Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela 1986 ...

Cz warto już sprzedawać na Allegro ubranka letnie?

Polecane posty

Gość izabela 1986 ...

Witam! pytanie jw. Czy może jeszcze poczekać? Kupujecie już koszulki i spodenki typowo letnie?

Gość ja wlasnie licytuję
kilka rampersików i zestawów na lato. Szukałam sukienek ale są jakieś takie same naciapane. Nie ma jeszcze wyboru. A myślę, ze to już czas na takie rzeczy.

Gość izabela 1986 ...
Dzięki :) właśnie tak myślę, że chyba lada dzień wystawię letnie łaszki po moim synku. On jest już obkupiony na wiosnę, oprócz bucików, ale jeszcze nie wiem co z jego nózkami będzie.

Gość ja wlasnie licytuję
ja też juz na wiosnę moje stadko zaopatrzyłam. Nawet buciki kupiliśmy bo była fajna wyprzedaż w ecco w jesieni i za pół ceny butki były. Teraz rozglądam się za letnimi ciuszkami. Prawda jest taka ze u nas trochę te 4 pory roku się zatraciły i takiej typowej wiosny to może nawet nie być tylko od razu przeskok z zimy na bardzo ciepłe dni.

Gość izabela 1986 ...
zgadza się z tymi porami roku, np. lato zeszłego roku... Moje dziecko latało w gaciach i koszulkach i nagle z dnia na dzień trzeba było kurtkę szukać. Moje dziecko w ogóle nie lubi grubych ciuchów i nie ma wcale grubych bluz czy swetrów, za to ma masę koszulek, bluzek z dł. rękawkiem, a to można nosić cały rok :) Dzięki za opinię :)

Gość kolma to czerwone
słodkie ale za duże. Potrzebuje na 3-6, a szkoda bo bardzo mi się podoba.

ja Ci powiem szczerze ze to czerwone bylo by dobre tez dla dziecka 3-6 bo ja sama wlasnie zakladalam to coreczce gdy miala wlasnie 3 miesiace.i wcale nie bylo za duze.tak samo jak te rozowe.

Gość to może zaryzykuje
jeszcze 5 dni zostało. Poobserwuje, zobaczę jak się aukcja rozwinie i jak coś to się zdecyduje bo mi się bardzo podoba. Lubie ciuszki dla dzieci w czerwieni.

Gość hghjghg,kj8778
jakie czerwone????? dajcie link

Gość hghjghg,kj8778
ten 3 czesciowy komplet sukienka portki i kapelusz?

oczywiscie.jak Pani postanowi tak zrobi :) polecam serdecznie:)

Gość to może zaryzykuje
tak ten 3 częściowy. Mnie się podoba. Zobaczymy ile będzie ofert i jaka cena bo szczerze to licytuję już kilka rzeczy na innych aukcjach i muszę sprawdzić ile tam wydam pieniędzy.