Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluuuuutka

sama juz nie wiem .

Polecane posty

Gość maluuuuutka

Witam was kochane dziewuszki. Wiem ze było juz wiele tematow.. Mam problem , tzn pogubiłam sie juz całkowicie. Okres spoznia mi sie juz dobry tydzien . dokł to dzis 38 dzien cyklu. Wspołzyłam z chłopakiem , na poczatku kochalismy sie bez prezerwatywy ale potem ja przyodział.. Czy jest jakies ryzyko? od wczoraj boli mnie brzuch, dołem inaczej niz przy okrese ale mam nadzieje ze to jednak na okres. Sluz od tyg nieprzezroczysty, normalny.. wczesniej gesto-biały. Dodam ze 3 - 4 miesiace temu przestałam brac tabletki anty.

Gość maluuuuutka
Mam zamiar własnie , ale dopiero w sobote .. poczekam z tym bolem brzucha jeszcze . Czyli ryzyko jest?

Gość maluuuuutka
up up...

nie wiem dlaczego dziewczyny tego nie ogarniają- ZAWSZE podczas seksu jest ryzyko zajścia w ciążę bo nie ma 100% metody antykoncepcyjnej, a jak się tej antykoncepcji nie stosuje to ryzyko rośnie - pomijam sensowność zabaw które trzeba w połowie przerywać żeby założyć gume skoro można ją mieć od początku (co potem też zaskutkuje brakiem obaw o ciążę), ale oczywiście, w płynie który wydostaje sie z penisa podczas stosunku też są plemniki zdolne do zapłodnienia ale spóźnienie okresu może być wywołane tyloma różnymi czynnikami, a podczas stosunku u was nie było wytrysku w środku, wiec szacuję ryzyko na nieduże, radze test zrobic i to wczesniej niz w sobote bo skoro juz tyle czasu okres sie spóźnia to wyjdzie wiarygodnie, pewnie negatywnie, Ty przestaniesz sie denerwować i dostaniesz okres - proste

Gość maluuuuutka
dziś czuje sie okropnie ;/ bol podbrzusza przez cały dzien i teraz jajnika... Kregosłup tez nie mogł byc gorszy i dokucza.

Gość maluuuuutka
i temperatura mierzona w pochwie 37.4.. wczoraj. 37.2 a w poprzednich kilku dniach (3) 37..

Gość wwww.....
ale testu dalej nie zrobiłaś....

Gość maluuuuutka
Coz, wiem ze powinnam juz .. ale nie mam troche warunkow ani pieniadzy na test. Ucze sie jeszcze i niestety nie zarabiam . Jesli bedzie dzidzia to bedzie i bede szczesliwa ;)

Gość ggffvfdbfbbbbb
maluuuuutka ni masz piniedzy na test ani warunkow to za co chcesz utrzymac dziecko:/

Gość przemnożyć przez minus jeden
jak napisali przedmowcy - ryzyko jest. ale ja mysle ze to jednak na okres te bóle. jak brałaś hormony i odstawiłaś to może organizm jeszcze wariuje a do tego dochodzi stres.

Gość nie zartujjjjjjjjjjjjjjjjj
test w rossmanie kosztuje niecałe 10 zeta,nie masz tyle kasy ??? a na dziecko będzie cię stać?

Gość maluuuuutka
widze ze nie bylo sensu pisac tutaj, Moj chłopak pracuje. a wy zachowujecie sie jakbyscie nigdy nie miały 18 lat.. NIe kazdy ma duzo pieniedzy, oraz nie kazdy ma ustawionych rodzicow. moje "kieszonkowe" to pare groszy z Avonu i Ewntualnie Paznokci zelowych. Nie osadzajcie nikogo, bo wiem ze bedzie ciezko i jestem tego swiadoma. Ale czy mam usunac ciaze czy oddac do adopcji dlatego ze sama nie mam duzo kasy? zastanowcie sie.