Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta niedobra pupaa

słyszeliście że cukier ma kosztowac 8 zł???

Polecane posty

No to gratulacje dla Ciebie skoro nie słodzisz, nie jesz mięsa i pieczywa to będziesz żyła 150 lat:) a pozostali jedzący w/w nie wiem co zrobią - może zęby w ścianę.

Gość Przynajmniej schudniecie
Nie rozumiesz że nadmiar cukru jest szkodliwy? Cóż to za poświęcenie przestać słodzić herbatę - tanio i zdrowiej. ze nie jem mięsa to inna sprawa, a pieczywo przecież jem - ale ile niby go mogę zjeść? Przecież nie bochenek dziennie, więc już nie przesadzajcie z tym że tak drogo że nie możecie żyć.

Gość takajednaposzukujaca
Ty naprawdę masz problem ze zrozumieniem, że niektórzy herbaty czy kawy bez cukru po prostu nie lubią? :O

No zgoda dla jednej osoby to wydatek nie duży a dla załóżmy 5 - osobowej rodziny to uważasz,że kromka chleba wystarczy???

Gość Przynajmniej schudniecie
Ach! Nie lubią! Mój boże! A to ci dramat :D:D

Gość justyna19
ja do herbatki slodze 1,5 wiec moze przestane slodzic wogole. wspolczuje tym, co slodza np. 3 lyzeczki albo czasem nawet 4 ;O

Gość do Przynajmniej schudniecie
Ty moze jako dziewczyna przeżyjesz bez chleba, delikatnie na samych ważywach itp. ale nie wymagaj że facet, który się na budowie natyra cały dzień będzie na obiad jadł sałatkę :O

Gość do Przynajmniej schudniecie
warzywa miało być...już mi z głodu pada na mózg :D

Gość ja jajaja...........
wklejam część mojej wypowiedzi: Chociaż w tym kraju to już mnie nic nie zdziwi , więc dla tych co lubią cukier współczuję Skąd w Was tyle nienawiści, dla tych co słodzą, ja też nie słodzę!! Jeden lubi to drugi tamto!! To jest właśnie Polska!! Więc się nie dziwcie, że mieliśmy 3 rozbiory!! Ja nie lubię, to inni też mają nie lubić!! Ja nie jem mięsa, to inni też nie, ja nie jem chleba inni też nie!! A ja współczuję tym osobom, ani chleb, ani cukier, ani mięso mnie nie dobije. Potrafię jednak zrozumieć tych co to lubię. Nie palę, jednak współczuję każdemu palaczowi jak jest podwyżka papierosów:D

Gość fgbhnfgbhn
Tragedia