Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

co o tym sądzicie ?pomocy wypowiedzcie sie

Polecane posty

Jestem z kobietą obecnie narzeczoną od ponad dwóch lat .Mam kolege ktory ma kobieta i moja dziewczyna sie z nią zakumplowała milym zaskoczeniem bylo ze poprosila moja dziewczyne zebyly została swiadkowa Ja będąc za granica ponad dwa miesiace czasami odwiedzala ich .Zawsze spotykalismy sie we czwórke w ostatnia sobote moja narzeczona spotkala sie u nich w domu z jego narzeczona na plotki dotyczace slubu i jej panienskiego ja siedzialem w domu i czekalem na nia miala byc o 22 w domu byla po 23 podcieta a miala nie pic Wydawalo mi sie ze miala sie spotkac u nich z nia a on tez .Teraz w piatek jedzie z nia do klubu na panienski a ja oczywiscie ponownie siedze sam w domu ( bo mieszkam sam) i oczywiscie mam nie pic bo mam zakaz a ona wroci pewnie kolo 5rano .A moj kolega dojezdza do nich na imprezke a moja kobieta nie zaproponuje tez zebym przyjchał

Gość nananananananan
Nie rozumiem, czemu masz zakaz picia? Ona może sobie wypić, wróci nad ranem, a Ty masz zakaz?

troszke naduzywalem alkocholu ale ona wychodzi pic do kolezanek a ja od jakiegos czasu wogole nie pije .Moj kolezka dojezdza na panienski a ja nie zostaje zaproszony ani ze strony mojej kobiety nie wychodzi taka propozycja .Troszke mnie to zabolało kiedy mowi moja narzeczona ze jedzie na impreze a pozniej dojezdza on i pewnie tez z kolezkami