Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipi110

Space Tunel

Polecane posty

Gość pipi110

Czytałam o urządzeniu Space tunel , chyba tak to się pisze. Jestem strasznym leniuchem , a zbliża się wiosna no wiecie gdzie odkładało się przez zimę całe moje "lenistwo". Dzwoniłam do salonu, gdzie powiedziano mi ,że jeśli chcę wymodelować sylwetkę i przy tym wzmocnić mięśnie to nie ma lepszej maszyny.Może któraś z Was była na zabiegach ? trochę kasy to kosztuje, ale czego się nie robi dla bycia szczuplejszą.

Gość CarlaB
Czy to jest takie kosmiczne urządzenie , bardzo kolorowe , z ruchomą obręczą ?

Gość CarlaB
Robi niesamowite wrażenie. Byłam na nim. Słuchaj jeżeli o mnie chodzi - to rzeczywiście koooosmos

Gość pipi110
co masz na myśli?

Gość CarlaB
poprzez Space Tunel odkryłam w ciele takie mięśnie , o których nie miałam pojęcia.

Gość pipi110
czy to bolesny zabieg ?

Gość CarlaB
jest przyjemny ,bardzo przyjemny,ale najważniejsze że działa. Wciągu miesiąca pozbyłam się większości celulitu , moje uda już nie są sflaczałe , ale wyraźnie jędrne i i kilka centymetrów mniejsze w obwodzie.

Gość cybulkamala
ja wlaśnie wykupiłam serie na ST dla męża - prezent. Biedaczek mimo intensywnych ćwiczeń na siłowni , nie może zrzucić tu i ówdzie

Gość pipi110
proszę dać znać o efektach , będę ci bardzo wdzięczna za info

Gość miłePanie
korzystam z zabiegów na Space tunelu od około miesiąca.Rzeczywiście już po pierwszym zabiegu moja skóra rozjaśniła się , nabrała promiennego wyglądu. schudłam prawie 9 kg , mimo to mam duzo energii .W trakcie zabiegu podczerwień daje Ci tyle pozytywnej energii że jeszcze przez kilka dni ją pożytkujesz.

Gość pipi110
jak często chodzisz na zabiegi ?

Gość miłePanie
srednio chodze 2 razy w tygodniu :) ostatnio pracowałam nad brzuchem , pani umieściła elektrody a mięśnie pracowały jak szalone , na drugi dzień miałam takie zakwasy ,jak nigdy do tej pory. Noszę spodnie o dwa numery w dół , wyrażnie zmieniła mi się sylwetka-boczki prawie nie widoczne a brzuch zupełnie płaski -zwykle miałam problem z nim.

Gość pipi110
zapisałam się na zabieg pod koniec przyszłego tygodnia. Do "MiłePanie" czy miałaś zabieg na piersi ?

Gość miłePanie
jeszcze nie byłam na zabiegu na cycki , ale słyszałam ,że jest godny polecenia. Pani kosmetyczka mi mówiła , że trzeba przyjść w odpowiednim dniu cyklu , aby zabieg był efektywny.

Gość pipi110
zapisałam się tak jak uprzedzałam na Space tunel , kosmetyczka namówiła mnie również na zabiegi na jakimś urządzeniu z ultradzwiękami. Po pierwszym zabiegu straciłam 4 cm , po kolejnych już mniej , w sumie 9cm. w kg właściwie niewiele mi ubyło. Najgorsze było picie dużej ilości wody ( nie znoszę jej) .Efekt końcowy to zmiana garderoby z 40 na 38 - szczerze mówiąc nie wierzyłam że można osiągnąć go . Nie będę nikogo namawiać na korzystanie z tych zabiegów , nie po to piszę.

Gość Kumek
A widzieliście ile zeszło zabiegów na grouponie ?

Gość cybulkamala
mąż zakończył serię zabiegów na tunelu. zmagał się z brzuszkiem , mimo ćwiczeń na siłce nie mógł pozbyć się tego co hodował przez tyle lat. Efekty są co najmniej zadawalające , w obwodzie stracił prawie 6 cm. Mięśnie mocno się zarysowały na brzuchu , skóra zdecydowanie lepsza , podobno urządzenie daje dużo energii . Piszę tak jak obiecałam , pozdro