Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsądek górą!

Bardzo trzeźwe spojrzenie na kwestię rozwodów!

Polecane posty

Gość rozsądek górą!

Powiem krótko: czy zdobywając swoją wybrankę, mężczyzna nie mówi "kocham Cię", czy biorąc ślub nie mówi, że "nie opuści w zdrowiu i w chorobie, i aż do śmierci"? Jeżeli więc się rozwodzi to oznacza, że albo kłamał, albo poniósł życiową klęskę jako mężczyzna. Moim zdaniem. Jeżeli facet jest naprawdę facetem, to powinien dotrzymać słowa i powinien sprawić, że jego wybranka będzie z nim szczęśliwa. To mężczyźni dziś coraz bardziej nie zdają egzaminu jako mężowie i ojcowie. Coraz częściej można dojść dziś do wniosku, że dla Pana Boga "Adam był wprawką a dopiero Ewa mu się udała". Kobiety odchodzą najczęściej dopiero wtedy, gdy mężczyzna totalnie nawalił. Tak więc dziś kieruję swoją odezwę do wszystkich prawdziwych facetów: "Kochajcie swoje żony, okażcie się ich rycerzami, dbajcie o nie, doceniajcie, chwalcie, dotrzymajcie słów miłości, a zobaczycie, jak wiele jest w waszych żonach miłości do was. A nie ma większego szczęścia dla mężczyzny, niż szczęśliwa żona, która mówi mu "dobrze, że właśnie ciebie wybrałam..." I jeszcze jedno - żeby to osiągnąć musicie, drodzy koledzy, mieć dla żony czas. I to, wbrew męskim wyobrażeniom, jest dla nich dużo ważniejsze, niż zasobność naszych portfeli. Wszystkim prawdziwym facetom życzę powodzenia! Ireneusz Krosny ----------- całkowicie się zgadzam z opinią jednego z najlepszych "kabareciarzy" w Polsce

i jeszcze dodam- a co kobiety mają oferować? tylko cipkę? i to pewnie nie za często, a tylko co piszecie, to facet ma to, ma tamto, nosz kurwa, nikt nie powiedział że życie będzie takie jak w filmie

no to ja ci staszek nie zazdroszcze jak ci baby tylko cialo proponoway :O

Gość aha i achhhhhh
Masz absolutna rację. Mój mąz totalnie nawalil, od samego poczatku zreszta. Jestem usprawiedlkiwiona, ze go nie chcę? :P :D P.S. I tak go nie chcę, nawet jak nie jestem.