Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallalalalalala

ale się dzisiaj uśmiałam :)

Polecane posty

Gość lallalalalalala

Mam 16 lat, wracałam dzisiaj z zajec dodatkowych i po drodze odebrałam siostrę od babci, jedna kobieta w autobusie powiedziala ze sliczna mam coreczke a polowa ludzi patrzyla na mnie z politowaniem :) ludzie nie kazda nastolatka z dzieckiem wpadla, pomyslcie ze mozna miec mlodsze rodzenstwo

Gość Pink Floyd akurat ;D
a miałam nadzieje, ze sie posmieje na wieczór, a tu lipa :(

Gość nananannanana
to nic ja jak [poszłam zapisac dziecko do pierwszej klasy to pani sie mnie pyta czy do gimnazjum papiery chce złożyć

Gość a powiedziałaś im chociaż
że to twoja siostra ?

Gość matka x 2
ciekawe jak moj syn sie poczuje majac 16 lat i bedac np na spacerze ze swoja 3 letnia siostra :D gdy ktos powie do niego: ale masz ladna coreczke... :D

Gość Naranja.
Heh... :) Mialam w liceum taka sytuacje, ze moja mlodsza kolezanka (wtedy 16-17 lat) przyjechala po lekcjach na kolko teatralne ze swoim (wtedy 3-4 letnim bratem) i opowiadala nam przy sklepiku szkolnym jak starsze panie w autobusie komentowaly "Dzieci maja dzieci" itp. Niby nie do niej bezposrednio, ale odpowiednio glosno miedzy soba, tak zeby uslyszala. :/ Tacy sa ludzie. Dokladnie cie rozumiem i potrafie sobie wyobrazic te sytuacje.

Gość lallalalalalala
nie tłumaczyłam się zbytnio, tylko sie głupio uśmiechnełam nic więcej, pare razy już miałam taka sytuacje, na placu zabaw, spacerze itd. zal mi takich ludzi