniał mi się 5 dni. Teraz powinnam dostać 23.02.2011, lecz do dziś (28.02.2011) miesiączki nie widać. Nie zauważyłam żadnych dziwnych objawów ciąży, mam objawy jak przed okresem (ból piersi i brzucha) od środy (15.02). Waszym zdaniem mogę być w ciąży? Dla mnie to nie możliwe:( lecz okres spóźnia mi się już 5 dni. Wiem, że odeślecie mnie do zrobienia testu. Pewnie tak zrobię- tylko, że nie mam czasu iść po niego:(

mialas czas sie kochac to idz i zrob test teraz! pewnie ze mozesz byc w ciazy,aczkolwiek jesli dostalas okres wczesniej to moze teraz spoznia ci sie z powodu innych czynnikow! ale dla pewnosci i swietego spokoju TEST

Gość Anuulaa
smigaj po test !!!!

Gość Lala1225
No tak, ale przecież był dzień bezpłodny. 2 dni przed okresem zapłodnienie? Przecież to realnie nie możliwe:( nie moge być w ciąży

Gość mikrofoniastra
matko chyba nie ma Was kto przepchać.... nie będziesz w ciąży, dostałas już okres, zresztą nie zamartwiaj sie i nie słuchaj tych wrednych bab

Gość Lala1225
też tak sądzę, że to niemożliwe, lecz wiele forów już przeczytałam i na jednych mówią tak, na drugich inaczej- sama nie wiem co mam myśleć:((

Gość niewiadomaniewiadoma
A Nie czytaj głupot. I przestań się stresować, to dostaniesz okres.

Gość Lala1225
Dobrze postaram się, ale jestescie pewne że nie jestem w ciąży? Teraz przypominam sobie, że 3 tyg temu podczas choroby dostałam małowidocznej wysypki na twarzy- przypuszczam że od gorączki, ale nie wiem.

Gość niewiadomaniewiadoma
No jak miałaś normalny okres, nie czujesz żadnych objawów, to musiałabyś być wyjątkowo dziwnym przypadkiem, żeby być w ciaży mimo to. Jak Cię to nie uspokaja, to zrób ten test. Jak będziesz miala przed sobą krechę, to może przestaniesz wymyślać.

Gość Lala1225
mam nadzieję że jedną. Był normalny- z tego wszystkiego sama nie wiem czy miałam jakieś czy nie:((

Gość Lala1225
To ponownie ja:( Test wykazał jedną całą i drugą słabo widoczną kreskę:( niemożliwe żebym była w ciąży:( przecież po pierwsze miałam bezpłodne dzni, a pod drugie miałam już jeden naturalny okres- taki jak zawsze:(

Gość zrob dla pewnosci jeszcze
jeden test, najlepiej innej formy. Albo idz zrob badanie z krwi. Jednak obstawiam, ze jestes w ciazy. Trzymaj sie, bedzie dobrze :)

Gość Lala1225
to nie możliwe:( nie mogę być:( Boże- co sądzą na ten temat inni?:(

ja też raz miałam drugą kreskę jaśniejszą prawie niewidoczną... w ciąży nie jestem. Powtórz test za dwa dni.

Gość Lala1225
test powtórzę jutro:( W sobotę w dodatku zabalowałam i upiłam się- więc z tego co mówią alkohol powinien przyśpieszyć nadejście okresu:(

test też robiłam 4 dni po spodziewanej miesiączce. Poza tym jak byś była w ciąży to ta druga kreska by była bardzo ale to bardzo widoczna i już byś miała pierwsze objawy.

Gość Lala1225
Właściwie to podobno miałam grypę żołądkową- wymioty, biegunka, wysoka temperatura no i faktycznie wtedy bardzo dużo spałam- ale moim zdaniem to z powodu tej otóż choroby. Sama nie wiem:( nie chce być w ciąży:((

a dobrze wykonałaś test? wiesz że z porannego moczu i w ogóle.. miesiączka była normalna? w sensie że nie jakieś tam skąpe krwawienie czy coś? kurcze, nie chce mi się wierzyć w to że jesteś w ciąży.. od tamtego stosunku miałaś jakieś inne? Laluniu, dobrze Ci radzą powtórz test.. trzymam kciuki że okres się pojawi! i nie denerwuj się bo ja tez czekam z niecierpliwością na okres i mi się ten wielki stres udzieli niepotrzebnie od Ciebie. :)

bardzo możliwe że przez chorobę Ci się miesiączka przesunęła. Najlepiej powtórz test. Bo z tego co pisałaś to wątpię że jesteś w ciąży. I nie martw się bo przez stres też może Ci się miesiączka przesunąć.

Gość Lala1225
Tamten okres był całkowicie normalny- lecz spóźniał się o kilka dni, ale nie aż tyle:(

zrób test a nie zwlekaj... Poszłas z nim do łóżka to masz za swoje ... Bozi cie ukarała jesli jesteś w ciąży to dla cb bedzię nauczka...:) I na przyszłosc będziesz myślała co robisz...

nie wiem czy to można nazwać karą chyba nagrodą. Jak tak karze to mogła by mnie tez tak ukarać;)

Przez pierwsze (chyba ) 3 miesiące ciąży miesiączka może się niestety pojawiać.. ;(

Gość Lala1225
Przypuszczam, że mam jakieś problemy hormonalne:( Miesiączki nadal nie ma, brzuch mnie boli a test nic nie wskazał:( Kupiłam drugi i zrobię jutro rano. Boże jak ja się boję:(

Gość Lala1225
Jutro rano robię test ciążowy. W poniedziałek idę do lekarza rodzinnego po skierowanie do ginekologa.

Gość do ginekologa nie trzeba
skierowania!

Gość macie dziewczyny
Do kolezanki wyzej, ktora twierdzi ze powinny byc dwie bardzo widoczne kreski- nonsens. Ja mialam za kazdym razem (trzykrotnie robilam test) bardzo slaba kreske i co? mam bliźniaki. Pozdrawiam. Autorko zrob sobie badania krwi. Aaaa no i testy najlepiej z porannego moczu wykonac. Pozdrawiam.

Gość Lala1225
Badania krwi miałam całkiem niedawno. Miesiąc temu- może wcześniej, ponieważ miałam problemy z tarczycą. Jutro rano zrobię test, a w poniedziałek do lekarza. Myślę, że w 9 tygodniu ciąży test wskazał by od razu ciąże, a nie wyszło nic. Sama nie wiem:( Racja nie trzeba, ale strasznie długo się czeka bez skierowania:(

mi się wydaje ze poziom hormonów już by był bardzo wysoki z tego co pisałaś ze do"tej wpadki" doszło ok 24 grudnia to test raczej wyszedł by bardzo wyraźny