Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabarykadowana_młoda_siksa

On i jego eks !!

Polecane posty

Otóż od jakiego czasu "kręcę" z mezczyzną , który jakieś 2 miesiące temu rozstał się ze swoją kobietą , z którą był dłuższy czas , już zaręczeni itd , do czego zmierzam , za każdym razem gdy coś powiem on mówi o swojej eks , np. dziś rozmawialismy przez telefon i mówię , że pofarbuje sobie włosy sama w domu , on na to , MOJA EKS CHODZIŁA DO FRYZJERA I TAM 200 ZŁ ZOSTAWIAŁA albo sprzątał dom , również gadamy przez telefon i nagle O W ŁAZIENCE SĄ JESZCZE ANTYPERSPIRANTY MOJEJ BYŁEJ , lub oglądamy coś w tv , była jakaś młoda dziewczyna miała na sobie fajne szpilki a on na to BOŻE PAMIĘTAM JAK JEJ KUPOWAŁEM PODOBNE , gadamy o chorobie na to on MOJA EKS MIAŁA JAKĄŚ TAM CHOROBE , mówie , że lubie actimele a on MOJA EKS PIŁA JE LITRAMI !! kurwa to chore się zaczyna robić , nie wiem co mam o tym myśleć , co wy na to , myslicie , że on wciąż coś do niej czuje?!Ja kilka miesiecy temu rozstałam sie ze swoim facetem z ktorym sie juz nawet zareczylismy ale do cholery jasnej nie gadam o nim na kazdym kroku , nie jestesmy jeszcze razem;)

czasami wydaje mi się , że on nawet się nie zastanawia nad tym , że co jakis czas klepie o tej swojej byłes , kurwa martwi mnie to bardzo ...ciagle tylko MOJA EKS TO , MOJA EKS TAMTO !:(

Czy naprawde nikt nic nie napiszę?!:(

przykro mi , ale widocznie jeszcze o niej nie zapomniał i ciągle coś czuje... moim zdaniem na pewno tak jest.

własnie też tak myśle , jest mi z tego powodu bardzo przykro :( ona go zdradziła , a on wciąż o niej myśli , wciąż o niej mówi , niby chwilami ze złością , czasami mu się wyrwie jakiś wulgaryzm w jej kierunku ale to i tak bardzo przykre , tym bardziej , ze zdarzyłam narobić sobie nadziei :(

na Twoim miejscu porozmawiałbym z nim bardzo poważnie i powiedziała o swoich podejrzeniach... zapytaj czy ciągle ją kocha, coś do niej czuje [ bo na to wygląda] , a jeżeli tak, to sama dobrze wiesz, że to nie ma sensu... może związał się z Tobą tylko po to aby o niej zapomnieć ? Ile czasu był z tamtą kobietą ?

kicikota kochana :) my nie jesteśmy razem :) przechodzimy etap hm..sama nie wiem jak to nazwać , kilkugodzinne rozmowy przez telefon , miłe smsy itd...z tamtą kobietą był ponad rok , raz zapytałam go czy wciąż coś do niej czuje , czy ją kocha , powiedział , że nie , że w chwili gdy dowiedział się o zdradzie miłość prysnęła jak bańka mydlana , że na jej miejscu pojawiła się złość i obrzydzenie...

Kochanie nie martw się tym, to jest normalne, zwłaszcza, że długo byli ze sobą a minęły dopiero 2 miesiące wiadomo jak jest się w związku z kimś to się często opowiada o tej osobie, jak się coś przypomni itp. Ja np. napomykam czasami o byłym, z którym się rozstałam parę lat temu jak widzę pizzernię , bo rozwoził pizzę i mi się kojarzy :) Mówi o niej bo jest mimo wszystko przyzwyczajony, ale to z czasem minie (zmniejszy się częstotliwość). Zresztą Ty też możesz zaczynać wspominać byłego :)

Dodam , że ja na nic nie naciskam , w końcu rozstali się zaledwie 2 miesiace temu , na pewno jeszcze o niej mysli...z jego ust nie padły także żadne deklaracje w moim kierunku , czasami mówi , że musimy w lato pojechać w góry , bo wtedy zakopane tak pieknie wygląda , ze musi mnie nauczyć pływac itd;) w gruncie rzeczy nic poważnego , ale jak bardzo miłego..takie niewielkie słowa a w moim sercu robi sie cieplej , zauroczyłam się na maksa:(

aaaaaaaa więc to takie buty :) hmmm, wydaje mi się ,że może rzeczywiście gdy dowiedział się o zdradzie , to czuł obrzydzenie i złość ale miłość nie pryska od tak od pstryknięcia palcami.. pewnie sama o tym wiesz. Wydaje mi się ,że on ciągle o niej myśli. W sumie to 2 miesiące od rozstania z kobietą , którą był rok to mało. Na Twoim miejscu nie angażowałabym się jeszcze zbytnio w tą znajomość, traktuj ją na luzie , daj mu czas :)

Z tego co piszesz to na 100% on ja jeszcze kocha. Ciebie traktuje kumpla ltoremu moze sie wygadac, bo gdyby widzial w tobie partnerke, napewno nie gadalby w kolko o bylej.

Ja czasami wspominam o byłym , łączy nas to , że nasi poprzedni partnerzy nas zdradzili , wiec opowiedziałam mu o tym , chciałam aby wiedział , ze wiem przez co przechodzi ...tylko on potrafi w trakcie jednego dnia kilka razy coś napomknąć o swojej EKS...:(

dziewczyny , za pozno zaangazowałam się , wciąż o nim myśle , uwielbiam słyszeć jego głos , tęsknie ...potrafimy przegadać kilka godzin dziennie do 1 w nocy;) ma zajebiste poczucie humoru , udaje twardziela ale wiem ze w głebi duszy to dobry ,czuły i kochany facet;)uwiodł mnie swoim stylem bycia , radością , tym jaki jest zabawny ...ale może tak jak piszecie , traktuje mnie jak swoją kolezanke:( ja staram się nie pokazywac , że mi zalezy...

podnosze :(

Ona chce do niego wrócić , jeszcze z dwa tygodnie temu wydzwaniała non stop , pisała , teraz robi to sporadycznie , on jest nieugięty , powiedział , że wybaczyłby wszystko ale nie zdradę !