Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analityk rynku matrymonialnego

Kobiety mają same wymagania - w zamian dają niewiele... taka prawda

Polecane posty

Gość grrrrr
praca, schludny i ładny wygląd, poczucie humoru i fajne zainteresowania to są wymagania z kosmosu? Chyba dla ciebie przegrańcu...

Gość to nie są wymagania, tyko
standardowe rzeczy którymi powinien się młody mężczyzna kierować, a nie jak większość - życiem na garnuszku u rodziców i ruchaniem co popadnie

Gość hkvjh
jkm,

Gość na szczęście SM nie spełniasz
wymagań, wiec żadnej życia nie zmarnujesz :p no i czeka cie dożywotnia "emerytura seksualna" :D szykuj renie :D

Gość wredniucha101
"Kobieta, która daje odczuć mężczyźnie, że jest głupszy i mniej zaradny wcale inteligentna nie jest" powinna udawać głupszą niż jest i wtedy będzie w porządku? - chciałbyś być z kimś kto gra i nie jest z tobą szczery?

Gość wredniucha101
widocznie nie miałeś jeszcze prawdziwej kobiety

ja ty na zasiłku jesteś :D

Ostatnio pisałeś, że "puki co" żyjesz na koszt państwa prawiku i masz wszystko gdzieś ;)

Gość grrrrr
no to czemu taki ideał jest takim nieudacznikiem?

Gość grrrrr
11:33 [zgłoś do usunięcia]Samotny Romantyk II nie chce mi się iść do pracy i robić za murzyna za marne grosze, teraz sobie żyje na koszt państwa x :D

Gość grrrrr
Coś jeszcze brzydalu :D?

Gość Dziekc
"A co kobieta oferuje w zamian ? Swoje ciało i ..własną obecnosc" To nie bylo by nawet takie zle. W rzeczywistosci spelniajac kobiece wymagania ostatnimi czasy dostajesz: podstarzale cialo w ostatnich podrygach plodnosci i gwarantowana nieobecnosc w tych paru momentach kiedy jest potrzebna (meskie lata 18-30, jakiekolwiek trudnosci, etc. etc.). Relacja przeszla z tradycyjnej symbiozy przez nowoczesna symbioze niesymetryczna do czystego pasozytnictwa.

Gość gość
Mój dziadek często powtarzał święte słowa: na starej picy to sie młody ćwicy. Zawsze będe pamiętał to jego życiowe motto.

Gość gośćlaluna
Faceci to huje i hujem myślą,s********j z tego forum huju!!!!!!!!!

Gość gość
Prawo popytu i podaży :)

Gość gość
Kobieta ma rodzić. Tyle w temacie

Gość gość
Maja wymagania bo mogą . Tak zawsze było , jest i będzie .

Gość gość
Ale bzdury totalne , polska to nie Rosja czy Ukraina gdzie kobiety to księżniczki , w Polsce 90 % kobiet robi na siebie i funduje sobie wszystko sama , to prędzej faceci w Polsce wypytuja się jakie masz mieszkanie czy samochod

Gość gość
Ale pierdu pierdu bez sensu , facec***atrzą na kasę tak samo jak kobiety , moja koleżankę facet zostawił bo była za biedna

Gość gość
To sie mozna usmiac :D , to stary temat kiedy offerma klocil sie na kafe z egoiste 31 :D ktos odgrzebal :D

Gość gość
Facet też powinien mieć wymagania co do kobiety. Ja też jestem sam, bo mam szacunek do kobiet i wiem, że zasługują na kogoś lepszego niż ja. Nie jestem przystojny czy wysoki, ale sporo zarabiam. Jak laska zobaczy, że mam kase to sama zaczyna podbijać, wiadomo myśli, że będę ją utrzymywał. Postanowiłem sobie, że nie wezmę sobie kobiety, która zarabia mniej niż 3000 netto. Spora ilość osób powie, że też jestem materialistą, ale to nie prawda. Po prostu muszę mieć pewność, że dopóki nasz związek nie będzie na jakimś poważnym poziomie to będzie ona w stanie sama się utrzymać.