Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1652

Moj chlopak wlasnie mi powiedzial ze jak walnie drinka

Polecane posty

Gość 1652

przed sexem ze mna to tak jak w tej reklamie i zaczal sie smiac. Kiedy sie wkurzylam to on do mnie ze nie mam poczucia humoru i ze w ogole jestem zadundana non stop. Powiedzcie mi czy gdyby Wasz chlopak cos takiego Wam powiedzial niby na zarty , rozsmieszyloby Was?

Gość margolcia88
nie wiem o jaka reklamę Ci chodzi...?

Gość ćwierć
precyzja! błagam precyzja! to że ty wiesz o co ci chodzi i o jaką reklamę nie oznacza, że wszyscy użytkownicy to wiedzą...... zadundana? to jakieś młodzieżowe określenie, czy jakieś typowo regionalne?

Gość 1652
Byla kiedys taka reklama, nie wiem czego, ale w miare jak facet sie upijal i patrzyl na swoja dziewczyne tym piekniejsza mu sie ona wydawala. Bardzo mnie zranil ten zart mojego chlopaka..

Gość 1652
Cwierc - mialam na mysli , nadasana' przepraszam szybko pisze, targaja mna emocje, jest mi tak smutno

Gość 6344
No ja bym się bardzo wkurzyła. Zrobiłoby mi się przykro. To było mega chamskie!

Gość cham i prostak...
To reklama Tuborga :-) I dlaczego Cię tym zranił? Masz aż takie kompleksy że zwykły żart Cię tam mocno rani?

Gość margolcia88
Wydaje mi sie ze kazdy chlopak ma podobne zdanie. Skoro jest z Toba, chce uprawiac z toba seks itd to znaczy ze jestes dla niego atrakcyjna i ze mu sie podobasz. To ze tak powiedzial to nie znaczy ze chcial cie zranic. Tobie po alkoholu swiat nie wydaje sie piekniejszy? nie masz czym sie obawiac..

Gość 1652
Tez tak mysle.. Siedzielismy sobie i tak jakos sie przekomarzalismy ze zaraz pojdziemy do lozka a on sobie pil drinka, zarartowalam ze musi siobie walnac drina przed sexem , na to on mi wlasnie tak odpowiedzial. Jest mi bardzo przykro, bardzo

Gość 1652
Cham i prostak - tak, jestem dosyc zakompleksiona osoba, wrazliwa na swoim punkcie. Wiem ze to mial byz zart, jakos mnie nie rozbawil. Wyszlam z pokoju i placze, tak mi smutno. Nie wiem jak mam sie zachowac kiedy on do mnie przyjdzie

Gość margolcia88
chlopak chcial sobie po prostu zazartowac a ty za bardzo to wzielas do siebie...

Gość o ludzie
A tam, co sie przejmujesz, jakbys mu sie nie podobala to by z Toba nie byl. Chyba nie zawsze sie upija przed sexem:-) chlopy maja czasem takie zarty, smiej sie z tego :-)

Gość ćwierć
nie tragizuj za dużo bo tylko samo sobie krzywdę tym zrobisz, faceci mają prostolinijne myślenie i tyle, ja tez nie raz słyszłam żart, który był hmmmm dziwny ale oni tacy już są. nastepnym razem powiedz, że ty też potrzebujesz drinka :D

Gość 1652
Margolcia - jak powinnam sie teraz zachowac? Isc do niego jakby nigdy nic , czekac na niego , mam gula w gardle tak mi smutno

Gość 6344
Bez względu na to jakie mał intencje, czy żartował czy mówił poważnie, wykazał się całkowitym brakiem taktu! Wiadomo, że kobiety są wrażliwe na punkcie swojego wyglądu i faceci powinni o tym wiedzieć. Ja jestem pewna, że mój chłopak nigdy by mi tak nie powiedział.

Gość 1652
Cwierc - rozbawilas mnie ale i podsunelas mi swietny pomysl, kiedy do mnie przylezie, zapytam sie dlaczego nie zrobil mi drinka:) jak myslisz dobre?

Gość 6344
Widać twój facet jest dość tępy, więc wytłumacz mu na spokojnie jak nie powinien się zachowywać, aby cię nie zranić.

Gość margolcia88
No jasne ze normalnie! Tak jak mowi cwierc, obrocic w zart i nasepnym razem tez poprosic o drinka. chlopaki nie lubia panienek ktore tak sie uzalaja nad swoim wygladem. nie dal ci zadnych powodow do tego zebys byla smutna a tym bardzioje plakala!

Gość 1652
6334 - i nie zycze Ci tego, to okropne cos takiego uslyszec zwlaszcza od osoby bliskiej. Moj chlopak ma bezczelne powiedzonka, oj ma

Gość 1652
Margolcia - ale Ty jestes twarda, pozazdroscic podejscia i dystansu

Gość margolcia88
od razu po przyjsciu mu tak nie mow bo pomysli ze serio jest cos nie tak ;)

Gość 1652
Margolcia - za pozno, wylazlam z pokoju a to juz oznaka ze cos jest nie tak, poza tym jak mi to powiedzial powiedzialam mu ze podejrzewalam go ze tak mysli juz od dawna no co on sie wkurwil. Powiedzial ze szkoda slow na mnie

Gość margolcia88
chlopaki lubia gdy smiejesz sie z ich zartow... oczywiscie bez przesady bo nie wszystkie sa smieszne ;) ale wtedy czuja sie wtedy tacy meeescy ;)

Gość to ja ci powiem kilka
ciekawych zartow mojego, o ktore byla czasem awantura 1) kiedys miałam małego pryszcza pomiędzy piersiami, jak to zobaczył to powiedział "o ja rośnie ci 3 cycek" 2) byłam chora i nie cwiczylam (na silowni) przez kilka dni i mowie do niego o kurcze opuscilam cwiczenia (a zaznacze ze bylam wtedy w bieliznie) a on na to "widac" 3) rozmawialismy jak to bedzie za kilka lat miedzy nami czy bedzie mnie kochal jak np utyje 15 kilogramow, on tak "oczywiscie ze bede tylko wstyd przed kolegami" .... i co ty teraz na to, dodam ze to facet wyksztalcony i czasem sam wie, ze przegial, ale czesto sprawia mi straszna przykrosc i zachowuje sie jak burak po prostu

Gość margolcia88
kobiety tez maja czsem humorki. Nastepnym razem pokaz mu ze wcale taka nie ejstes, na pewno sie ucieszy

Gość ćwierć
o kurna laski ja nigdy takich tekstów nie słyszłam.... zonk :P

Gość 1652
To ja Ci powiem kilka - Rety to straszne ale te rzeczy co powiedzial Ci Twoj facet rozbawily mnie..czyli punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia..Co mi radzisz, isc do niego, siedziec tu samam jak kolek i czekac na niego..co robic? co powiedziec, jak sie zachowac, juz mi zlosc przechodzi..

a zeby bylo wesolo nie jest juz dzieckiem bo ma 26 lat!!! tzn. jak widac jest umyslowo, ale nie fizycznie....

Gość ssjhdyem
facet zazartowal-moze niezbyt fortunnie ale jednak.Nie przejmuj sie-zobaczyl zart i go powtorzyl.To wszystko.

bo widzisz moj pracuje z facetami i u nich w meskim gronie to normalne takie teksty sa i potem sie zapomina, ale nic tak swietnie nie dziala jak cieta riposta, ja przynajmniej tak robie...i to dziala, bo jemu jest takze czesto przykro po takich tekstach pomysł z poproszeniem o drinka przed seksem jest świetny.....coś w stylu "kochanie zrobisz mi drinka zebym tez mogla sie poczuc jak w tej reklamie?"