Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biała Róża...

Wczoraj gdy sprzątałam w szafce znalazłam zdj takie jak do dowodu, byłych

Polecane posty

Gość Biała Róża...

byłych mojego faceta, trzyma je do dziś. Czy one jeszcze coś dla niego znaczą?? Zazdrośnica ze mnie wiem;)

Gość Biała Róża...
Hahaha gorzej jak on sie skapnie;). Wiem nie powinnam się tym przejmować, ale tak jakoś dziwnie się poczułam. Ja swoich byłych zdj nie mam

Gość Biała Róża...
czizas-> Hahaha ty i te twoje spostrzeżenia:-D. Mam się zabawić w Rutkowskiego znaczy się?

Gość ale masz problem ...
mam 50 lat, od prawie 30 mężatka i oboje trzymamy do tej pory zdjęcia swoich byłych. Nie bardzo rozumiem jak można być zazdrosnym o fotki :):):) To PO PROSTU pamiątka dawnych znajomych. Nie ma ich już w sercu, ale na zdjęciu owszem. Mam wyrzucić i udawać, że nigdy tego nie było? Paranoja jakaś

czizas-> Hahaha ty i te twoje spostrzeżenia . Mam się zabawić w Rutkowskiego znaczy się? lepiej w rutkowskiego niz w six feet under :)

Gość pobożne życzenia głupiej
nie czepiam się zdjęć mojego męża z eks, bo na tych zdjęciach jest ich syn, to jeszcze były szczęśliwe chwile w ich życiu, dlaczego miałabym je palić sama nie spaliłam swoich zdjęć z eksem, mam te na których są inni członkowie rodziny, nasza córeczka to jakieś bzdety - przejmować się zdjęciami, oceniaj swojego faceta po tym jaki jest dla Ciebie, a nie po tym co gnije gdzieś w zakamarkach jego szuflad, pewnie nawet o tym nie pamięta

Gość Biała Róża...
Jestem zazdrosna i nic na to nie poradzę:). Oczywiście nie jest to chorobliwa zazdrość;).

Gość Biała Róża...
Dla mnie jest bardzo dobry, kochany:). Kocham go bardzo:). I ciesze się że to ze mną planuje przyszłość, a te ze zdj to tylko ze zdj(trzeba tak sobie to tłumaczyć):-P.