Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwwa

Czy on mnie zdradza ??

Polecane posty

Gość ewwwwa

Jesteśmy ze soboą 6 lat mamy po 27 lat, ona od pół roku bardzo się zmienił, już nie zabiega o mnie nie mówi komplementów, nie patrzy na mnie tak jak kiedyś, ale za to znika na całe godziny w ciągu dnia, nie mogę się do niego w żadne sposób dodzwonić bo wyłącza komórkę. Może to głupio zabrzmi ale w innyc sposób zaczął się ze mną kochać. W momencie kiedy nie mogę go złapać na telefon komórkowy mówi mi że w tym momencie udziela korepetycji w ciągu dnia praktycznie codziennie takich korepetycji z tego co mówi ma po 5, 6 h najśmieszniejsze jest to że mimo tylu godzin korepetycji narzeka ciągle na brak pieniędzy, na wszystko mu brakuje, choć kiedyś nigdy tak nie było. Jak go pytam czy nie spotyka się z kimś innym to tylko z uśmiechem na twarzy mówi żeby nie przesadzała i że nie ma nikogo innego. Nie wiem czy to ja mam wybujałą fantazję czy ona coś kręci :/

Gość Misza xo
Z moich doswiadczen moge ci powiedziec bez zastanowienia:KRECI!!!! Tak sie zaczyna....albo juz ma kogos,albo szuka odskoczni.Przykro mi... Nie pytaj go. Mezczyznom latwo przychodzi klamanie prosto w oczy.Nie placz przy nim,po prostu znajdz sposob by sie inteligentnie tego dowiedziec...

Gość ewwwwa
Misz nie mam sposobu na to żeby się upewnić, komórkę zawsze ma przy sobie a śledzić przecież go nie będę :/ Nie mam dowodów on sie nei przyzna bo to ten typ że nawet gdybym go nakryła w łóżku to powie że to nie tak jak myślę. Gdybym miała więcej pieniędzy wynajęłabym detektywa.

Gość hahaha!!!
żenada i tyle !!! ludzie czy wy jesteś cie nienormalni z tym śledzeniem, sprawdzaniem, detektywami jak wam jest źle w związku to się rozstańcie i tyle a nie świrujecie jak wam nie wstyd !!! ja rozumiem, że różne sytuacje w życiu się zdarzają ale no cóż każdy po zadzie dostaje trzeba mieć honor i myśleć trochę jak ci nie odpowiada zmień faceta bo co teraz będziesz go śledzić bo coś sobie ubzdurałaś to co potem za każdym razem będziesz tak robiła

Gość kelnereczkaa
może mu kupke sprawdź czy owsików nie ma:P zawsze to obce istoty w odbycie:D taka analna zdrada:D:D:D

Gość niewiadomaniewiadoma
Gadałaś z nim na temat tego jak się czujesz? Związek z czasem się zmienia, to normalne. Trudno, żeby po tylu latach ktoś za kimś biegał i zabiegał.

po kilku latach do zwiazku wkrada sie rutyna , przyzwyczajenie ale to jeszcze nie musi swiadczyc o tym ze on cie zdradza. chociaz jest to mozliwe ja na twoim miejscu zapytabym wprost czy kogos ma, powiedz mu co czujesz kiedy znika na kilka godzin ma wylaczony telefon., powiedz ze czujesz ze on kogos ma ale nie narzucaj mu ze napewno kogos ma, jesli cie naprawde kocha powie prawde

Gość pssssssssssst
Jego zachowanie jest zastanawiajace. Pomoze szczera rozmowa bez owijania w bawelne,a moze chce miec dwie?

Gość leszczyna bluszcz
"a moze chce miec dwie?" to taki zachłany jak widac. Jedna mu nie wystarcza, chce miec haremik. Cwaniaczek. Pogon dziada.

Gość ewwwwa
Z nim się nie da na ten temat rozmawiać bo on uciana rozmowę od razu, dla niego nei ma tematu, powiedział mi raz że nie zdradza i to powinno mi wystarczyć. Ja rozumiem że wkrada się rutyna ale do cholery zapomnanie o urodzinach nie składania zycień nawet na dzień kobiet i pamiętanie o walentynkach nawet jak dawniej wysyłała się 14 kartek na walentynki w jeden dzień. Kelnereczka pieprznij się w łeb albo odwiedź psychiatrę bo z twoją główką coś nie tak.

Gość kelnereczkaa
ja się w główkę mogę puknąć ale ty się zastanów masz 27 lat a jak cię czytam to jakbyś zaoraną 50 latką była:O pełna niepewności,wszędzie tylko to coś widzisz,zero humoru w tobie dystansu do całej sprawy może to ty zmień partnera i lekarza przy okazji:P

Gość ewwwwa
kelnereczko a ty co tutaj jeszcze robisz, myślałam że twoją pasją jest sprawdzanie kupki partnerów i szukania w nich owsików no do robty na co czekasz. te twoje fekalne żarty, ubaw po pachy.