Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzyToWazne

Nie chce lata!!!!!!

Polecane posty

Gość CzyToWazne

Mam krzywe nogi, okropnie krzywe, znow bede musiala sie gotowac w spodniach :( Zycie jest do dupyyyyyy

Gość srathatatata
przeciez w spodniach właśnie widać krzywe nogi ;)

Gość 432423423
to je saobie odetnij, i korzystaj wózka... :p

Gość Tamet
A nie myślałaś żeby chodzić w długich spódnicach. Ja chociaż nogi mam w porządku uwielbiam takie, mam wiele i są piękne sukienki również więc nie dramatyzuj tylko poszukaj. Naprawdę w kieckach można wyglądać super.

Gość CzyToWazne
W szerszych spodniach nie widac. Rozumiem oczywiscie, ze niektorzy wgl nie maja nog i musza poruszac sie na wozkach itp., jednak co roku bierze mnie dolina z tego powodu i rycze, nie chce wychodzic wgl z domu :( Jak mam je ukryc?

Gość CzyToWazne
Myslalam o spodnicach, tylko nie wygladam w nich niestety korzystnie... Kompletnie nie pasuja do mnie takie dlugie...

Gość fhjmk
co wy gadacie, ze w spodniach widać? za to jak wyjdzie w spodenkach to nikt nie zauważy? :P tez mam krzywe i tez się gotuję, i tez nie chcę lata, gdyby było mnie stać to na czas lata w Polsce jezdziłabym na północ. jest duszno, ludzie są spoceni, masakra z tym latem.

Gość mallolatta
to chodź w krotkich :D

Gość fhjmk
i tez rzadko wychodzę jak jest lato, dobrze, ze mam wakacje bo jakbym tak musiała w gorączkę do pracy zapierdalac to nieciekawie... zresztą juz w maju się zacznie...

Gość odewadd
Ja tez mam krzywe nogi:P tzw iksy, i sram na to czy ktoś to widzi czy nie. Chodzę w sukienkach, krótkich spodenkach, rurkach itp :) Fakt, ze chcialabym idealne proste nogi :O ale skoro mam takie a nie inne to muszę to zaakceptowac :)

Gość Tamet
O i to jest w końcu zdrowe podejście do własnego wyglądu. Szczerze gratuluję i podejrzewam że fajna z Ciebie kobietka.

Gość hcwd
ehehe, ja nie chcialam lata, bo latem musialam pracowac jeszcze podczas studiow. a nogi? no zal, zeby sie przejmowac takimi pyerdolami..

Gość CzyToWazne
Dlatego tez ja wychodze dopiero wieczorami, bo moge wtedy wyjsc ubrana w jakies dlugie cienkie spodnie lub rybaczki, tak, wiem, zalosne. Czasem tez sie przelamuje i wychodze w spodniczce, czy spodenkach, ale wtedy widze jak wszyscy patrza sie na te moje okropne nogi. Ja mam nogi szpotawe, w ksztalcie litery O :(

Gość iksowataaaaaaaaaaaa
ja mam iksy i też mam w dupie że ktoś się patrzy :D chodzę i w spodenkach, i w spódniczkach, i w rurkach :D Nie masz kobieto większych problemów? Przecież sama sobie tych nóg nie zrobiłaś, takie dostałaś i już...

Gość anonimwa czytaczka
całe życie miałam kompleksy.W kńcu przytyłam, łydki sie wypełniły. Mogłam to uzyskać ćwiczeniami ale wtedy nie było kafeterii, nie wiedziałam:( Teraz mam nogi całkiem całkiem...:)

Gość CzyToWazne
Myslalam nad przytyciem, ale czy od samych cwiczen to jest mozliwe? No i jaka mialas wade O, czy X?

ja mam strasznie chude łydki..ale ćwiczę i pracuję nad tym.. chciałabym założyć tego lata krótkie spodenki :) od 6 lat chyba nie wyszłam na miasto odsłaniając nogi :)

Ja mam bardzo chudziutkie nóżki:P Ale zaczęłam ćwiczyć sobie w domu. Pochodzę ze 2 razy w miesiącu na solarkę i do wakacji mam nadzieje będzie ładnie:) Troche zaczynam się już przyzwyczajać, i tak widzę dużą różnicę niż to było n 2 lata temu-kiedyś to masakra :) Nie ma to jak zgrabne, opalone nogi :) Powodzenia autorko :) Nie przejmuj się, przełam się a będziesz się o wiele lepiej czuć :)

Gość a ja właśnie
dochodzę do siebie po operacji usunięcia zylaków i pierwszy raz od 10 lat cieszę się na lato i krótki spodenki i spódnice

Gość CzyToWazne
A ja znow pol lata pewnie przerycze. Na zime kupilam sobie kozaki za kolano, zebym choc zima mogla jakos fajnie wygladac i nosic leginsy itp., bo latem to normalnie czuje sie jak jakas stara babcia, ciagle w spodniach... Chcialam sobie na lato kupic jakies gladiatorki, chociaz do kolan albo za, ale niestety wszystkie sa tylko przed kolano, wiec nie mam jak tego ukryc...

gotować w spodniach HA HA a lniane spodnie spódnice do kolan WYDZIWIASZ

Gość CzyToWazne
No pozostaja mi tylko lniane i jakies rybaczki z materialu,ale po prostu chcialabym wygladac normalnie i ubierac sie jak wszystkie inne dziewczyny :( Ale trudno, takie juz te nogi dostalam ech