Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikawpieluchach

NA NIEBIESKO

Polecane posty

Gość Dyskusant
niebieska posciel w bialo żółta kratke . po chwili rozgladajac sie po pokoju zobaczyla stolik nocny na ktorym lezały niebieskie kwiaty

Gość kikawpieluchach
zapach niebieskich kwiatów unosił się po pokoju, to zapach jej ulubionych niebieskich perfum:)

Gość Dyskusant
otworzyla niebieskie dzrzwi do lazienki , byla ona pokryta niebieskimi kafelkami . dlugo nie myslac wziela niebieski recznik i skoczyla pod prysznic

Gość kikawpieluchach
do ręki wzięła niebieskie mydło...

Gość Dyskusant
zaczela mydlic sie powoduja pieniaca sie niebieska piane . spiewajac do tego swoja ulubiona piosenke o niebieskich kwiatkach

Gość kikawpieluchach
usłyszała dzwonek telefonu. Owinęła się niebieskim ręcznikiem i szybko wybiegła z łazienki. Odebrała telefon słowami: ....

Gość nielubieponiedzialku:)
eee

Gość Dyskusant
Witaj moj niebieski ksiaze . czy to godzina naszego spotkania ?? nie wiem ktora godzina poniewaz zaginol gdzies moj niebieski zegarek . Moze ty wiesz gdzie go znalezdz??

Gość kikawpieluchach
Na to głos w słuchawce odpowiedział: cześć niebieska, tu Kaczor Donald, sorry ale niebieskim księciem nie jestem. Mam tylko niebieską koszulkę:)

Gość Dyskusant
Wkurzona Niebieska odpowiada stanowczym tonem : Kaczorze Donaldzie w Niebieskiej Koszuli nie odpowiedziales mi na pytanie Gdzie jest moj niebieski zegarek ??

Gość kikawpieluchach
Twój niebieski zegarek zwinęły dwie bezczelne wiewióry Chip i Dale::)

Gość Dyskusant
Wienc musimy im go odebrac ... ten zegarek jest moim ulubionym .. Poniewaz Jest niebieski . szybko ubieram swoje niebeieskie ciuszki a ty ubierz niebieskie trampki i ruszymy poszukac tych szalono niebieskich wiewiorek

Gość kikawpieluchach
Niebieska ubrała swoje ulubione niebieskie adidasy, koszulkę i krótkie spodenki i wybiegła z domu. Razem z kaczorem wybrali się do pobliskiego parku, gdzie rosły śliczne niebieskie niezapominajki:)

Gość Dyskusant
Niebieska podziwiala niebieskie kwiaty , gdy w tym czasie Kaczor wygladal Wiewiorek . bo chcial zdobyc swoja niebieska wybranke serca .

Gość Dyskusant
wkurzony Kaczor zlapal wiewiorke i mowi : Gdzie jest niebieski Zegarek barbazynco ... Na to przestraszona wiewiorka odpowiada : Co jaki zegarek ja nic niewiem ... i nie jestem barbazynca to TY! mnie napadles gdy spokojnie spozywalem swojego orzeszka ... W klotnie wtraca sie Niebieska mowiac : jak nie ty to kto skroił mi moj niebieski zegarek??

Gość puchataowieczka
a niby skąd mam wiedzieć? - odparła wiewiórka- może to ten mały niebieski ludzik go wziął, widziałam jak szedł z jakimś zegarkiem. Podążaj prosto a dotrzesz do jego wioski i być może znajdziesz zgubę...

Gość Dyskusant
Jesli klamiesz wroce tu i pomaluje cie niebieska farba odparł Kaczor . Podążali prosto niebieska scieżka wzdluz niebieskiej rzeczki az dotarli do wisoki gdzie mieszkal niebieski ludzik . przed domem czekala niebieska czapla po zachowaniu widac bylo ze byla zdenerwowana. Niebieska zapytala czaple co sie stalo ? Na to ona : ...

Gość puchataowieczka
Kim jesteście i czego chcecie od mojego niebieskiego Pana? Chcieliśmy tylko odzyskać nasz niebieski zegarek-odparła Niebieska. Na to czapla: widzieliśmy już nie raz jak ludzie próbowali nas zniszczyć. To jest wioska, w której mieszkają niebieskie ludziki, zwane Smerfami, a ja jestem niebieską czaplą i pilnuję tej niebieskiej wioski. Zapewniam was, że nikt stąd nie ukradł waszego niebieskiego zegarka. Wtem za bramą ukazał się niebieski ludzik z czerwoną czapką na głowie i długą siwą brodą...

Gość Dyskusant
Kaczor zlo wrogim spojrzeniem patrzy na Niebieskiego ludka . Widzac to niebieska : Spokojnie Kaczorze . niewidzisz ze ten dumny ludzik nie mogl tego zrobic http://trol649.u.re.pl/plik/prywatne/16469.html za tym musi stac ktos inny moze ten niebieski ludzik nam pomoze. wienc zapytali niebieskiego ludzikia : Czy moze wie gdzie jest zegarek na to odparl Ja mieszkac od lat w wiosce . zly brodacz niszczyc nasza wioske co rok . my nie umiec sie bronic . czapla pomagac . ale music placic brodaczowi . wybacz to on miec zegarek . niebieska ujenta historia niebieskiego ludzika . ruszyla wraz z kaczorem odebrac mu niebieski zegarek . i wyzwolic smerwow od tyrani Czarnego brodacza ...

Gość kikawpieluchach
Niebieska wzięła do ręki swoją niebieską komórkę i zadzwoniła na policję

Gość puchataowieczka
Niebieska i Kaczor ruszyli w podróż, aby odszukać Czarnego Brodacza. Szli długo, kilka godzin a niebieskie niebo zdążyło zamienić się już w jedną wielką czarną chmurę. Niebieska zaczęła odczuwać coraz większy niepokój: -może jednak zawrócimy i damy sobie spokój z tym nieszczęsnym niebieskim zegarkiem? Na to Kaczor: -zwariowałaś kobieto?! Niebieskie ludziki żyją w ciągłym strachu przed tym okrutnym brodaczem a ty chcesz się teraz wycofać?! Nie ma mowy, odnajdziemy twój niebieski zegarek i wyzwolimy naszych niebieskich przyjaciól!!! Nagle, w oddali, zobaczyli malutkie niebieskie światełko.....

Gość Dyskusant
Policja przyjela zgloszenie i wyruszla swoim niebieskim wozem . niestety wioska niebieskich byla umieszczona w niebieskim lesie . Polcija jadac przez niebieski las natknela sie na niebieska szyszke ktora przebila im opone ...

Gość Dyskusant
to byla policja stajaca na sygnale . z przebita opona

Gość Dyskusant
za szuwarami Mieszkal zly brodacz ktory posiada niebiejskiej Zegarek

Gość puchataowieczka
zobaczyli tam piękne dziewczęta w niebieskiej bieliźnie...

Gość kikawpieluchach
Dziewczęta w niebieskiej bieliźnie zauroczyła tańcem złego brodacza. I tak policjanci odzyskali skradziony zegarek. Wracając zauważyli w krzakach..