Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaga_pozn

Cieliste rajstopy są niemodne???

Polecane posty

Gość daaaga_pozn

Ciągle ostatnio tak słyszę. Od kiedy są niemodne? (i czy rzeczywiście tak jest?) Niedługo mam połowinki na studiach. Kupiłam małą czarnąi nie wiem jakie rajstopy do niej założyć: cieliste czy czarne (cienkie czy kryjące)? Pomóżcie:)

Gość voda1111
kryjące czarne

Gość daaaga_pozn
A nie będzie wyglądało zbyt ciężko? Będę mieć odkryte ramiona...

Gość voda1111
to cieliste zależy wszystko od sukienki

Gość pomyśl...
Mało tego ja nawet słyszałam, że cieliste do czarnej wyglądają wulgarnie, ale mi się wydaje, że to rzecz gustu. Załóż te w których czujesz się dobrze i już.

niestety cieliste rajstopy to wiocha, ale jak juz musisz koniecznie to oby sie nie blyszczaly jak psu jajca. a najlepiej do tej malej czarnej to by ci pasowaly czarne cienkie ze szwem z tylu nogi albo siateczkowe z kwiatkami. fajne sa tez takie imitujace tatuaz na kostce.

Gość voda1111
daj fotke sukienki

Gość pomyśl...
Do zdesperowana SUPER.

Gość daaaga_pozn
no właśnie myślałam o cienkich czarnych, ale naczytałam się na forach różnych opinii i już nie wiem...

Gość orzeszkur
naprawdę ciężko jest zrozumieć postępowanie kobiet ale ktoś mądry kiedyś powiedział, żekobiety należy kochać i nigdy w życiu nie wolno próbować zrozumieć :) ale golicie się i depilujecie i traktujecie się laserem , kremami aby ciało aż świeciło , i po tych wszystkich katorgach wskakujecie w jakieś kalesonowe czarne leginsy albo czarne rajstopy i do tego białe kozaczki , tragedia na maxa a kobieta w cielistych rajstopach wygląda do małej czarnej - extra :)

Gość daaaga_pozn
nie mam jak zrobić zdjęcia, brak aparatu, ale podam stronę, na której jest podobna sukienka: http://mojaszuflandia.blogspot.com/ nr 4, tylko że moja jest krótsza i bardzo obcisła. Dodam jeszcze, że chcę założyć szare, zamszowe szpilki.

Gość hej hej hej mmmmmmmmm
e tam niemodne. nie ma to jak cialowe ponczochy na kobiecie (i tylko ponczochy hehe) rajstopy tez moga byc

Gość poczekamy zobaczymy
cieliste rajstopy sa klasyczne wiec nie mozna powiedziec ze to wiocha tylko dlatego, ze aktualnie na topie sa czarne :O a dla mnie cienkie czarne rajstopy wygladaja tanio i tandetnie, do krótkiej mini to juz w ogole dziffkarsko i tyle, i nie obchodzi mnie czy jacys projektanci oglosili ze czarne rajstopy sa teraz modne, a za rok powiedza ze to wiocha :O dla mnie sa wiocha caly czas :O i wole sie trzymac klasycznych fasonow czy stylu ogolnie szalec czasami z dodatkami ale nie kierowac ci moda jak pozbawiony wlasnego smaku i gustu baran :O

Gość orzeszkur
a kto Was kobiety podziwia i komplementuje jak nie faceci ? same to tylko potraficie pójść na zakupy i plotkować o głupotach ale oczekujecie komplementów i akeptacji, być może się nie znam :)

Gość daaaga_pozn
Chętnie bym poszła bez rajstop, szczególnie jak nie wiem w jakich, ale jeszcze jest trochę za zimno na to :( Te rajstopy z "tatuażem" są fajne, tylko ciekawe czy nie są połyskujące... Poszukam jutro takich, jakby się znalazły matowe cieliste to bym była zachwycona! :)

dziewczyny, mieszkam za granica prawie 7 lat i caly ten czas rajstopy cieliste sa dla starych babek ktorym jest zimno pod spodniami. mowa lat 90tych po prostu. pewnie nieodwracalnie odeszla. po prostu tandeta. pewnie do polski owa niechec przyjdzie za kilka lat.

Gość milky way09
a jak dla mnie to czerne rajtopy są ochydne i nigdy ich nie założe nawet gdyby były naj najmodniejsze! A czujecie w jakiś ciepły dzień je założyć? nie mówie w lato ale np. wiosna jak już robi się ciepło ale nadal za zimno na gołe nogi... masakra... wędzarnia w kroku!!!

Gość pomyśl...
Do Zdesperowana Domowa Żona Tak, ale naprawdę trzeba mieć super zgrabne nogi, nie wiem może się mylę.

Gość daaaga_pozn
chyba jestem za mało odważna na takie koronkowe szaleństwa:)

Gość daaaga_pozn
Wiem, dziwna jestem :) Dzięki bardzo za pomoc:)

www.e-marilyn.pl Polecam firmę Marylyn, bo mają duży wybór wzorów rajstop, pończoch i legginsów. A cieliste rajstopy wcale nie poprawiają wyglądu! Najlepiej czarne, kryjące, bardzo wyszczuplają...sama takie noszę :P A z wzorków i koronek, to może spróbuj takich z pionowymi wzorami, to wysmukli nogi.