Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala1225

Martwię się

Polecane posty

Gość macie dziewczyny
No ale pisałas ze druga kreska była bardzo słaba, więc jednak "coś" sie pokazało. tylko jeden test robilas? :)

Gość Lala1225
robiłam 2. Ten pierwszy to chyba za długo przeczekałam- ta kreska była no niewidoczna praktycznie- może to tylko moja panika i odbicie światła- nie wiem. A drugi test dziś- nic nie wyszło- Dziewczyny okres spóźnia mi się już 8 dni:((

Gość Lala1225
Jutro rano robię 3 test i mam nadzieję że wyjdzie że nie jestem w ciąży. Udaję sie do lekarza- muszę dostać miesiączki- inaczej nerwy mnie zjedzą.:((

Gość macie dziewczyny
hej, no i jak? zrobilas test?

Gość Lala1225
Witam Dziewczynki! Test zrobiony! Wyszedł negatywny (brak ciąży), test był robiony rano także jeśli bym była to od razu by wykryło. Teraz mam nauczke na przyszłość, że trzeba bardziej uważać! W poniedziałek idę do lekarza- okresu nadal nie ma:(

Uważałaś bo się zabezpieczyłaś a że gumka pękła to przypadek każdemu może się zdarzyć. Pisałaś że miałaś robione badania krwi bo masz problemy z tarczyca...a to może też wpłynąć na brak miesiączki. Pozdrawiam;)

Gość Lala1225
Okazało się że to jednak nie tarczyca. Muszę się w końcu wziąć za siebie. Szczególnie mój chłopak mnie dopilnuje żebym to zrobiła:)