Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

moja popieprzona sąsiadka od 7 rano słucha muzy na full

Polecane posty

najpierw Jackson, teraz jakies lata '70, zwariowac idzie, nawet pospać do 8 nie mozna :o jutro wstaje o 6 i Behemothem ją potraktuję...

zrobię tak Levviatan, nawet się poświęcę i podłącze mocniejsze głośniki, które nie są na codzien używane, nie chciałabym być jutro w jej skórze rano :D

fajnie, a moje wspolokatorki wymagają bezwzgledej ciszy rano, to znaczy do 13. Budzi je nawet czajnik albo jak chodze po pokoju.

Gość nie ma ciszy nocnej
sąsiadka ma prawo słuchać :D

ha ha ha :D ja tam słucham od rana muzy, ale nie za głośno..od 8.30 przeważnie no i z rana dziś np Tanita Tikaram więc spokojnie jest chyba :) nigdy nic nie mówili sąsiedzi..

Mam ochotę - współczuję współlokatorki ;) ja wiem, że nie ma ciszy nocnej i ma prawo słuchać, ale niech słucha sobie dla siebie, ja nie muszę słuchac jej muzyki, tym bardziej, że na pewno zdaje sobie sprawę jak cienkie są ściany w naszym bloku, a ona nie dosc, ze ma glosniki przy scianie, to jeszcze na full puszcza... dlatego zastosuje wobec niej, to co ona mi serwuje z rana ;) dzieci do szkoly wyprawi i sama szaleje, to ja jej pokaze jak mozna szalec :D

jak Behemothem ciotkę zawsze katowałam, bo trzaskała drzwiami od 5 rano.. napierdalała nimi.. pomimo tego, że mieszkałam piętro wyżej to się budziłam od tego.. :/ no to pan Behemoth "raz proszę" z rana był :D

Gość dracule...
f23 coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Gość na ch...j bechemoty
codziennie od rana,na cały regulator,pełny fulllllllll,słucham.....Deszcze niespokojne...............z Czterech Pancerynych,haaahaahhaa