Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat faceta

Mój brat ma kochankę!!!!

Polecane posty

Gość brat faceta

Pomocy!!!!!!!!!! Ostatnio okazało się, że mój brat ma kochankę. Wredna baba jest mężatka z dwojgiem dzieci ok. 10-14 lat. Mój brat jest żonaty z 3 dzieci. Dzieci znalazły emaile w ojca komputerze. Oczywiście durna nasza klasa. Teraz bratowa chce rozwodu. (Nie winię jej wcale) i prawdopodobnie "wydoi" mojego brata z kasy. No cóż dzieci musza za coś żyć. Ale najgorsze jest to, że jego kochanka manipuluje nim cały czas. On dzwoni do niej wiele razy każdego dnia. Pyta się jakie podjąć decyzje na każdy temat. Ona nim steruje a on jest jak w amoku. Jej mąż i dzieci o niczym nie wiedzą. Brat nie chce nikogo słuchać i z nikim rozmawiać. Mieszkam dość daleko i nie mam możliwości pojechać i kopnąć go w .... Bede jutro dzwonił do niego. Nie mam nawet pojęcia jak zacząć rozmowę...

Gość czasem tak jest
lepiej sie nie wtracaj, to jego rodzina, jego sprawa..

Gość brat faceta
Po 21 latach małżeństwa! To nie tylko jego sprawa. Ta baba coś z nim zrobiła. Mój brat był narozsądniejszym człowiekiem na świecie a teraz zachowuje się jak naćpany. To w końcu mój brat! Życie bym oddał za niego.

Gość czasem tak jest
możesz wyrazic swoja opinie, w koncu to brat, ale nie sadze, żeby zakonczyl sprawe i to po rozmowie telefonicznej...Ty bys posłuchal?

Gość brat faceta
Może bym się zastanowił troszkę. Problem jest, że to nie jest ten sam człowiek. Jest jak w amoku.

Gość czasem tak jest
skad wiesz, przeciez mieszkasz daleko?

Gość brat faceta
Wiem od bratowej i mojej siostry.

Gość czasem tak jest
to sie nie dziwie, ze masz taki obraz brata...przeciez bratowa nie jest obiektywna, a siostra jest kobieta i pewnie sie lubią, jeżeli naprawde chcesz cos zrobić w tej sprawie, to powinienes pojechac i pogadac z bratem, jeżeli jestes dla niego autorytetem to może sie zastanowi...ale nie licz na nic wiecej:)

Gość czasem tak jest
i to nie amok, tylko sie zakochał...chociaz mozna i tak nazwać to uczucie:P po tylu latach małżeństwa powiało pewnie nudą...;)