Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

czy WY też tak macie??

Polecane posty

ze jak się komus pochwalicie ze np macie randke, czy szukacei pracy, idziecie na diete to zawsze gdy pochwalicie sie tym osobom trzecim to nic z tego nie wychodzi:D?? bo jak tak kurwa zawsze mam a jutro mam randke i sie pochwaliłam w pracy znajac zycie to nic z tego nie bedzie:D:D

nie no rauwazyłam taka zależność;) ale może to przypadek:D

no ja tez tak mam:D:D

ostatnio sie pochwaliłam przed i teraz muszę kumplom piwo postawić za trzymanie kciuków, bo się udało :D - czyli teorię wzięło w łeb

Gość lubiekiedykobieta
jak sobie wbijesz do glowy ze cos jest takie albo takie to przez swoja podswiadomosc podejmujesz czesto jakies bledne decyzje. zalezy od tego jak podchodzisz do tej teorii ^^

Gość mallolatta
a to ciekawe... bo jak ktoś mi kwiaty pochwali to zawsze mi żółkną i powiędną, mozecie sie śmiać. A co maja kwiaty do mojej podswiadomości....

Gość traaalalalllla
mojej znajomej dziecko wszyscy zachwalali, jaki sliczny bobasek dupasek itp. teraz ciągle choruje.

Gość lubiekiedykobieta
loooooooooooool z kwiatkami wyjechalas, nie o tym mowa tylko o chwalenie sie innym o swoich przedwsiewzieciach ktorych jeszcze sie nie podjelismy a mamy taki zamir. z chwaleniem kwiatkow raczej to niewiele ma wspolnego, przynajmniej wedlug mnie

Gość hcwd
kto jeszcze wierzy w takie bzdety... to sa samospelniajace sie przepowiednie, wbijesz se do lba ze cos sie stanie, to sie stanie.