Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analityk rynku matrymonialnego

Kobiety mają same wymagania - w zamian dają niewiele... taka prawda

Polecane posty

Człowiek zaradny moim zdaniem , to człowiek który potrafi o siebie zadbać, jest bystry i jego zajęcie pozwala mu na godne życie. Nie mówiłam to o milionerach czy posiadaczy salonów Ferrari. To ,że ty jesteś w mniejszości którzy nie lubią kur domowych w kuchni to super, podoba mi się twoje podejście, bo samej mi daleko do takiej kury, praktycznie cały dzień spędzam w pracy i w delegacjach,ale niestety większość facetów lubi wygodę, kobietę która potrafi się zająć domem spójrzmy na większość rodzin. To ,że ty masz inne upodobania to nie znaczy ,że nie jest tak jak mówię.

a_ja_mam_kota ////Człowiek zaradny moim zdaniem , to człowiek który potrafi o siebie zadbać, jest bystry i jego zajęcie pozwala mu na godne życie.///// No to chyba że. Ale pamiętaj bardzo bardzo ciężko jest trafić na swoją dziedzinę, a jeżeli już się ją odnalazło, to ciężko jest w niej zaistnieć, tutaj w Polsce. kiedys do 1945r nie było takiego problemu -76% społeczeństwa utrzymywało się z roli - wszyscy wykonywali praktycznie ten sam zawód- "uprawiacz ziemi". Teraz, po 1990r. kiedy wszyscy mieszkają w miastach, a gospodarka ojczyzny jest na poziomie Angielskiej z 1950r. bardzo ciężko jest sie utrzymać na wysokim pułapie. Podziwiacie facetów z Zachodu, przypisując im zaradność - przecież zasiłek dla bezrobotnych wynosi np: we Włoszech aż 700E - 2800pln za nic. http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8524188,Mafijny_boss_milioner_pobieral_zasilek_dla_bezrobotnych.html ( Zasiłek rodzinny w Niemczech wynosi aż do 1800 euro, czyli 7200pln -to obłęd) I można na tym "jechać", do końca życia, - wymieniać samochody, latać na Ibizę, bajerować Polki na wakacjach. Który z Polaków ma takie możliwości? - żaden. Jakie wnioski? - "Polacy to lenie i są niezaradni. Jedziemy do Tunezji, bo tam sa super-zaradni Europejczcy. ) ///większość facetów lubi wygodę, kobietę która potrafi się zająć domem spójrzmy na większość rodzin./// To nie tak - ktoś do tego systemu ich przyzwyczaił. Sądzę że kobiety też za bardzo lubią stać w garach z braku pomysłu na siebie, zamiast się wykąpać, dobrze ubrać, i nasmarować pachnącym balsamem: Dolce&Gabbana. :)

Gość dgjitsodyj
zasiłek rodzinny w niemczech wynosi ok. 190 euro.

Gość tyhrts
rtyhst

Gość hej hej hej mmmmmmmm
zgodze sie z autorem tematu. Laski wymagania maja straszne a rzadko sie zdaza zeby cos wartosicowego od siebie dawaly. Dobrze ze sa jeszcze dziewczyny ktore maja mniejsze wymagania ale i duzo wiecej potrafia od siebie dac.

Gość mala_ale _fajna
bzdury...ja nie wymagam niczego poza alimentami. w zyciu chodzi o to zeby sie ustawic, podam moj przyklad: wrobilam trzech facetow w dziecko, placa mi alimenty, dzieci sru do baci na wychowanie a ja tu kwitne przed monitorem, czasem serialik, czasem kawa, czasem ciasteczko. dupa mi rosnie ale z alimentow oplacam mlodego zigolo. jaki z tego wniosek:facet to frajer ktory nie wie do czego kondom sluzy! pozdrawiam papatki!

Gość hej hej hej mmmmmmmmm
ales ty glupia heh

Gość mala_ale _fajna
glupia nie jestem, uwazam ze j cos sobie wymarzy ( nawet np zloty kibel heh )i to osiagnie, to odniosl sukces. ja mam to czego chcialam-lenistwo do konca zycia (tak, tak, jak sie kogos naciaga na dziecko, to trzeba wiedziec kogo i jak sie rowniez troszke inne sprawy zalatwia). mam lenistwo, mam zycie na przyzwoitym poziomie, frajerzy zapierdalaja na mnie (dwoch, trzeci nie musi bo jest zbyt bogaty na zapierdalanie), dzieciaki mamusi nie pamietaja a ja se tu siedze i pachne. kocham takie zycie

Gość mala_ale _fajna
mialo byc: jak ktos cos sobie wymarzy

Gość hej hej hej mmmmmmmmm
wybacz nie jestes glupia. jestes PUSTA I nic nie warta. I to jest najlepiej pasujace okreslenie do twojej osoby

Gość mala_ale _fajna
no i dobrze, wiem ze jestem pusta ale mam to czego chce :) moze poszukam nastepnego frajera poki sie az tak nie spaslam.... pozniej moze byc ciezko, chyba ze trafi sie amator sadla (uwielbiam pączki)

Gość sukces.ee..sukces
Idzie pijaczek ulicą, widowiskowo się zatacza...odniósł SUKCES i wraca do domu dla egoist...podziwiając swój gust , wpatruje się w nowobogacko wypindrzone wg najnowszych trendów przemijającej mody, ściany swej kawalerki, i głaszcząc kota, konsumuje gorącą bezzapachową lumnę z tacki jednorazowego użytku.............ot....SUKCES...a zresztą grunt to JA .JA...........JA EGOIST Co kobiety mogą dać oprócz ciała ? samego ciała wcale nikt nie ceni .........he..he............właściwie poprawnie i logicznie należy inaczej postawić sobie pytanie .... Czy mężczyźni (są wyjątki)...są zdolni wziąć od kobiety coś więcej niż ciało? Bo co stąd że kobiety obdarowują takim bogactwem, jak z tego daru przeciętny facet jest w stanie z trudem zauważyć tylko ciało? ...i NIC więcej do niego nie dociera..nawet nie potrafi zauważyć bogactwa jakim kobieta jest w stanie obdarować.....ma jakieś takie mało aktywne synapsy....jakieś upośledzenie,,,to jakaś taka niemożność jak dla ślepca widzenie kolorów, a dla robaka niemożliwość wykonania podskoku. Kobiety dają wiele...WIELE...ale potem są rozczarowane gdy tego co dają , wy nie jest w stanie docenić......powiedziano...nie rzucajcie pereł przed wieprze...i COŚ w tym jest Ale wasza wola...panowie Sami sobie wypracowujecie taki los Róbcie tak dalej Co wy biedni zrobicie...jak nawet tego ciała nie dostaniecie? Albo dostaniecie...za duża kasę...przechodnie sprzedajne ciała..i nic więcej..he, he

Gość true offferma
"Laski wymagania maja straszne a rzadko sie zdaza zeby cos wartosicowego od siebie dawaly." bo są WYZWOLONE. a wyzwolone to takie które wprawdzie same oczekują że facet będzie "prawdziwym mężczyzną" ale same chcą być "kobietami wyzwolonymi". oczekują faceta "silnego, męskiego, bogatego" ale do zaoferowania mają tylko rozkraczone nogi bo żonami być nie chcą ani nie umieją.

Gość Myślę,że większość ludzi
najlepiej zrobi jak nie będzie myśleć o jakichkolwiek związkach,i ograniczy się do jakichś niezobowiązującego seksu,a w skrajnej desperacji do płatnego.Ludzie czekają na wymarzonych partnerów i do tego jeszcze w wymarzonych okolicznościach.I lepiej żeby oni płodzili się nie wiązali i nie płodzili.Kilka procent ludzi będzie mieć tego farta i pozna wymarzoną osobę w wymarzonych okolicznościach,a reszta naprawdę nie ma to szans.I co potem pisać w internecie i obsmarowywać tę osobę,że jest taka nudna i beznadziejna,po co to komu.

Gość Myślę,że większość ludzi
To nie ma sensu szukać księcia lub księżniczki,większość i tak nie znajdzie.To tak jak z magistrem,i studiami,niby każdy może,a większości z różnych przyczyn gówno z tego przyjdzie,a tym którym miało przyjść,przyjdzie dużo pozniej niż mogłoby.

Gość true offferma
prawda, prawda.

no i taka prawda macie miec duuuzo kasy a my ja mamy wydawac i juz

oj tam taram - ty natomiast dla mnie jesteś spasionym polskim knurem, który chce nadgodzinami udowodnić dziewczynie, i sobie że jest prawdziwym facetem. Poprzez wydłużające się powroty do domu -tzw. poświęcanie się pracy i awans o 200pln więcej. Dla pięknych kobiet spaślaku-dzieciorobie, nie jest ważne tylko ile zarabiasz, ale jak wyglądasz tzn.: czy masz ładną twarz, czy jesteś szczupły, i szczęśliwy sam ze sobą. Nie wiem po co ci atak na mnie? -chciałeś sobie chyba udowodnić, że męskość, to czyny wychodzące w pracy czy zarobkach? - jeżeli twoja żona jest brzydulą, to fakt: utwierdzi cie w tym. Jeżeli natomiast twoja wybranka to laska, niestety wiedz, że rozgląda się za facetami, o ładnych twarzach, i seksownej figurze. A takim pewnie okazem nie jesteś. "Ciao" spaślaku. Cała twoja wypowiedz wskazuje że jesteś zarobionym ponad siły akwizytorem, który domaga się uznania od kobiet, za swoje poświęcenie. Dla mnie czy moich kumpli, byłbyś frajerem o śmiesznej fizyczności. Tacy jak ty stoją zastraszeni w kącie na imprezach. Ciao laeszczu :)

Gość czylitaktobylo
Kobiety mają same wymagania - w zamian dają niewiele... taka prawda hahahah w uk, inaczej to troche wygląda, tam to polki zmieniaja swoje wymagania (wymagania to one maja tylko dla polakow) w uk, bez problemu wiążą się z czarnuchami i arabami tylko ze względu, ze jest inny (i ciekawszy dlatego) nie wazne czy jest bezrobotny, czy na socialu czy na zmywaku

Gość true offferma
"niestety wiedz, że rozgląda się za facetami, o ładnych twarzach, i seksownej figurze." a ten debil znowu swoje. zrozum debilu i zapamiętaj to sobie raz na zawsze ze światem rządzą brzydcy, starzy faceci. przystojniaczków się kupuje, wynajmuje i po paru latach wymienia jak się zestarzeją a zeby cokolwiek znaczyć trzeba mieć w głowie coś, czego ty nigdy miał nie będziesz. ZROZUMIAŁEŚ MATOLE??

/////oj tam taram Jestem debilu inwestorem i praktycznie cały dzien spedzam ///// tak myślałem: "zarobiony po uszy grubasek po 28-ce ", który wpadł kilka razy, stąd dzieci? Zatrzymajmy sie przy tym temacie: dziewczyna się wstydziła poruszyć tematu antykoncepcji, a ty wstydziłeś się jej wyznać że nie potrafisz zakładać prezerwatywy, bo stres z tym związany, sprawia że tracisz wzwód? Jakie to smutne. Teraz rżniesz odpowiedzialnego ojca - a w sumie dla ludzi z ulicy, wyglądowo jesteś: "otyłym potworem", który chce sobie udowodnić, że może być kimś "wielkim" i ważnym w swoim domu?. On jest i-n-w-e-s-t-o-r-e-m?, - nikt ci nie uwierzy, w twoje kłamliwe, akwizytorskie czy amway'owskie bzdury -chłopczyku ze wsi. ////do tego demotywujesz spoleczenstwo. swoja ignorancja i lenistwem/// widzę ze kursy pracownicze,"jak zwiększyć wydajność sprzedaży" dla ubogich ludzi ze wsi, robią sporą wodę z mózgu, otyłym Polakom ubiegającym się o tytuł warszawiaka. :)

Gość true offferma
akurat taki jak ty, egoist, mitoman to naprawdę nie jest wiarygodny w ocenie co jest a co nie jest prawdopodobne.

/////true offerma: zapamiętaj to sobie raz na zawsze ze światem rządzą brzydcy, starzy faceci. /// ale mają śliczne żony, które ustawiają się na randkach z ładnymi facetami. W wyniku czego ładna zona milionera, rodzi syna nie milionerowi ale ładnemu seksownemu modelowi, dzięki czemu potomek ma urodę, kasę, i dalej rozprzestrzenia swoje geny zaliczając kolejne laski. Wiec ci którzy ciężko pracują na utrzymanie ladnych zon, - mogą wyjść za jakis czas na frajerów i rogaczy. :) Chyba temu nie zaprzeczysz offermo- tyle filmów o tym nakręcono i powieści napisano. Np: że żona Księcia sypia w stajni ze stajennym, który ma ładną twarz :)

Gość true offferma
mitoman egoist opowiada idiotyzmy których naczytał się chyba w jakimś "men's health" czy innym playboyu a sam siedzi na dupie i liczy na to że mu pieczone gołąbki same wpadną do gąbki. opowiada pierdoły o pasjach i o tym że "zarabianie jest przypadkiem" bo sam śmierdzącego grosza w życiu nie zarobił i dorosłemu chłopu mamusia majtki kupuje. on sam z kolei snuje fantazje o "katalogowym" wykończeniu mieszkania bo tak jest przyzwyczajony do "gotowego" że innego sposobu funkcjonowania sobie po prostu nie wyobraża.

Gość true offferma
"Chyba temu nie zaprzeczysz offermo- tyle filmów o tym nakręcono i powieści napisano. Np: że żona Księcia sypia w stajni ze stajennym, który ma ładną twarz" w odróżnieniu od ciebie egoist harlequiny to czytałem jak miałem kilkanaście lat i bardzo szybko mi się znudziły. a żeby brać je na poważnie i wyrabiać sobie na ich podstawie wizję świata to w ogóle mowy nie było.

Gość Fajnie sie to czyta...
Te wszystkie bzdury wyssane z palca, ktore tu wypisuje Egoist. Normalnie jak jakas powiesc fantasy.

Gość true offferma
widocznie wciąż zbyt piękny :D

Gość true offferma
odpierdol się kurwo.

Gość 1652
Analityku - masz niedokladne dane, faceci tez maja dluga liste zadan i roszczen co do kobiet